Reserveer
Direct >

Menukaart

Onze prijs / kwaliteit verhouding is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand al vanaf 2008 tot en met 2020.

Carpaccio van wilde Garnalen Dragonolie | witte Tomatenmousse | Tomatenrelish | Limburgse Roggebrood €. 20.-
2019 Albarino, Carallan, Spanje
of
Eendenborst “Canette” Bieten | Wasabi | Zuurkool | gecarameliseerde Sojasauce €. 20.-
2018 Spätburgunder, Bischoffinger, Baden, Duitsland

**
Schotse langoustines Venkel |Risotto | Schaaldierensauce ( als voorgerecht €. 25.- )
2019 Cuvee XII, Apostelhoeve, Maastricht, Nederland
of
Sous vide gegaarde Speenvarkenwangen ( geserveerd in beukenhoutrook) Boerenkool stampot | Jus met oud Bruin bier €. 28.50
2018 Zweigelt, Wellanschitz, Burgenland, Oostenrijk

**
Wild gevangen Heilbotfilet verschillende bereidingen van Pompoen | Pompoenolie €. 28.50
2018 Chardonnay, Louis Latour, Bourgogne, Frankrijk
En / of
Schotse Patrijs: borst en boutje zuurkool| bloedworst |gepocheerde Appel uit eigen Tuin | Pastinaak | cepes | Kervelknol €. 26.50
2018 Primitivo, Puglia, Italië

**
Kaasvariatie : Koe, Schaap en Geit goed gerijpt Jam | Stroop | Dadels | Roggenbrood €. 16.50 Rode port Tawny, Kopke
of
Balsamic Pear Cake Chocolade peren Brownie | chocoladesauce |Stoofpeer uit eigen tuin | Bramen €. 9.50 2018 Muscat de Beaume de Venise, Chapoutier, Frankrijk

Bib Gourmand Menu 3 Gangen €. 39.- zonder tussengerecht / inclusief passende wijnen €. 54.-
Menu 4 Gangen €. 49.- inclusief passende wijnen €. 69.- ( langoustines of wangen )
Menu 5 Gangen €. 60.- incl passende wijnen €. 85.- ( heilbot en patrijs)

Heeft uw Allergieën? Vraag gastvrouw Pascalle over de samenstelling van de Producten