Menukaart – a la carte – het grote wildgarnalen Menu

Menukaart
Onze prijs / kwaliteit is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand 2008 -2019

Sashimi van Zwaardvis verschillende bereidingen van komkommer| caviar van Sojasauce €. 18.50 a la carte
2018 Custoza, Lenotti, Italië of
Mousse de Canard
gefermenteerde bieten | Sorbet van groene Appel | Brioche in Boter
2015 Vouvray, Bernard Fouquet, Frankrijk €. 18.50 a la carte

**
Sous Vide gegaarde Kalfswangen (22 uur op 65 graden)
Risotto van Parel Gort | Dopertwen | krachtige rode wijn Jus €. 24.50 a la carte
2015 Ursprung, Schneider, Pfalz, Duitsland
of
Noordzee Schelvisfilet gebakken knolselderij | Mosterdzaad |gerookte paprika €. 25.50 a la carte
2017 Blason d’Alsace, Leon Beyer, Alsace, Frankrijk
**
St. Pierre Zonnevisfilet uit de Atlantische Oceaan Spaghettini | Zomertruffel |Oranje Bloemkool | Schuim van aardappel en algen €. 28.50 a la carte
2017 Chardonnay, Anima, Roemenië

En / of

Nederlands Zomerwild ; Twee keer Ree Jus met Kumquats | Spitskool | Doperwten en Kardemon | Anijschampignons €. 28.50 a la carte
2017 Gamay noir, Fessy, Beaujolais, Frankrijk

**
Kaasvariatie : Koe, Schaap en Geit goed gerijpt Jam | Stroop | Dadels | Druiven | Vijgenbrood €. 16.50 a la Carte
Port Tawny, Delaforce
of
Zomerdessert Dame Blanche 2.0 €.12.50 a la carte
2017 Tokaij Fumint “Late Harvest”, Campanus, Hongarijë

Bib Gourmand Menu 3 Gangen €. 37.- zonder tussengerecht / inclusief passende wijnen €. 52.-
Menu 4 Gangen €. 45.- inclusief passende wijnen €. 65.- ( kalfswangen of schelvis )
Menu 5 Gangen €. 55.- incl passende wijnen €. 80.- ( zonnevis en ree )
Heeft uw Allergieën! Vraag gastvrouw Pascalle over de samenstelling van de Producten

Het Zomerse “Garnalen” Menu
Het menu bestaat uit “wildvang” Garnalen

Noordzee Garnalen uit Grevelingen Avocado | Cocktailsauce | Zeewierchips €. 18.50 a la Carte
2016 Grüner Veltliner, Figl, Oostenrijk
**

Veloute van Garnalen ( roomsoep ) Curry | Kokos | Ananas | Garnalen €. 9.50 a la Carte
**

Carabineros wildvang uit de Atlantische oceaan Wagyu Bacon | Abrikozen Compot | Frankfurter groene Saus per Stuk!! €. 12.50 a la Carte
2018 Cap Gris rose, Lanquedoc, Frankrijk
**

Zomertruffel en Garnalen Hoso ( Het vlees is vast en krokant van structuur) verse spaghetti | groene asperges | Tabernas Olijfolie | Schuim van Asperges en Hollandaisse €. 25.50 a la Carte
2018 Chardonnay, A good year, Bulgarijë
**

Waterzooi van Argentijnse Wilde garnalen en “FF Marie Hot” Maispoularde Asperges | Doperwten | Tuinbonen | Bospeen | Garnalenschuim €. 28.50 a la Carte
2018 Pinot noir, Jolivet, Bourgogne, Frankrijk
**

Kaasvariatie : Koe, Schaap en Geit goed gerijpt Jam | Stroop | Dadels | Druiven | Vijgenbrood €. 16.50 a la Carte
Rode port tawny, Delaforce
of
Red Velvet Creme Anglaise |Crunch van bosbes cheescake | Ruby Chocoladenijs |Aardbei | Red Velvet Shortbread €. 12.50 a la Carte
2016 Moscatel, Valencia, Spanje

Aspergemenu 3 Gangen €. 42.- zonder tussengerecht / inclusief passende wijnen €. 57.- ( garnalen of soep / waterzooi )
Menu 4 Gangen €. 47.- inclusief passende wijnen €. 67.- ( garnalen / soep / waterzooi )
Menu 5 Gangen €. 60.- incl passende wijnen €. 85.- ( garnalen / soep / zomertruffel / waterzooi )
Menu 6 gangen €. 70.- incl passende wijnen €. 100.- ( garnalen / soep/ carabineros /zomertruffel / waterzooi )
Heeft uw Allergieën! Vraag gastvrouw Pascalle over de samenstelling van de Producten