Menukaart – Wild Menu

Menukaart
Onze prijs / kwaliteit is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand 2008 -2019

Carpaccio van Black Angus Carpaccio en Zeeuwse Oester Tomaten | Oude Kaas | Oester met Caviar van Citroen Peper | gerookte Sushi azijn €. 18.50 a la carte
of
Hamachifilet in Sake gemarineerd
Avocado | Taboule | Misocreme | Zalm caviar €. 18.50 a la carte
2018 Pinot Grigio, Girlan, Zuid Tirol, Italië

**
In boter gebakken IJsselmeer Snoekbaars verschillende bereidingen van Broccoli |Basilikumsauce €. 25.50 a la carte
of
Lauwe Canadese Kreeft bonte Bloemkool | gerookte paprikacreme |Kreeftensauce €. 28.50 a la carte
2018 Picpoul de pinet, Beranger, Lanquedoc, Frankrijk

**
Wilde zeebaarsfilet Paddenstoel | Risotto | Sous Vide gegaarde Prei uit eigen tuin | Jam van groene Tomaten €. 26.50 a la carte
2018 Viognier, Les Salices, Frankrijk
En / of
US Ossenhaas Knolselderij | Peen | Paddenstoel | Dragon Hollandaise |Sjalot Honing Confit €. 29.50 a la carte 2016 Cabernet Sauvignon, Dowie Doole, Australië

**
Kaasvariatie : Koe, Schaap en Geit goed gerijpt Jam | Stroop | Dadels | Druiven | Roggenbrood €. 16.50 a la carte Rode port Tawny, Delaforce
of
Herfstdessert Appel |Marone | Kiezel chocolade |Vanille ijs | schuim van Hazelnoten €.12.50 a la carte
Moscato d’Asti, Italië

Bib Gourmand Menu 3 Gangen €. 37.- zonder tussengerecht / inclusief passende wijnen €. 52.-
Menu 4 Gangen €. 45.- inclusief passende wijnen €. 65.- ( snoekbaars / kreeft )
Menu 5 Gangen €. 55.- incl passende wijnen €. 80.- ( zeebaars en ossenhaas )
Heeft uw Allergieën! Vraag gastvrouw Pascalle over de samenstelling van de Producten

Wildmenu

Wilde Duivenborstfilet Sous Vide gegaarde Bieten |Enoki | Koffiechips €.19.50 a la carte
2018 Adelpracht, Drosty Hof, Zuid Afrika

**
Pompoensoep en Ravioli van Paddenstoelen en Peterselie Chili | Citroengras | Gember | Croutons | Olie van Pompoenpitten €.12.50 a la carte
2018 Sauvignon Blanc, Southern right, Zuid Afrika

**
Wilde eendenborstfilet en gesmoorde wilde eendenbout Zuurkool | Druiven | Bloedworst |Jus met iets Cognac €.24.50 a la carte
2016 Grillo, Andrero, Italië

**
In Rozemarijn en Tijm zacht gegaarde Reebief Crème van rode kool | Rode kool met oude Aceto |Cranberries €.28.50 a la carte
2017 Carmenere, Chiloë, Chili

**
Kaasvariatie : Koe, Schaap en Geit goed gerijpt Jam | Stroop | Dadels | Druiven | Roggenbrood €.16.50 a la carte Rode port Tawny, Delaforce
of
“Le Knack” Vanille| Café au Lait| Chocolade| Sous Vide gegaarde Ananas €.12.50 a la carte
Late harvest, Carpinus, Hongarijë

Menu 3 gangen €. 45.- incl passende wijnen €. 60.- ( duif / ree / kaas of dessert ) Menu 4 Gangen €. 50.- inclusief passende wijnen €. 70.- ( duif / soep / ree )
Menu 5 Gangen €. 60.- incl passende wijnen €. 85.- ( duif / soep / eend / ree )

Heeft uw Allergieën! Vraag gastvrouw Pascalle over de samenstelling van de Producten