Reserveer
Direct >

Menukaart

10 mei 1996 – 2021 HERBERG STADT STEVENSWAERT wordt vandaag 25 jaar!!!!
Time flies, vandaag is Herberg Stadt Stevenswaert jarig. Dat willen we deze week met u vieren .
Op 10 mei 1996 opende Pascalle en Marcus Schmidt de deuren van hun kleine restaurant. Wat eerst een bruin cafe was, is nu uitgegroeid naar een restaurant met 30 zitplaatsen. In de loop der jaren werd het kleine restaurant een “geheimtip” voor vele gasten in Nederland en het Buitenland. We hebben met ons team hard gewerkt en zijn dan ook beloont door Michelin met onze BIB GOURMAND, 12 punten bij GAULT MILLAU en nog vele andere gidsen….

Helaas kunnen we door de maatregelen onze verjaardag niet groot vieren en onze verjaardagstaart wordt maar op ijs gelegd, maar wij willen toch graag met u proosten. Marcus heeft zijn culinaire ideeën laten spreken en wij willen u een verjaardagsmenu aanbieden deze week.
Vanaf Woensdag 12 mei t/m zondag 16 mei ( vanaf 12.00 uur tot 18.00 uur )

3 gangen €. 25.-
4 gangen €. 35.-
Kleine groet uit de keuken
**
Carpaccio van Schotse jacobsschelp
Avocad | Ponzu | Komkommer | pinda vinaigrette
Of
Rack van het speenvarken
Rode biet | framboos | basilikum | Gin | limoen
**
Marcus zijn Waterzooi ( 4 gangen )
Sousvide gegaarde Mechelse koekoek | langoustine | voorjaarsgroente | langoustine-currysauce
**
Rose gebakken kalfsoester
Asperges | gepocheerd hoeve- ei | daslookpuree
Of
Heilbotfilet gebakken in olijfolie
Asperge-tagliatelle | miso hollandaise | pommes dauphine
**
Variatie van Kazen
Druiven | stroop | roggenbrood
Of
Ring van Vanille
Zoete pesto | rood fruit

Menukaart
Onze prijs / kwaliteit is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand 2008 -2021
Voorgerechten
Huisgemarineerde zalm met Selderij en gin ( Bib Gourmand ) Salade van Asperges |Aardappel Appel salade | Mosterd Dille Sauce €. 20.- a la carte
Velouté van Limburgse Asperges| rijkelijk gevuld €. 9.50 a la carte ( Lunchmenu )
Tartaar van het US Beef gepocheerde Hoeve-ei | Miso mayonaise |Rettich €. 18.50 a la carte ( Bib gourmand )
Salade van gemarineerde Gamba’s Avocado | Koffie | sinaasappel €. 16.50 a la carte ( Lunchmenu )

**
Tussengerecht
Sous Vide gegaarde US Runderwangen ( Bib Gourmand ) Slierasperges |Daslook | Mousseline €. 24.- a la carte

Gecarameliseerde Asperges uit Montfort ( Lunchmenu / Bib Gourmand ) Miso Hollandaise | gepocheerd Hoeve ei | Daslookolie €. 18.- a la carte

**
Hoofdgerecht
Portie Asperges op Limburgse wijze €. 24.- a la carte ( Lunchmenu ) Gaasterlandse Ham | gepocheerd Hoeve ei |Roseval aardappels gegaard op zeezout | Boter roomsauce
Zacht gegaarde Koolvisfilet ( Lunchmenu / Bib Gourmand) Portie Asperges | Daslookolie |Roseval aardappels €. 26.- a la carte

In boter gebakken Kalfsoester ( Bib Gourmand ) doperwten |tuinbonen | Spinazie | Jus met iets Lakritz €. 28.- a la carte

**
Afsluiting
Kaasvariatie : Koe, Schaap en Geit goed gerijpt ( Bib Gourmand ) Jam | Stroop | Dadels | Roggenbrood €. 16.50 a la carte

Disk Dame Blanche 2.0 ( Bib Gourmand ) Slagroom | Hollandse Aardbeien | Crumble €. 9.50 a la carte
Ring van Panna Cotta ( Lunchmenu ) zoete Pesto | Aardbeien €. 7.50

Lunchmenu 3 Gangen €. 30.- zonder tussengerecht / inclusief passende wijnen €. 45.-
Bib Gourmandmenu 3 Gangen €. 39.- zonder tussengerecht / inclusief passende wijnen €. 54.-
Lunchmenu 4 Gangen €. 37.50 inclusief passende wijnen €. 57.50
Bib Gourmandmenu 4 Gangen €. 50.- inclusief passende wijnen €. 70.-
Heeft uw Allergieën! Vraag gastvrouw Pascalle over de samenstelling van de Producten