Menukaart

Zomerfestivalmenu
Een gourmetfeest voor extravaganten! Geniet van ons exclusieve zomermenu vol met raffinesse!
3 gangen €. 45.- incl wijn €. 57.-
4 gangen €. 52.- ( zonder zeebaars ) incl wijnen €. 72.-
5 gangen €. 60.- incl wijnen €. 85.-

Bonitofilet Salade van Quinoa | Kruimel van Algen | Dressing van Sojasauce en Ponzu| Sorbet van Boskop-appel €. 18.- a la Carte
2017 Pinot Grigio rose, Pasqua, Italië

**
Gemarineerde Gamba
Salsa van avocado | Tempura Gamba | Gemarineerde Radijs €. 18.- a la Carte
2017 Le grand Cros, Rose, Provence

**
Wilde Zeebaarsfilet
Venkel | Doperwten| Pernod-sauce €. 25.- a la Carte
2015 Chardonnay, Grand Ardeche, Louis Latour, Bourgogne, Frankrijk

**
Kalfsmedaillon en Eendenlever
bonte Bloemkool |Zomertruffeljus €. 28.50 a la Carte
2016 Spätburgunder, Lagas, Pfalz, Duitsland

**
Kaasvariatie
druiven | Dadels | vruchtenbrood | Jam | Vijgen uit de tuin €. 14.50 a la Carte
Rode port tawny, Delaforce
of
Callebaut Chocolade koud en warm Bol gevuld met een ijs van Citrusvrucht | Bessen uit eigen Tuin | Warme fond van Mango €. 10.50 a la Carte
2015 Riesling Auslese, Lagas, Pfalz, Duitsland

Onze prijs / kwaliteit is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand 1998 -2018

24 uur gemarineerde Noorse zalm ( koriander | kaneel | Laurier | Fleur de Sel | Suiker)
Paksoi | Sojasauce | Ponzudressing | Wasabi-noten |Caviar €. 18.- a la Carte
of
Tomaten en Mozzarella verschillende structuren van Tomaten | Zwarte Olijven | Orange | Olijfolie 2017 Bardolino, Lenotti, Italië €. 16.- a la carte

**
Lekkerbek van Tongschar filet huisgemaakte friet | Ansjovis Mayonaisse €. 24.- a la carte
2017 Grenache blanc, Nore, Lanquedoc, Frankrijk
of
“Boerderij” Eendenborst Couscous | Ras el hanout | Tomaten | Jus met zwarte Knoflook en zwarte Peper 2017 Grenache, Aldeya, Spanje €. 24.- a la carte

**
Verse Roodbaarsfilet Spitskool | Jus van Gazpacho | Vadouvane Mayonaise 2017 Chablis, Louis Moreau, Frankrijk €. 25.- a la carte
Of / en
Uruguay Don Pedro Entrecote Snijbonen uit eigen tuin | Jam van groene Tomaten | Ansjovismayonaise 2017 Primitivo, Puglia, Italië €. 27.50 a la Carte

**
Parfait van Vanille en Framboos in Begeleiding van Bessen | Jus van Frambozen | Dulce de Leche Lingot Martin, Rose, Frankrijk €. 12.50 a la carte
of
Assortiment van kazen Kweepeer | Stroop | Druiven | dadels | Brood | vijgen Rode Port Tawny , Delaforce €. 14.50 a la carte

Bib Gourmand Menu 3 Gangen €. 37.- zonder tussengerecht / inclusief passende wijnen €. 52.-
Menu 4 Gangen €. 45.- inclusief passende wijnen €. 65.- ( lekkerbek of eendenborst )
Menu 5 Gangen €. 55.- incl passende wijnen €. 80.- ( roodbaars en entrecote )
Heeft uw Allergieën! Vraag gastvrouw Pascalle over de samenstelling van de Producten