Reserveer
Direct >

Menukaart

Menukaart
Onze prijs / kwaliteit is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand 2008 -2020

Tataki en tartaar van Nederlandse zalmforel Sesam | Komkommertagliatelle |Komkommervinaigrette| Zalmforel caviar €. 20.-
of
Oosterse tartaar van zwaardvis Paksoi | Olie van Munt| Salty Fingers €. 20.-
2019 Albarino, Carallan, Spanje

**
Cassoulette van zwezerik en schotse langoustines Bloemkool | Schaaldierensauce €. 28.-
2017 Chardonnay, Wohlmuth, Steiermarken, Oostenrijk
of
Schotse Patrijs: borst en boutje Spitskool |Peren uit eigen tuin | Jus met iets eendenlever €. 25.50
2018 Pinot noir, Tahuna, Nieuw Zeeland

**
In boter gebakken wilde heilbotfilet
Risotto | Cepes | Parmezaan | witte wijnsauce €. 27.50
2018 Vinha d’Ervideira, Portugal
En / of
Damhert Striplion verschillende soorten wortel uit eigen tuin | Jus met iets Lakrits €. 29.50
2017 Blaufränkisch / Cabernet Sauvignon, Aristos, Wohlmuth, Burgenland, Oostenrijk

**
Kaasvariatie : Koe, Schaap en Geit goed gerijpt Jam | Stroop | Dadels | Roggenbrood €. 16.50 Rode port Tawny, Kopke
of
Pumpkin & Spice Pompoencake met hazelnoot| citroencompote en specerijen room| geconfijt pompoen| hazelnoten Sorbet van Pompoen | Dolce de leche €. 9.50 2018 Muscat de Beaume de Venise, Chapoutier, Frankrijk

Bib Gourmand Menu 3 Gangen €. 39.- zonder tussengerecht / inclusief passende wijnen €. 54.-
Menu 4 Gangen €. 49.- inclusief passende wijnen €. 69.- ( zwezerik of patrijs )
Menu 5 Gangen €. 60.- incl passende wijnen €. 85.- ( heilbot en damhert)
Heeft uw Allergieën! Vraag gastvrouw Pascalle over de samenstelling van de Producten