Menukaart
Menukaart
Carpaccio van Schotse Coquille
Orange | Piment d’ Espelette | Peulen | Picalilly IJs €. 25.- a la carte
Vitello Tonato 2.0
Handgesneden Kalfstartaar | Tonijn Mayo | Kappertjes |Parmezaan | Kwartelei €. 28.- a la carte
2022 Pinot Grigio, Borgo Molino, Veneto, Italië
**
Zeetongfilet met schubben van aardappel
Spinazie | Truffeljus | Champignons €. 37.- a la carte ( Hoofdgerecht )
2022 Grüner Veltliner, Sauerstingl, Wagram, Oostenrijk
**
Kalfszwezerik ( meerprijs bij 3 of 4 gangen €. 8.50 )
huisgemaakte kroket | gelakte Zwezerik | Mousseline van Bintjes | Veenbessen €. 38.- a la carte
2021 Weissburgundr / Chardonnay, Stefan Winter, Rheinhessen, Duitsland
**
Noordzee schelvisfilet
Zuurkool| Limburgse Mosterdsauce | Peterseliewortel €. 35.- a la carte
2021 Picpoul de Pinet, Font Mars, Languedoc, Frankrijk
Zacht gegaarde Kalfshaas
Pompoen | Paddenstoelen | Olie van Pompoen €. 39.- a la carte
2020 Concerto, De Morgen Zon, Zuid Afrika
**
Kaasvariatie : Koe, Schaap en Geit goed gerijpt van Affineur Frederic van Tricht
Stroop | Dadels | Druiven | Brood €. 16.50 a la carte
Rode port tawny, Kopke
Mango en Passievrucht
Yoghurt IJs | Ananas |Anansmunt |Guavefond €. 9.50 a la carte
Moscato d’Asti, Cordero, Italië
Bib Gourmand Menu 3 Gangen €. 45.- zonder tussengerecht incl wijn €. 65.-
Bib Gourmand Menu 4 Gangen €. 58.- ( met Zeetong ) incl wijn €. 83.-
Menu 5 gangen €. 70.- incl wijn €. 100.-
BOB arrangement €. 15.- / Aparte samenstellingen van het menu kost €. 15.- meerprijs
Onze prijs / kwaliteit is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand 2008 -2023
Vegetarisch Menu
Carpaccio van Knolselderij ( Vegan , Lactosevrij ,Glutenvrij )
Tapenade van Paddenstoelen
Riesling druivensap, Van Nahmen
**
Faux Gras ( Lactosevrij )
Umani Noten Rol | Verkeerde Brioche | Port | Veenbessen
Rode kruisbessensap, Van Nahmen
**
Zoete aardappel ( Lactosevrij )
Rozijnen | Uien
Rode Pruimensap, Van Nahmen
**
Tarte Tatin van Groente
Pesto | Parmezaanse kaas
Bessensap, Van Nahmen
**
Kaasvariatie : Koe, Schaap en Geit goed gerijpt van Affineur Frederic van Tricht
Jam | Dadels | Druiven | Brood
Dornfelder Druivensap, Van Nahmen
Of
Hot love
Bessen | Vanille | warme Frambozen sauce
Rabarbersap, Van Nahmen
Vegetarisch Menu 4 Gangen €. 48. – ( zonder Faux gras )
Vegetarisch Menu 5 Gangen €. 58.-
4 gangen Wijnarrangement €. 25.- / 5 gangen Wijnarrangement €. 30.-
Sap arrangement 4 gangen €. 20.- / 5 gangen €. 25.-
Heeft u Allergieën! Vraag gastvrouw Pascalle over de samenstelling van de Producten