Reserveer
Direct >

Menukaart | Vegetarisch Menu

Menukaart

Teriyaki Tonijn
Linzen Curry Creme| Wilde Asperges | Kokkels | Wakame  | Dashi Fond    €. 20.-   a la carte

Witte Tomatenmousse
Avocado | Hollandse Garnalen | Dille    €. 20.-   a la carte

2020   Grüner Veltliner, Allram, kamptal, Oostenrijk

 **

Oosterschelde gerookte Paling * 

Asperges uit Maasbracht | Hollandaise       €. 24.- a la carte     ( Voorgerecht )

2020   Pinot Grigio, Borgo Molino, Veneto, Italië

**

Gebakken Kalfszwezerik   **   

Risotto | Little Gem | Limburgse groene Asperges | Truffeljus  € . 29.- a la carte

2021  Sauvignon Blanc, Lomond, Zuid Afrika

**

Noordzee Scholfilet

Mousseline van Bintjes Aardappels | Violette Spitskool | Zomertruffel |Tagliatelle van Asperges  €. 30.- a la carte

2020  Passiomento, Pasqua, Veneto, Italië

Verschillende bereidingen van het Lam
Asperges | Violette Aardappel | Bearnaise | gebakken Pruimen    €. 30.- a la carte

2018   Vinho Tinto,  Dona maria, Alentejano, Portugal

**

Kaasvariatie : Koe, Schaap en Geit goed gerijpt van Affineur Frederic van Tricht  

Jam | Stroop | Dadels | Vijgenbrood €. 16.50 à la carte  

 Rode port tawny, Köpke

Perzik 

witte Perzik | Abrikozen | Krokante Bodem | Sorbet van Limoen  €. 12.50 a la carte

 2020  Muscat, Mamamilia, Veneto, Italië

Bib Gourmand Menu 3 Gangen €. 40.- zonder tussengerecht / inclusief passende wijnen €. 59.-

Bib Gourmand Menu 4 Gangen €. 55.-   * inclusief passende wijnen €. 80.-

Menu  5 gangen €. 65.- ** inclusief passende wijnen €. 95.-

 

Vegetarisch Menu

Taartje van gerookte Paprika  ( Vegan )
Dadels | Noten | Knäckebrood | Daslookolie

Rode kruisbessen, Van Nahmen

**

Tagliatelle van Asperges uit Maasbracht ( Vegan ) 

  Daslookolie | Hazelnoten | Cress

Riesling Druivensap, Van Nahmen

**

Dumpling ( Vegan )
Chinakool | Shi i Take |  Groene Limburgse Asperges

Kweepeersap, Van Nahmen

**                                                                                                                                                   

 Risotto op Basis van Aspergefond ( Vegan )
Little Gem | Asperges groen en wit | Zomertruffel

Dornfeldersap, Van Nahmen

**

Kaasvariatie : Koe, Schaap en Geit goed gerijpt van Affineur Frederic van Tricht 

Jam | Stroop | Dadels  | Roggenbrood

Zwarte bessensap, Van Nahmen

of

 

“Schwarzwälder Kirsch” ( Vegan )
“Kirschwasser” Dome | Cherry Stones | zure Kersen

   Morellensap, Van Nahmen

 

 

Vegetarisch Menu 4 Gangen €. 45. –   ( zonder Mousseline )

Vegetarisch Menu 5 Gangen  €. 55.-

4 gangen Wijn arrangement €. 25.- / 5 gangen wijnarrangement €. 30.-