Reserveer
Direct >

Menukaart | Vegetarisch Menu

  Menukaart

 

Tataki  van Tonijn

Cocos | Appel | Jalapeno | Wasabi Caviar | groene rijst    €. 20.-   a la carte

Amsterdamse Ossenworst
Crème van Piccalilli | Gefrituurde uienringen | Tramezzini   €. 20.-   a la carte

2021    Riesling, Apostelhoeve, Maastricht, Nederland

**

In boter gebakken Steurfilet *   

Saffraan Tagliatelle | Bloemkool | Dashi Beurre Blanc         €. 29.- a la carte     

2019    Chardonnay, Wohlmuth, Südsteiermark, Oostenrijk

**

Sous Vide gegaarde Varkenswangen   **

Open Ravioli | Snijbonen | Comte Kaas | Jus       € . 29.- a la carte

2020  Dornfelder, Weingoed Thorn, Thorn, Nederland

**

Wilde zeebaarsfilet

    Risotto | Venkel | Waterkers sauce   €. 30.- a la carte

2020    Soave Classico, Lenotti, Veneto, Italië

Cervena Hertenbiefstuk ( zomerwild )
Spitskool | Abrikozen uit eigen tuin |  Cantharellen      €. 33.- a la carte

2018  Vinho tinto, Cottas, Douro, Portugal

**

Kaasvariatie : Koe, Schaap en Geit goed gerijpt van Affineur Frederic van Tricht  

Jam |  Limburgs Roggebrood     €. 16.50  a la carte

Rode port tawny, Kopke

Mousse van granaatappel en framboos

Bessen uit eigen tuin | Sorbet van framboos      €. 8.50

2017  Muscat, Mamamilia, Veneto, italië

Bib Gourmand Menu 3 Gangen €. 40.- zonder tussengerecht / inclusief passende wijnen €. 59.-

Bib Gourmand Menu 4 Gangen €. 55.-   * inclusief passende wijnen €. 80.-

Menu  5 gangen €. 65.- ** inclusief passende wijnen €. 95.-

 

Vegetarisch Menu

Mozarella Buratta
Snijbonen| Tomaten | olijfolie

Rode kruisbessen, Van Nahmen

**

 Lauwe Carpaccio van bieten uit eigen tuin ( Vegan )   

Avocado | Tomatencrumble | Cress | Vinaigrette van Sojasauce

Granaatappelsap, Van Nahmen

**

Dumpling van Bloemkool
bonte Bloemkool |geroosterde Bloemkoolcreme |  Parmezaan Schuim

Kweepeersap, Van Nahmen

**

Disk van Quinoa
Artisjokken| Tomaten |olijven

Rabarbersap, Van Nahmen

**

Kaasvariatie : Koe, Schaap en Geit goed gerijpt van Affineur Frederic van Tricht 

   Jam | Stroop | Dadels  | Roggenbrood

Dornfelder Druivensap, Van Nahmen

Of

Valrhona Chocolade
Mousse van dulce de leche| Melkchocolade | Perzik | Mangosorbet

Kweepeersecco, Van Nahmen

 

Vegetarisch Menu 4 Gangen €. 45. –   ( zonder Dumpling )

Vegetarisch Menu 5 Gangen  €. 55.-

4 gangen Wijnarrangement €. 25.- / 5 gangen Wijnarrangement €. 30.-

Sap arrangement 4 gangen €. 20.- / 5 gangen €. 25.-

 

Vegetarisch Menu 4 Gangen €. 45. –   ( zonder Mousseline )

Vegetarisch Menu 5 Gangen  €. 55.-

4 gangen Wijn arrangement €. 25.- / 5 gangen wijnarrangement €. 30.-