Menukaart vanaf 1. Juni

Menukaart
Onze prijs / kwaliteit is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand 2008 -2020

Sashimi van Tonijn “Spaghetti” van Limburgse Asperges | Fond van Komkommer | Dille | Caviar van Soja Sauce €. 18.50

of
Carpaccio van het Hollandse Kalfsfilet Yuzu | Limoen|Sojasauce | Shiitake | Nori Chips | Shiso Cress €. 16.50

of
Velouté van Limburgse Asperges rijkelijk gevuld met Asperges €. 9.50

**
Canadese Kreeft zacht gegaard
Pak Soi | groene Asperges | Currysauce

of
In boter gebakken Coquilles Doperwten | rode bieten Gnocchi | Fond van Ossenstaart €. 24.50

**
Sous vide gegaarde Kabeljauwfilet
romige Spinazie |BBQ Asperges | Schuim van rode Paprika €.26.50

En / of
US Ossenhaas van de Green Egg Limburgse Asperges | Sauce Bearnaise| Bitterbal van Asperges €. 29.50

**
Kaasvariatie : Koe, Schaap en Geit goed gerijpt Jam | Stroop | Dadels | Roggenbrood €. 16.50 Rode port Tawny, Delaforce of
Texturen van Frambozen €. 9.50

Bib Gourmand Menu 3 Gangen €. 39.- zonder tussengerecht / inclusief passende wijnen €. 54.-
Menu 4 Gangen €. 49.- inclusief passende wijnen €. 69.- ( kreeft of coquilles )
Menu 5 Gangen €. 60.- incl passende wijnen €. 85.- ( kabeljauw en ossenhaas )
Heeft uw Allergieën! Vraag gastvrouw Pascalle over de samenstelling van de Producten