Reserveer
Direct >

Menukaart | Vegetarisch Menu

Menukaart

Menukaart

 

Carpaccio van Schotse Coquille

Orange | Piment d’ Espelette | Peulen | Picalilly IJs  €. 25.-   a la carte

Vitello Tonato 2.0 

 Handgesneden Kalfstartaar | Tonijn Mayo | Kappertjes |Parmezaan | Kwartelei     €. 28.-   a la carte

2022     Pinot Grigio, Borgo Molino, Veneto, Italië                                                            

**

Zeetongfilet met schubben van aardappel

Spinazie | Truffeljus | Champignons           €. 37.-  a la carte  (  Hoofdgerecht  )

2022   Grüner Veltliner, Sauerstingl, Wagram, Oostenrijk

**

 Kalfszwezerik       ( meerprijs bij 3 of 4 gangen €. 8.50 )

huisgemaakte kroket | gelakte Zwezerik | Mousseline van Bintjes | Veenbessen   €. 38.-   a la carte

2021  Weissburgundr / Chardonnay, Stefan Winter, Rheinhessen, Duitsland

**

Noordzee schelvisfilet

   Zuurkool| Limburgse Mosterdsauce | Peterseliewortel     €. 35.- a la carte

2021   Picpoul de Pinet, Font Mars, Languedoc, Frankrijk

 Zacht gegaarde Kalfshaas
Pompoen | Paddenstoelen | Olie van Pompoen    €. 39.- a la carte

2020   Concerto, De Morgen Zon, Zuid Afrika

**

Kaasvariatie : Koe, Schaap en Geit goed gerijpt van Affineur Frederic van Tricht

Stroop |  Dadels | Druiven | Brood             €. 16.50  a la carte

  Rode port tawny, Kopke

Mango en Passievrucht 

  Yoghurt IJs | Ananas |Anansmunt |Guavefond   €. 9.50 a la carte

Moscato d’Asti, Cordero, Italië                                                                                                                                            

Bib Gourmand Menu 3 Gangen €. 45.- zonder tussengerecht incl wijn €. 65.- 

   Bib Gourmand Menu 4 Gangen €. 58.-    ( met Zeetong ) incl wijn €. 83.- 

  Menu  5 gangen €. 70.-    incl wijn €. 100.- 

 BOB arrangement €. 15.-  / Aparte samenstellingen van het menu kost €. 15.- meerprijs

 Onze prijs / kwaliteit is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand 2008 -2023

 

 Vegetarisch Menu

Carpaccio van Knolselderij  ( Vegan , Lactosevrij ,Glutenvrij )
Tapenade van Paddenstoelen

Riesling druivensap, Van Nahmen

**

Faux Gras ( Lactosevrij

  Umani Noten Rol | Verkeerde Brioche | Port | Veenbessen

Rode kruisbessensap, Van Nahmen

**

Zoete aardappel ( Lactosevrij )

Rozijnen | Uien

Rode Pruimensap, Van Nahmen

**

Tarte Tatin van Groente 

Pesto | Parmezaanse kaas                                                                                                                                                                                

Bessensap, Van Nahmen

**

Kaasvariatie : Koe, Schaap en Geit goed gerijpt van Affineur Frederic van Tricht 

   Jam | Dadels | Druiven | Brood

Dornfelder Druivensap, Van Nahmen

Of

Hot love
Bessen | Vanille | warme Frambozen sauce

Rabarbersap, Van Nahmen

 

Vegetarisch Menu 4 Gangen €. 48. –   ( zonder  Faux gras )

Vegetarisch Menu 5 Gangen  €. 58.-

4 gangen Wijnarrangement €. 25.- / 5 gangen Wijnarrangement €. 30.-

Sap arrangement 4 gangen €. 20.- / 5 gangen €. 25.-

Heeft u Allergieën! Vraag gastvrouw Pascalle over de samenstelling van de Producten