Menukaart

Menukaart
Onze prijs / kwaliteit is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand 2008 -2020

Carpaccio van licht gerookte eend bieten | gedroogde Chocolade | Granaatappel | Sorbet van Bleekselderij €. 18.50 a la carte
2017 Mondeuse, Savoie, Frankijk
of
Salade van King Crab
Avocado | Limburgse Yoghurt | Caviar van Balsamico | Dressing van Komkommer, Spinazie en Appel €. 18.50 a la carte
Viognier, Lanquedoc, Frankrijk

**
In Boter gebakken Steurfilet
Aardappel Mousseline | Bieslookschuim | Avruga Caviar €. 25.50 a la carte
2017 Alentejano, Mariana, Portugal
of
Sous vide gegaarde Limburgse Varkenswangen Knolselderij Truffel Puree | Stro van Knolselderij | Krachtige rode wijn Sauce €. 24.50 a la carte
2014 Zinfandel, Murphy, Californië

**
Atlantische Tarbotfilet gebraden Venkel | Artisjokken | Creme van Erwten en Munt | Saffraansauce €. 27.50 a la carte
2018 Sauvignon Blanc, Southern Right, Zuid Afrika en / of
Frysländer Runderhaas ( Denemarken) Savooie Kool | Sjalotten Pruimen Jam | Jus met zwarte Knoflook €. 29.50 a la carte
2018 Primitivo, Puglia, Italië

**
Kaasvariatie : Koe, Schaap en Geit goed gerijpt Jam | Stroop | Dadels | Druiven | Roggenbrood €. 16.50 a la carte Rode port Tawny, Delaforce
of
Krans van Tahiti Vanille en framboos
gemarineede Frambozen| Caramel Creme | Frambozen Sponge Cake €.12.50 a la carte
Lingot Martin

Bib Gourmand Menu 3 Gangen €. 39.- zonder tussengerecht / inclusief passende wijnen €. 54.-
Menu 4 Gangen €. 49.- inclusief passende wijnen €. 69.- ( steur of wangen )
Menu 5 Gangen €. 60.- incl passende wijnen €. 85.- ( tarbot en ossenhaas ) Heeft uw Allergieën! Vraag gastvrouw Pascalle over de samenstelling van de Producten