Reserveer
Direct >

ZEG HET MET TRUFFELS

De traditie is er en vanaf nu kijken we er elk jaar reikhalzend naar uit. Truffelen!!!! Van vrijdag 13 sept t/m zondag 15 september brengt Marcus Schmidt een eerbetoon aan de truffel in zijn Restaurant in Stevensweert. Zo wordt het rustige dorpje Stevensweert dé ontmoetingsplaats voor de echte liefhebbers.
De truffel is een cadeau voor de kok, ze kruipt zowel in de rol van de diva in de meest culinaire bereidingen, maar ze flirt evengoed met een boerengerecht of een goed stuk brood ! zegt Marcus Schmidt. De chef heeft een menu in 4 gangenof 5 gangen als een offergave samengesteld, waarbij hij alle registers van de truffel bespeelt en al haar charmes uitspeelt.

Vrijdag en zaterdag vanaf 18.00 uur en zondag 12.00 uur bent u van harte welkom.

Menu 4 Gangen €.50.-
Menu 5 Gangen €.58.-
Gedoken coquille
Eendenlever | zomertruffel | Frisee
**
Risottoschuim
Truffel | Artisjokken | Parmezaan| Olijfolie
**
Sous Vide gegaarde ossenstaart ( 28 uur op 72 graden )
Selderij | Hazelnotenboter | Truffel
**
Bretonse tarbot **
Topinambur Creme | Truffel

**
Friesländer ossenhaas ( Danemarken )
Texturen van worteltjes | Madeira truffeljus
**
Herfst wandeling
Maronen | Appel | Noten | Truffel
of
Truffelbrie
Truffel |Honing | Notenboter | peren

Gerelateerde berichten


Het Menu voor Thuis

Lieve gasten, De tijd vliegt en het einde is nog niet in zicht. We moeten nog verder zo. Dus de schouders eronder. We hebben altijd gezegd: 1 maart gaan we open, maar helaas we moeten nog wachten en geduld hebben Wij hebben weer iets voor u voorbereid! Alle gerechten zijn voorbereid, op smaak gebracht en […]

23.02.2021

Het Menu voor Thuis

Lieve mensen,  Niet aleen de natuur gaat op en neer, maar ook mijn inspiratie. De ene week sta je op de schaatsen en loop je in de sneeuw en de andere week wandel je in een t-shirt en hebben we een kraampje met Koffie buiten staan. Het corona tijdperk vergt veel van ons. Deze week […]

23.02.2021

weekmenu tot zondag 7. Maart

Lieve gasten, De tijd vliegt en het einde is nog niet in zicht. We moeten nog verder zo. Dus de schouders eronder. We hebben altijd gezegd: 1 maart gaan we open, maar helaas we moeten nog wachten en geduld hebben. Naast onze weekkaart, die u van ons warm krijgt geleverd, hebben we ook een menu, […]

16.02.2021