Reserveer
Direct >

Echte Limburgse gerechten in een nieuw jasje

 

Ik zoek Hobbykoks “vrienden” die echte Limburgse recepten / gerechten hebben om deze in een nieuw jasje te steken

 

Mijn voorbeeld op de Foto is : huidvlees van Piet Tonnaer ( mijn huisslager) met roggenbroodkruimels, augurken en een ijsje van Limburgse mosterd.

 

Ieder idee is van harte welkom…..deze gerechten ga ik nakoken en met naam van de kok op onze website / facebook pagina zetten

Gerelateerde berichten


Het Menu voor Thuis

Lieve mensen, Niet aleen de natuur gaat op en neer, maar ook mijn inspiratie. De ene week sta je op de schaatsen en loop je in de sneeuw en de andere week wandel je in een t-shirt en hebben we een kraampje met Koffie buiten staan. Het corona tijdperk vergt veel van ons. Deze week […]

23.02.2021

Het Menu voor Thuis

Lieve mensen,  Niet aleen de natuur gaat op en neer, maar ook mijn inspiratie. De ene week sta je op de schaatsen en loop je in de sneeuw en de andere week wandel je in een t-shirt en hebben we een kraampje met Koffie buiten staan. Het corona tijdperk vergt veel van ons. Deze week […]

23.02.2021

weekmenu tot zondag 28.februari

Lieve gasten, “back to normal??”. Wat is dat! Zelfs de natuur is van slag. De ene week staan we op de schaatsen en lopen we in de sneeuw en de andere week wandelen we in een t-shirt. Het is alweer eind februari . De tijd vliegt en het einde is nog niet in zicht. We […]

16.02.2021