Reserveer
Direct >

ZEG HET MET TRUFFELS

De traditie is er en vanaf nu kijken we er elk jaar reikhalzend naar uit.Marcus Schmidt brengt weer een eerbetoon aan de truffel in zijn Restaurant in Stevensweert. Zo wordt het rustige dorpje Stevensweert dé ontmoetingsplaats voor de echte liefhebbers, zij die weten dat het seizoen van de zwarte wintertruffel in de maanden van December tot Maart ligt. De truffel is een cadeau voor de kok, ze kruipt zowel in de rol van de diva in de meest culinaire bereidingen, maar ze flirt evengoed met een boerengerecht of een goed stuk brood ! zegt Marcus Schmidt. De chef heeft een menu in vier gangen als een offergave samengesteld, waarbij hij alle registers van de truffel bespeelt en al haar charmes uitspeelt. Omdat we veel liefhebbers voor truffel onder onze gasten hebben en het animo dus hoog is, hebben wij 2 weekenden voor u uitgekozen.

Woensdag 20, Vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 februari
Vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 maart

4 Gangen truffelmenu €. 50.- zonder kabeljauw
5 Gangen truffelmenu €. 60.-

truffelmenu
groeten uit de keuken
Macaron met truffel-botercreme
kwartelei met Fleur de Sel en truffel
eendenlever-praline met een bospaddestoelen-truffelmantel

Gepocheerd ei
Truffel | schuim van aardappels | spinazie | notenboter

Risotto
Truffel | artisjokken | parmezaan | olijfolie

Kabeljauw
zwarte truffel | Topinambur | peterselie

Don Pedro Entrecote
Truffeltapenade naar eigen recept | kool | ganzenlever

Truffelbrie
Truffel | ovenaardappel | rozemarijn | barolo
of
Creme Brullee en truffel
Vanille | rum | hazelnoten

Gerelateerde berichten


Bezige bijtjes en Herberg Stevensweert

 Bezige bijtjes

Nee, leuk is het zeker allemaal niet. Maar veel tijd om na te denken is er niet. Er moet te snel te veel worden geregeld na de berichtgevingen rondom corona een week voor Kerst. Lees over de bezige bijtjes  bij Herberg Stevensweert. Rust De Kerstdagen zijn nu achter de rug. Na de laatste klap die […]

30.12.2021
 In the picture: Marcus Schmidt

 In the picture: Marcus Schmidt

Op Marcus zijn verzoek heb ik blogs geschreven over Lars, Oscar en Pascalle. Maar dan kan een blog over Marcus zelf natuurlijk niet ontbreken. Vandaar, last but not least, in the picture: Marcus Schmidt. De chef zelf. Marcus zijn jonge jaren Marcus, geboren in 1969, groeide op in Siegburg, het Duitse Rheinland. Tot zijn 18e […]

14.12.2021
Veerkracht bij Herberg Stevensweert

Veerkracht

Wat een ongelooflijke veerkracht wordt er vertoond door de mensen om mij heen. Ieder op hun eigen manier. Neem Pascalle en Marcus. Pascalle en Marcus De voorbereidingen voor de komende feestdagen zijn in volle gang en telkens moeten de ideeën en plannen worden bijgesteld. Wordt vrijdags gemeld dat de deuren om 20.00 uur dicht moeten, […]

03.12.2021