Menukaart

Menukaart
Onze prijs / kwaliteit is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand 2008 -2020

Rose gebakken wilde eendenborst Salade van gefermenteerde rode kool |Aceto Balsamico | Dadels | IJs van bruine Champignons €. 18.50 a la carte
of
Rilette van Winterkabeljauw ( Skreij)
Avocado | Radijs | Komkommer| Caviar Wasabi €. 18.50 a la carte
2018 Viognier, Jouclary, Frankrijk

**
In boter gebakken rode mulfilet
Bloemkool | Fond van Komkommer, Spinazie en Appel | Olijfolie €. 25.50 a la carte
2018 Alentejano, Marianne, Portugal
of
Sous vide gegaarde Short Ribs Clare Valley Knolselderij uit eigen tuin | gemarineerde Pruimen €. 25.50 a la carte
2014 Zinfandel, Murphy, Californië
**
Verse zeewolffilet Ratatouille | Conchiglioni Pasta | Basilikumschuim | Tomaten Botersauce €. 28.50 a la carte
2017 Chardonnay, Murphy, Californië
En / of
US Prime Runderhaas kleine peen uit eigen tuin | sinaasappelboter |Zilveruitjes €. 30.50 a la carte
2016 Cabernet Franc/ Merlot, Incanto, Bulgarijë

**
Kaasvariatie : Koe, Schaap en Geit goed gerijpt Jam | Stroop | Dadels | Druiven | Roggenbrood €. 16.50 a la carte Rode port Tawny, Delaforce
of
Ruby Chocolade Framboos | Grenola |Crossie €.12.50 a la carte
2019 Gewürztraminer, Bosca, Argentinië

Bib Gourmand Menu 3 Gangen €. 39.- zonder tussengerecht / inclusief passende wijnen €. 54.-
Menu 4 Gangen €. 49.- inclusief passende wijnen €. 69.- ( mul of short rib )
Menu 5 Gangen €. 60.- incl passende wijnen €. 85.- ( zeewolf en runderhaas )
Heeft uw Allergieën! Vraag gastvrouw Pascalle over de samenstelling van de Producten