ZEG HET MET TRUFFELS

De traditie is er en vanaf nu kijken we er elk jaar reikhalzend naar uit.Marcus Schmidt brengt weer een eerbetoon aan de truffel in zijn Restaurant in Stevensweert. Zo wordt het rustige dorpje Stevensweert dé ontmoetingsplaats voor de echte liefhebbers, zij die weten dat het seizoen van de zwarte wintertruffel in de maanden van December tot Maart ligt. De truffel is een cadeau voor de kok, ze kruipt zowel in de rol van de diva in de meest culinaire bereidingen, maar ze flirt evengoed met een boerengerecht of een goed stuk brood ! zegt Marcus Schmidt. De chef heeft een menu in vier gangen als een offergave samengesteld, waarbij hij alle registers van de truffel bespeelt en al haar charmes uitspeelt. Omdat we veel liefhebbers voor truffel onder onze gasten hebben en het animo dus hoog is, hebben wij 2 weekenden voor u uitgekozen.

Woensdag 20, Vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 februari
Vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 maart

4 Gangen truffelmenu €. 50.- zonder kabeljauw
5 Gangen truffelmenu €. 60.-

truffelmenu
groeten uit de keuken
Macaron met truffel-botercreme
kwartelei met Fleur de Sel en truffel
eendenlever-praline met een bospaddestoelen-truffelmantel

Gepocheerd ei
Truffel | schuim van aardappels | spinazie | notenboter

Risotto
Truffel | artisjokken | parmezaan | olijfolie

Kabeljauw
zwarte truffel | Topinambur | peterselie

Don Pedro Entrecote
Truffeltapenade naar eigen recept | kool | ganzenlever

Truffelbrie
Truffel | ovenaardappel | rozemarijn | barolo
of
Creme Brullee en truffel
Vanille | rum | hazelnoten