Reserveer
Direct >

Menukaart | Vegetarisch Menu

Onze prijs / kwaliteit is door Michelin met een Bib Gourmand

Rode mulfilet uit de Atlantische oceaan

Paprika | Tomaten | Bouillabaisse Vinaigrette    €. 20.-   a la carte

Rundertartaar van het Belgische Rund “Blond d’Aquitiante”

Avruga Caviar | Limburgse Mosterd | Kwartelei |Iberico popcorn     €. 20.-   a la carte

**

Veloute van Pompoen uit eigen Tuin

Oosterse specerijen |wilde eend| Cantharellen           €. 10.50   a la carte

 

**

In boter gebakken Hazenrugfilet

witlof | Cranberries | Jus met iets Callebaut Chocolade   €. 28.- a la carte

Oosterschelde Snoekbaarsfilet

Zuurkool | Ananas | Beurre Blanc      €. 27.- a la carte

 

**

In boter gebakken Tarbotfilet 

Spitskool| Dumpling van Biet en Bonen | Kreeftenschuim     €. 32.- a la carte

Black Angus Bavette van de Green Egg BBQ

Jus van Pruimen en zwarte Knoflook | Knolselderij | Snijbonen    €. 32.- a la carte

 

**

Moulleux van Valrhona Chocolade 

Mango | Framboos crumble | Sorbet van Passievrucht       €. 12,50 à la carte

                                                             

Kaasvariatie : Koe, Schaap en Geit goed gerijpt van Affineur Frederic van Tricht

Jam | Stroop | Dadels | Roggenbrood         €. 16.50 à la carte 

                                         

Bib Gourmand Menu 3 Gangen €. 39.- zonder tussengerecht / wijnen €. 54.-

Bib Gourmand Menu 4 Gangen €. 50.- inclusief wijnen €. 70.-

Bib Gourmand Menu 5 Gangen  €. 60.-

Elke zaterdag en zondag bieden wij een mooi Lunchmenu aan

Heeft uw Allergieën! Vraag gastvrouw Pascalle over de samenstelling van de Producten

**

Vegetarisch Menu

Carpaccio van oesterzwammen

Wasabi | Radijs | Cress | Cashewnoten

**

Gyoza ( Dumpling ) gestoomd in de Oven

Edamame bonen | Gember| Limoen | Chili

**

Aardpeer uit onze Tuin

Verschillende bereidingen van Aardpeer | Bieslookolie

**

Fregola met een Jus de Vegetable  VOL 5

Beluga Linzen | Peen | Spinazie

**

Kaasvariatie : Koe, Schaap en Geit goed gerijpt van Affineur Frederic van Tricht

Jam | Stroop | Dadels | Roggenbrood

Limoenen Mousse

Mango | Sorbet van Passievruchten | Rood Fruit Crumble

**

Vegetarisch Menu 4 Gangen €. 42. –

Wijnarrangement €. 20.-

SAP-arrangement €. 15.-