Winter Menukaart

Menukaart
Onze prijs / kwaliteit is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand 2008 -2019
Terrine van eendenlever en eendenrilette Creme van Sjalot | Pastinaak | Paddenstoel |ovenwarme Brioche €. 18.50 a la carte
2017 Vouvray, Bernard, Frankrijk
of
Hamachifilet ( Japanse Makreel) €. 18.50 a la carte Bieten | Appel | Wasabi | Caviar van Garnalen
2015 Tokay Furmint, Mad, Hongarijë
**
Sous Vide gegaarde Kalfswangen ( 18 uur op 68 graden) Risotto met kropsla| Paddenstoelen | krachtige rode wijnsauce €. 23.50 a la carte
2016 Spätburgunder , Cabernet sauvignon, Dunkelfelder, Lagas, Pfalz, Duitsland
of
Wilde zeebaarsfilet romige koolrabi |Creme van Zeekraal | Chips van Zeekraal €. 24.50 a la carte
2017 Blason d’Alsace, Leon Beyer, Frankrijk
**
In boter gebakken Griet Variatie van de eerste Doperwten | Saffraansauce €. 26.50 a la carte
2017 falanghina, Italië
of/en
Schotse lamsrug Verschillende bereidingen van uien | Fond van zwarte Knoflook €. 27.50 a la carte
2013 Villa Emilio, Saint Chinian, Frankrijk
**
Kaasvariatie Stroop uit Schinnen | Kweeperengelei | Druiven | Dadels | Limburgs Roggenbrood €. 14.50 a la carte Rode port tawny, Delaforce
of
Lambada Aardbeien Romanoff Mousse van Lambada aardbeien | Vanille | Spongecake | Cassis €. 12.50 a la carte Lingot Martin
of
Ring van Panna Cotta en Limburgse Yoghurt Basilikum |Yuzu | Passievrucht | Sorbet | Spongecake | gemarineerde Mango €.12.50 a la carte
2017 Muscat, Slurp, Frankrijk

Bib Gourmand Menu 3 Gangen €. 37.- zonder tussengerecht / inclusief passende wijnen €. 52.-
Menu 4 Gangen €. 45.- inclusief passende wijnen €. 65.- ( wangen of zeebaars )
Menu 5 Gangen €. 55.- incl passende wijnen €. 80.- ( griet en lam )
Heeft uw Allergieën! Vraag gastvrouw Pascalle over de samenstelling van de Producten

4 Gangen truffelmenu €. 50.- zonder kabeljauw incl wijnen €.70.-
5 Gangen truffelmenu €. 60.- incl wijnen €. 85.-

groeten uit de keuken

Macaron met truffel-botercreme
kwartelei met Fleur de Sel en truffel
eendenlever-praline met een bospaddestoelen-truffelmantel
**

Gepocheerd ei
Truffel | schuim van aardappels | spinazie | notenboter
2017 Blason d’Alsace, Beyer, Frankrijk
**

Risotto
Truffel | artisjokken | parmezaan | olijfolie
2017 Entre deux mer, Frankrijk
**

Kabeljauw
zwarte truffel | Topinambur | peterselie
2017 Passiomento, Romeo e Julia, Pasqua, Veneto, Italië
**

Don Pedro Entrecote
Truffeltapenade naar eigen recept | kool | ganzenlever
2016 Valpolicella Ripasso, lenotti, Italië
**

Truffelbrie
Truffel | ovenaardappel | rozemarijn | Barolo
Rode port tawny, Delaforce
of
Creme Brullee en truffel
Vanille | rum | hazelnoten
2017 Muscat, Slurp, Frankrijk