Reserveer
Direct >

Menukaart | Vegetarisch Menu

 

Tartaar van Blue Fin Tonijn

Karnemelk | Dragon | Avruga Caviar      €. 23.-   a la carte

2021    Riesling, Stefan Winter, Rheinhessen, Duitsland

Zacht gegaarde duivenfilet
Witte kool | Curry | Gember | Sesam Dressing  €. 25.-   a la carte

2021    Albarino, Con Ella, Rias Baixas, Spanje

**

Zacht gegaarde Kabeljauw
Gerookte Aardpeer |  Gefrituurde aardpeer | Hollandaise    €. 32.- a la carte                                                                                                                    

2021    Baracchi, O’Lilli, Toscana, Italië

**

 Krokant gebakken Kalfszwezerik**    ( meerprijs bij 3 of 4 gangen €. 5.- ) 

 Bieten uit eigen tuin | Cassis | Perengel | Hazelnoten    €. 32.-  a la carte

2021   Gamay / Grenache, La Plan Vermeersch, Cotes du Rhone, Frankrijk

**

Gebakken Zonnevis ( St. pierre ) 

Roomspinazie | Spinazie | Bieslookolie | Beukenzwammetjes | Beurre Blanc met  Verjus  €. 33.- a la carte

Ossenhaas en Runderwangen
Schorseneren | Pastinaak |Doperwten | Truffeljus         €. 38.- a la carte

2021   Gamay / Grenache, La Plan Vermeersch, Cotes du Rhone, Frankrijk

**

Kaasvariatie : Koe, Schaap en Geit goed gerijpt van Affineur Frederic van Tricht

Jam |  Limburgs Roggenbrood       €. 16.50  a la carte

  Rode port tawny, Kopke

Tirami Su 2.0 

 Peren | Tonkabonen ijs | Crumble       €. 8.50 a la carte

2019  Sauternes, Chateau Grand Jauga, Frankrijk

 

Bib Gourmand Menu 3 Gangen €. 45.- zonder tussengerecht incl wijn €. 65.-   

 Bib Gourmand Menu 4 Gangen €. 58.-   * ( met Kabeljauw ) incl wijn €. 83.- 

 Menu  5 gangen €. 68.- **   incl wijn €. 98.-   

BOB arrangement €. 15.-

Heeft u Allergieën! Vraag gastvrouw Pascalle over de samenstelling van de Producten

Vegetarisch Menu

 

Tomaten Caprese 2.0

Guacamole | Tabenas Olijfolie

Rabarbersap , van Nahmen

**

Faux Gras   

 Umani Noten | « foute »Brioche | Veenbessen |Portwijn

Rode kruisbessensap, Van Nahmen

**

Dumpling van Tomaten en Chili ( Vegan ) 

 VOL 5 Groentefond | Vadouvan

Rode kruisbessensap, Van Nahmen

**

Bietenburger ( Vegan )
Pastinaak | Doperwten | Bieslookolie | Koffie

Rode pruimensap, Van Nahmen

**

Kaasvariatie : Koe, Schaap en Geit goed gerijpt van Affineur Frederic van Tricht   

  Jam | Stroop | Dadels  | Roggenbrood

Dornfelder Druivensap, Van Nahmen

Of

Chocolade | Noten | Rode kool
Crunchy Canache | Creme | Gel |Stro

Blauwe bessensap, Van Nahmen

 

Vegetarisch Menu 4 Gangen €. 45. –   ( zonder Faux Gras )

Vegetarisch Menu 5 Gangen  €. 55.-

4 gangen Wijnarrangement €. 25.- / 5 gangen Wijnarrangement €. 30.-

Sap arrangement 4 gangen €. 20.- / 5 gangen €. 25.-

Onze prijs / kwaliteit is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand 2008 -2023