
De traditie is er en vanaf nu kijken we er elk jaar reikhalzend naar uit. Truffelen!!!! Van vrijdag 13 sept t/m zondag 15 september brengt Marcus Schmidt een eerbetoon aan de truffel in zijn Restaurant in Stevensweert. Zo wordt het rustige dorpje Stevensweert dé ontmoetingsplaats voor de echte liefhebbers.
De truffel is een cadeau voor de kok, ze kruipt zowel in de rol van de diva in de meest culinaire bereidingen, maar ze flirt evengoed met een boerengerecht of een goed stuk brood ! zegt Marcus Schmidt. De chef heeft een menu in 4 gangenof 5 gangen als een offergave samengesteld, waarbij hij alle registers van de truffel bespeelt en al haar charmes uitspeelt.
Vrijdag en zaterdag vanaf 18.00 uur en zondag 12.00 uur bent u van harte welkom.
Menu 4 Gangen €.50.-
Menu 5 Gangen €.58.-
Gedoken coquille
Eendenlever | zomertruffel | Frisee
**
Risottoschuim
Truffel | Artisjokken | Parmezaan| Olijfolie
**
Sous Vide gegaarde ossenstaart ( 28 uur op 72 graden )
Selderij | Hazelnotenboter | Truffel
**
Bretonse tarbot **
Topinambur Creme | Truffel
**
Friesländer ossenhaas ( Danemarken )
Texturen van worteltjes | Madeira truffeljus
**
Herfst wandeling
Maronen | Appel | Noten | Truffel
of
Truffelbrie
Truffel |Honing | Notenboter | peren