Menukaart – Truffel Menu

Menukaart
Onze prijs / kwaliteit is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand 2008 -2019

Kwartel en eendenlever Salade van bonen uit eigen tuin | Truffeldressing | Doperwtencreme €. 19.50 a la carte
2016 Vouvray, Frankrijk
of
Tartaar van Noorse zalmfilet
Radijs | Caviar van zalm | Creme Fraiche | Piccalilly €. 18.50 a la carte
2018 Grenache rose, Beauvignac, lanquedoc, Frankrijk

**
In rozemarijnboter gebakken Barbet Rouge uit de Atlantische Oceaan Risotto | Parmezaan | Basilikumsauce €. 26.50 a la carte 2018 Picpoul de pinet, Beranger, Lanquedoc, Frankrijk
of
Twee bereidingen van wilde eend op gesmoorde Aceto Balsamico Linzen | de eerste zuurkool uit het vat €. 26.50 a la carte
2018 Bobal/ Shiraz, marques Turia, Spanje
**
Schelvisfilet handgerolde Couscous | Zeekraal |Bitterbal van Groente |Schuim van saffraan €. 27.50 a la carte
2018 Chardonnay, Chiloë, Chili
En / of
Hollandse Kalfsentrecote wilde Bloemkool van Keltenhof | Paddenstoelen |Creme van gerookte Paprika €. 28.50 a la carte 2018 Tempranillo, Crin Roja, Spanje

**
Kaasvariatie : Koe, Schaap en Geit goed gerijpt Jam | Stroop | Dadels | Druiven | Roggenbrood €. 16.50 a la carte Rode port Tawny, Delaforce
of
Verrassing van onze Patissier witte Chocoladen Mousse | Pruimen | Kruimel | Cremeaux van Frambozen | Sorbet van Pruimen €.12.50 a la car-te
Moscato d’Asti, Italië

Bib Gourmand Menu 3 Gangen €. 37.- zonder tussengerecht / inclusief passende wijnen €. 52.-
Menu 4 Gangen €. 45.- inclusief passende wijnen €. 65.- ( barbet rouge / eend )
Menu 5 Gangen €. 55.- incl passende wijnen €. 80.- ( schelvis en kalfsentrecote )
Heeft uw Allergieën! Vraag gastvrouw Pascalle over de samenstelling van de Producten

Truffelmenu

amuse
Schotse gedoken Coquilles Sperciebonen | Frisee | Eendenlever | Truffel | Truffelmayonaise
**
Risotto Artisjokken | Parmezaan | Truffel |Tabernas Olijfolie
2018 Grillo, Andrero, Italië

**
Steurfilet Crème van Aardpeer | Hazelnoten | Beurre Blanc van Truffel
2018 Pinot Grigio, Girlan, Zuid Tirol, Italië

**
Sous Vide gegaarde ossenstaart ( 28 uur op 72 graden )
Selderij | Hazelnotenboter | Truffel
2016 Spätburgunder, Manz, Rheinhessen, Duitsland

**
US Ossenhaas Texturen van Peen uit eigen tuin | Madeira Truffel Jus
2017 Mascalese, Antichi Vinai, Italië

**
Camembert gevuld met Honing en Truffel | Vijgen | Brood Rode port Tawny, Delaforce
of
Bessen Gateau Canache|krokante bodem |Rode Bessen |Frambozen |violette Violen
Late harvest, Carpinus, Hongarijë

Menu 4 Gangen €. 50.- inclusief passende wijnen €. 70.- ( risotto / ossenstaart / ossenhaas )
Menu 5 Gangen €. 58.- incl passende wijnen €. 83.- ( risotto / steur / ossenstaart / ossenhaas )

Heeft uw Allergieën! Vraag gastvrouw Pascalle over de samenstelling van de Producten