Menukaart – Wild Menu

Menukaart
Onze prijs / kwaliteit is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand 2008 -2020

Carpaccio van Black Angus Carpaccio en Zeeuwse Oester Tomaten | Oude Kaas | Oester met Caviar van Citroen Peper | gerookte Sushi azijn €. 18.50 a la carte
of
Verse Bonito in Sake gemarineerd
Avocado | Taboule | Misocreme | Zalm caviar €. 18.50 a la carte
2018 Viognier, Les Salices, Frankrijk

**
In boter gebakken Hollandse Zalmforel Tagliatelle | Dille | Saffraansauce €. 25.50 a la carte
2016 Grillo, Andrero, Italië
of
Sous Vide gegaarde US Runderwangen (24 uur op 75 graden) Knolselderij | Chips van zoete aardappel | krachtige rode wijn jus €. 26.50 a la carte
2016 Pinot noir, Murphy, Californië

**
Wilde zeebaarsfilet gebakken Venkel | Risotto van Gort | Schuim van Kreeft en Curry | Jam van groene Tomaten €. 26.50 a la carte
2018 Sauvignon Blanc, Southern right, Zuid Afrika
En / of
Friesländer Entrecote Pastinaak | Crumble van zwarte Knoflook |gerookte Paprikacreme €. 29.50 a la carte 2016 Cabernet Sauvignon, Dowie Doole, Australië

**
Kaasvariatie : Koe, Schaap en Geit goed gerijpt Jam | Stroop | Dadels | Druiven | Roggenbrood €. 16.50 a la carte Rode port Tawny, Delaforce
of
Herfstdessert Appel |Marone | Kiezel chocolade |Vanille ijs | schuim van Hazelnoten €.12.50 a la carte
2018 Adelpracht, Drosty Hof, Zuid Afrika

Bib Gourmand Menu 3 Gangen €. 39.- zonder tussengerecht / inclusief passende wijnen €. 54.-
Menu 4 Gangen €. 49.- inclusief passende wijnen €. 69.- ( zalmforel / wangen )
Menu 5 Gangen €. 60.- incl passende wijnen €. 85.- ( zeebaars en entrecote )
Heeft uw Allergieën! Vraag gastvrouw Pascalle over de samenstelling van de Producten

Wildmenu

Wilde Duivenborstfilet Sous Vide gegaarde Bieten |Enoki | Koffiechips €.19.50 a la carte
2018 Chenin Blanc, Fleur du Cap, Zuid Afrika

**
Wilde eendenborstfilet Zuurkool | Ananas | Bloedworst |Jus met huisgemaakte Kweepeer €.24.50 a la carte
2016 Pinot noir, Murphy, Californië

**
Hollandse Hazenrugfilet Pompoen | Kakifruit | Jus met iets Callebaut Chocolade €.28.50 a la carte
2016 Refosco, Ca Bolani, Friuli, Italië

**
Met Rozemarijn en Tijm zacht gegaarde Schotse Hertenrugfilet Crème van rode kool | Rode kool met oude Aceto |Flower Spruit |Cranberries €.30.50 a la carte
2017 Carmenere, Chiloë, Chili

**
Kaasvariatie : Koe, Schaap en Geit goed gerijpt Jam | Stroop | Dadels | Druiven | Roggenbrood €.16.50 a la carte Rode port Tawny, Delaforce
of
“Le Knack” Vanille| Café au Lait| Chocolade| rode Bessen €.12.50 a la carte
2018 Adelpracht, Drosty Hof, Zuid Afrika

Menu 3 gangen €. 45.- incl passende wijnen €. 60.- ( duif / hert / kaas of dessert ) Menu 4 Gangen €. 55.- inclusief passende wijnen €. 75.- ( duif / eend / hert )
Menu 5 Gangen €. 65.- incl passende wijnen €. 90.- ( duif / eend / haas / hert )

Heeft uw Allergieën! Vraag gastvrouw Pascalle over de samenstelling van de Producten