Menukaart

Menukaart
Onze prijs / kwaliteit is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand 2008 -2020

Rouleau van Franse Maispoularde Couscous | Pistache Spongecake | Knolselderij | Ras el Hanout Sauce €. 18.50 a la carte
of
Rilette van licht gerookte Noorse zalm Curry Mayonaisse | Wasabi | Komkommer | Radijs €. 18.50 a la carte
2017 Vinho Verde, Goivo, Portugal

**
Hollandse “Peter Farms” Kalfswangen
Julienne van Prei | gestoomde Prei | Truffeljus | Popcorn van het Kalf €. 25.50 a la carte
2015 Vernatsch, Alois lagerder, Zuid Tirol, Italië
of
Sous vide gegaarde Hokkaido Pompoen rode mul uit de Middellandse zee | zwarte Knolflook | Basilikumsauce €. 25.50 a la carte
2016 Sauvignon Blanc, Mea Culpa, Slovenië
**
Verse winterkabeljauw “Skrei” Papaya |rode bieten Chips | Tomaten-mangosauce | ravioli gevuld met Ricotta €. 28.50 a la carte
2019 Viognier, Fraai uitzicht, Zuid Afrika
En / of
Schotse Lamfilet gestoofde Peterseliewortel | Peen uit eigen tuin| gefrituurde rode bieten Gnocchi’s €. 30.50 a la carte
2014 Prestige, Tyrand, Cotes du Rhone, Frankrijk

**
Kaasvariatie : Koe, Schaap en Geit goed gerijpt Jam | Stroop | Dadels | Druiven | Roggenbrood €. 16.50 a la carte Rode port Tawny, Delaforce
of
Callebaut Chocolade en Mascarpone Citrusfruit |Spongecake |Moulleux €.12.50 a la carte
2014 Moscatel, Valencia, Spanje

Bib Gourmand Menu 3 Gangen €. 39.- zonder tussengerecht / inclusief passende wijnen €. 54.-
Menu 4 Gangen €. 49.- inclusief passende wijnen €. 69.- ( mul of wangen )
Menu 5 Gangen €. 60.- incl passende wijnen €. 85.- ( skrei en lam )
Heeft uw Allergieën! Vraag gastvrouw Pascalle over de samenstelling van de Producten