Menukaart – Fruit de Mer

Menukaart
Onze prijs / kwaliteit is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand 2008 -2019

Sashimi van Zwaardvis Watermeloen | Sesam | Ponzu |Sojacaviar | Cress €. 18.50 a la carte
of
Vitello Tonato van kalfsfricandeau
Kappertjes |Amsterdamse uitjes |Comte-kaas |Cresssalade |Tomatensalsa €. 18.50 a la carte
2018 Locorotonda, Rivera, Italië
of
Ficelle van eendenlever Bieten | Koffie| Chocolade | Cress €. 18.50 a la carte
2016 Vouvray, Frankrijk

**
In boter gebakken Lengfilet Venkel | Jam van groene Tomaten | Schuim van Madras en groene Curry €. 26.50 a la carte
2018 Grüner Veltliner, Ehmoser, Oostenrijk
**
Verse Zeeduivel en Octopus handgerolde Couscous | Doperwten | Creme van Doperwten en Kardemon |Schuim van Daslook €. 27.50 a la carte
2016 Sauvignon Blanc, BST, Italië
En / of
Hollandse Kalfsentrecote Cantharellen | Risotto | Vijgen | rode wijn jus €. 28.50 a la carte 2017 Blaufränkisch, Wellenschitz, Oostenrijk
**
Kaasvariatie : Koe, Schaap en Geit goed gerijpt Jam | Stroop | Dadels | Druiven | Roggenbrood €. 16.50 a la carte Rode port Tawny, Delaforce
of
Bessen en Callebaut Chocolade Creme van Pruimen | Sorbet |bruine Callebaut Chocolademousse |Chocoladepoeder €. 10.50 a la carte
of
Zomerdessert Chocolade | Hibiscus | Basilikum | Framboos | Bessen uit eigen Tuin|Creme van rozen| Spongecake €. 12.50 a la Carte
Moscato d’Asti, Italië

Bib Gourmand Menu 3 Gangen €. 37.- zonder tussengerecht / inclusief passende wijnen €. 52.-
Menu 4 Gangen €. 45.- inclusief passende wijnen €. 65.- ( leng )
Menu 5 Gangen €. 55.- incl passende wijnen €. 80.- ( zeeduivel en kalfsentrecote )
Heeft uw Allergieën! Vraag gastvrouw Pascalle over de samenstelling van de Producten

PLATEAU FRUITS DE MER- MARCUS SCHMIDT

Geniet van onze oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus…….
Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven terugvinden.
Van vrijdag 16 augustus tot en met zondag 18 augustus serveren wij plateau fruit de mer voor u.
Als Begeleiding bij deze zeevruchten kunt u een fles “Picpoul de pinet”, de chablis van zuid-Frankrijk bij gastvrouw Pascalle bestellen.

Plateau Fruit de mer €.50.-
Menu
Portie “Irish Gold” oesters
Sjolottendressing | Gin Tonic ijs | citroen | Peper

**
Plateau fruit de mer
coquilles | verschillende soorten mosselen | garnalen | Langoustines
hollandse Garnalen |Canadese Kreeft | Gamba’s | Octopus
verschillende saucen
Dikke frieten

**
Koffie| cappuccino | espresso | thee

2018 Picpoul de Pinet, Beranger, Frankrijk €. 25.-

Onze Mosselkaart per portie €.25.- inklusief verschillende saucen en dikke frieten

Mosselen natuur in witte wijn en groente
Mosselen in Knoflook en groente
Mosselen op Italiaanse wijze met groente, tijm, rozemarijn, knoflook en tomaten
Mosselen in bruin bier en groente

Portie “Irish Gold” Oesters 6 stuks €. 12.-
Portie “Irish Gold” Oesters 12 stuks €. 20.-

Oesters worden geserveerd met dressing, limburgs roggebrood, Citroen en wodka limoen sorbet