Menukaart

Het groet Wildmenu

3 gangen wildmenu €. 45.- incl wijnen €. 60.-
4 gangen menu €. 50.- incl wijnen €.70.- ( incl wilde eend )
5 gangen menu €. 60.- incl wijnen €. 85.- ( incl ossobuco )

Licht gerookte wilde duif
rode kool | paddenstoel | abrikozen | orange | frambozenazijn €. 18.50 a la Carte
2017 Pinot Grigio Rose, Pasqua, Italië

**
Schotse wilde eend
zuurkool | druiven | mousseline €. 24.50 a la Carte
2016 Gentil, Hugel, Elsace, Frankrijk

**
Sous Vide gegaarde herten ossobuco ( 18 uur op 68 graden)
granaatappel | spruiten | rode wijn jus €. 22.50 a la Carte
2017 Dunkelfelder, lagas, Pfalz, Duitsland

**
Reebief zacht gegaard in Boter
verschillende bereidingen van knolselderij | ravioli gevuld met pompoen €. 28.50 a la Carte 2017 Carignan vieille vigne, La groire de quillaume, Frankrijk

**
Kaasvariatie
druiven | vruchtenbrood | Jam | Vijgen uit de tuin | €. 14.50 a la Carte
Rode port tawny, Delaforce

of

Mousse au Chocolade aarde van Chocolade | Gezouten Caramel | Dulce de Leche | Mint €. 10.50 a la Carte
2017 Gewürztraminer, Argentinië

Onze prijs / kwaliteit is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand 1998 -2018

Gemarineerde Hamachifilet ( Japanse Makreel) Venkel | Avocado | Haring Caviar| Calamansi €. 18.- a la Carte
of
Ficelle van eendenlever verschillende bereidingen van bieten uit eigen tuin 2017 Pinot Grigio, Veneto, Italië €. 18.- a la carte
**

Black Angus Ossewangen ( Sous Vide gegaard 32 uur op 70 graden ) Kervelknol | Truffeljus €. 22.- a la carte
2017 Gamay, Louis Latour, Bourgogne, Frankrijk
of
Verse Schelvisfilet Spitskool | gerookte Hollandaise | Kappertjes 2017 Grenache Blanc, Nore, Lanquedoc, Frankrijk €. 24.- a la carte

**
Verse IJselmeer Snoekbaarsfilet Beluga linzen | Tandoori Kreeften Schuim 2017 Chablis, Louis Moreau, Frankrijk €. 26.- a la carte
of / en
Wagyu Ossenhaas uit Australie Edamame bonen ( sojabonen ) | Paddenstoelen | Pastinaak 2016 Rosso Passo, Lenotti, Italië €. 29.50 a la Carte

**
Herfstdessert Verschillende bereidingen van rood fruit | Sorbet van Perzik en Prosecco €. 10.50 a la carte Lingot martin, Frankrijk
of
Assortiment van kazen Stroop | Druiven | Brood | vijgen Rode Port Tawny , Delaforce €. 14.50 a la carte

Bib Gourmand Menu 3 Gangen €. 37.- zonder tussengerecht / inclusief passende wijnen €. 52.-
Menu 4 Gangen €. 45.- inclusief passende wijnen €. 65.- ( wangen of schelvis )
Menu 5 Gangen €. 55.- incl passende wijnen €. 80.- ( snoekbaars en ossenhaas )
Heeft uw Allergieën! Vraag gastvrouw Pascalle over de samenstelling van de Producten