Menukaart

Zomerfestivalmenu
Een gourmetfeest voor extravaganten! Geniet van ons exclusieve schaal en schelpdieren-menu vol met raffinesse!
3 gangen €. 45.- incl wijn €. 57.-
4 gangen €. 52.- ( zonder bolognese ) incl wijnen €. 72.-
5 gangen €. 60.- incl wijnen €. 85.-

Charentain Meloen en Canadese Kreeft
Salade van Meloen | Gel en Schuim van Meloen | Komkommer| Pak Soi | gecarameliseerde Pinda’s €. 18.- a la Carte
2017 Le grand Cros, Rose, Provence

**
Gemarineerde Gamba
Salsa van avocado | Tempura Gamba | Gemarineerde Radijs €. 18.- a la Carte
2017 Zweigelt, Rose, Josef Ehmoser, Oostenrijk

**
Scampi Bolognese
fijne tagliatelle | parmezaan €. 22.- a la Carte
2017 Bardolino rose, Lenotti, Italië

**
Surf en Turf
Kalfsentrecote en kreeft | Spitskool | Hollandaisse €. 28.50 a la Carte
2017 Chateau La tour de By, Rose, Bordeaux

**
Kaasvariatie
druiven | Dadels | vruchtenbrood | Gelee €. 14.50 a la Carte
Rode port tawny, Delaforce
of
zoete verrassing
yoghurt en bessen €. 10.50 a la Carte
Lingot Martin, Rose, Frankrijk

Onze prijs / kwaliteit is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand 1998 -2018

Pulpo en Artisjokken Salade van Artisjokken | zwarte Knoflook | Sorbet van Boskopappel €. 17.- a la carte
of
Carpaccio van het Hollandse Kalf Mousse van Eendenlever | Girolles | Doperwten | Frambozenazijn | Spekkoek 2017 Verdejo, Rueda, Hermanos Lurton, Spanje €. 18.- a la carte

**
Roodbaarsfilet in boter Gazpacho | Kroepoek| Vaduvaune | bonte Bloemkool €. 25.- a la carte
of
Schotse Coquilles Rosmarijnolie| Perzik en Abrikozen azijn | Zeekraal |Komkommer 2017 Blason d’Elsace, Leon Beyer, Frankrijk €. 25.- a la carte

**
Corvinafilet ( Baarsachtige vis uit de Middellandse zee) Pesto | Verse Tagliatelle | Parmezaan | Zomertruffel 2017 Roero Arneis, Marco Porello, Italië €. 27.50 a la carte
Of / en
Uruguay Don Pedro Entrecote Haricots verts uit eigen tuin | Jam van groene Tomaten | Ansjovismayonaisse 2017 Merlot- Syrah, Nore, languedoc, Frankrijk €. 27.50 a la Carte

**
Verrassing van onze Patissier Callebaut Chocolade | Fruit uit eigen tuin | Ijs huisgemaakt 2015 Riesling Auslese, Lagas, Pfalz €. 12.50 a la carte
of
Assortiment van kazen Kweepeer | Stroop | Druiven | dadels | Brood Rode Port Tawny , Delaforce €. 14.50 a la carte

Bib Gourmand Menu 3 Gangen €. 37.- zonder tussengerecht / inclusief passende wijnen €. 52.-
Menu 4 Gangen €. 45.- inclusief passende wijnen €. 65.- ( roodbaars of coquille )
Menu 5 Gangen €. 55.- incl passende wijnen €. 80.- ( corvina en entrecote )
Heeft uw Allergieën! Vraag gastvrouw Pascalle over de samenstelling van de Producten