Reserveer
Direct >

Menukaart | Vegetarisch Menu

Menukaart

Tartaar van Tonijnfilet
Avocado | Asperges | Grapefruit | Zeevenkel     €. 23.-   a la carte

2021  Wiener Gemischter Satz, Kloster Neuburg, Wien, Oostenrijk                                                            

Terrine van Foie Gras

   Confit | Brioche | Matcha Tea    €. 25.-   a la carte

2019   Riesling Kabinett, Clemensbusch, Mosel, Duitsland

**

 In Tempura gefrituurde Tongfilets   

 Tomaten Vinaigrette | Gezouten Citroen | Artisjokken |zoete Aardappel   €. 35.-   a la carte

2021   Sauvignon Blanc, Chiloë, Chili

**

Krokant gebakken kalfszwezerik     ( meerprijs 3 of 4 gangen  €. 7.50 )

Carpaccio van Asperges | Mousseline van Bintjes Aardappels |  Zomertruffel       €. 38.-  a la carte

2017   Blauer Spätburgunder, Knipser, Pfalz, Duitsland

**

Wilde zeebaarsfilet
Asperges | Doperwten | Sugar Snaps | Schuim van Schaaldieren     €. 36.- a la carte

2021    Friulano, Borgo Conventi, Friuli, Italië

Umi ( The Art of Beef )   Entrecote  van de Green Egg
Asperges uit Maasbracht | Bloemkoolcreme | Sauce Bearnaise      €. 38.- a la carte

2019  Dolcetta / Barbera D’Alba, Viberti Dolba, Italië

**

Kaasvariatie : Koe, Schaap en Geit goed gerijpt van Affineur Frederic van Tricht

Stroop |  Dadels | Druiven | Brood             €. 16.50  a la carte

   Rode port tawny, Kopke

Mascarpone Balk 

Hollandse Aardbeien | Pistache | Pistache IJs      €. 9.50 a la carte

2017  Muscat, Mamamillia,  Veneto, Italië                                                                                                                                            

Bib Gourmand Menu 3 Gangen €. 45.- zonder tussengerecht incl wijn €. 65.-

  Bib Gourmand Menu 4 Gangen €. 58.-    ( met Tongfilet ) incl wijn €. 83.-   

Menu  5 gangen €. 68.-    incl wijn €. 98.-

BOB arrangement €. 15.-

 

Taartje van Bloemkool
Couscous | Creme Fraiche | Bloemkoolcreme |Daslookolie

Kweepeer, Van Nahmen

**

Rijst  Reep ( Glutenvrij )

Zwarte Knoflook | Feta |Tomaten |Rijst | Amandelen | Dadels | groene Asperges.

Rabarbersap, Van Nahmen

**

Asperge Benedikt
Toast | Spinazie | Asperge | Boerderij ei | Hollandaise | Zomertruffel

Rieslingsap, Van Nahmen

**

Kaasvariatie : Koe, Schaap en Geit goed gerijpt van Affineur Frederic van Tricht 

 Jam | Dadels | Druiven | Brood

Dornfelder Druivensap, Van Nahmen

Of

Panna Cotta Ring
Bessen | Chocolade | Sorbet van Kersenazijn

Morellensap, Van Nahmen

 

Vegetarisch Menu 4 Gangen €. 48. –   ( zonder  Rijst Reep )

Vegetarisch Menu 5 Gangen  €. 58.-

4 gangen Wijnarrangement €. 25.- / 5 gangen Wijnarrangement €. 30.-

Sap arrangement 4 gangen €. 20.- / 5 gangen €. 25.-