Menukaart – Wild Menu

Menukaart
Onze prijs / kwaliteit is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand 2008 -2020

Carpaccio van Black Angus Rund Parels van Bitter Orange | Salade van spruiten uit eigen tuin | Tomaten | Oude Kaas €. 18.50 a la carte
of
In bietensap 12 uur gemarineerde zalmforel
gepofte bieten | Soja-mayonaise | Waterkerssalade €. 18.50 a la carte
2018 Grillo, Cusumano, Sicilië, Italië

**
artisjokken | rode witlof |schaaldierenjus €. 25.50 a la carte
of
Schotse gedoken Coquilles zwarte Knoflook | Paprikacreme | Waterkers | witte wijnsauce €. 26.50 a la carte
2018 Grüner veltliner, Ehmoser, Oostenrijk

**
Kabeljauwfilet schorseneren | Relish van Kaki | Ravioli | Botersauce €. 26.50 a la carte
2018 Sauvignon Blanc, Southern Right, Zuid Afrika
En / of
Friesländer Entrecote en Runderwangen ( Denemarken ) Knolselderij | Paddenstoel | Flower Spruit | Rozemarijnjus €. 29.50 a la carte
2014 Tempranillo reserva, Museum, Spanje

**
Kaasvariatie : Koe, Schaap en Geit goed gerijpt Jam | Stroop | Dadels | Druiven | Roggenbrood €. 16.50 a la carte Rode port Tawny, Delaforce
of
Herfstdessert Appel |Marone | Kiezel chocolade |Vanille ijs | schuim van Hazelnoten €.12.50 a la carte
Vin Doux, Samos, Griekenland

Bib Gourmand Menu 3 Gangen €. 39.- zonder tussengerecht / inclusief passende wijnen €. 54.-
Menu 4 Gangen €. 49.- inclusief passende wijnen €. 69.- ( snoekbaars / coquilles )
Menu 5 Gangen €. 60.- incl passende wijnen €. 85.- ( kabeljauw en entrecote )
Heeft uw Allergieën! Vraag gastvrouw Pascalle over de samenstelling van de Producten

Wildmenu

Lauwe gemarineerde ganzenborst salade van boerenkool uit eigen tuin |Frambozenazijn | Granaatappel €.18.50 a la carte
2018 Sauvignon Blanc, Toscana, Italië

**
Veloute van Pastinaak bospaddenstoelen | Olie van Pompoenpitten| krokante Pastinaak €. 12.50 a la carte
2018 Viognier, Les Salices, Frankrijk

**
Filet van Fazant en geconfijte Fazantenbout Zuurkool | Kaki | Bloedworst |Jus met huisgemaakte Kweepeer €.24.50 a la carte
2018 Chenin Blanc, Fleur du Cap, Zuid Afrika
**
Hollandse Hazenrugfilet Schorseneren| Spruiten | Jus met iets Callebaut Chocolade €.28.50 a la carte
2016 Pinot Noir, Latour, Frankrijk

**
Met Rozemarijn en Tijm zacht gegaarde Schotse Hertenrugfilet gerookte Knolselderij | gebakken dadels | Bitterbal van zuurkool en oesterzwam €.30.50 a la carte
2016 Mascalese, Sicilië, Italië

**
Kaasvariatie : Koe, Schaap en Geit goed gerijpt Jam | Stroop | Druiven | Roggenbrood €.16.50 a la carte Rode port Tawny, Delaforce
of
“Le Knack” Vanille| Café au Lait| Chocolade| gemarineerde Kakivrucht in een mangofond €.12.50 a la carte
2018 Riesling Kabinett 1312, Manz, Rheinhessen, Duitsland

Menu 3 gangen €. 45.- incl passende wijnen €. 60.- ( gans / hert / kaas of dessert ) Menu 4 Gangen €. 55.- inclusief passende wijnen €. 75.- ( gans / pastinaak / hert )
Menu 5 Gangen €. 65.- incl passende wijnen €. 90.- ( gans / pastinaak / fazant / hert ) Menu 6 gangen€. 75.- incl wijnen €. 105.- ( gans / pastinaak / fazant / haas / hert )

Heeft uw Allergieën! Vraag gastvrouw Pascalle over de samenstelling van de Producten