Reserveer
Direct >
Zeevruchten op 20 en 21 augustus

Schaal en schelpdieren en de Green Egg passen perfect samen!
Je kunt ze op de Kamado op verschillende wijze bereiden.
Wat vindt u van een luxe fruit de mer plateau?
Wij serveren gebakken en gegrilde zeevruchten op ijs, maar niet ijskoud.
Het lekkerste smaken ze op kamertemperatuur!
Hierbij serveren wij naar wens een glas rose of Picpoul de Pinet en u waant zich zo aan de  Côte d’Azur en geniet nog na van een heerlijke vakantie.

Op zaterdag 20 augustus en zondag 21 augustus ( Live Musik) nodigen wij u uit voor een “zeevruchtenmiddag “.
Buiten zitten – Buiten eten – Buiten genieten

Wij heten u vanaf 12.30 uur van harte welkom

Zeevruchten menu €. 55.- p.p. 

Om te starten
Drie verschillende sushi’s

Oesters uit de Schelde met rode wijnsjalotten

Mosselen | Venusmosselen | Amandes Mosselen uit de Noordzee | Kokkels uit de waddenzee | Ensis Mosselen (Scheermes)
Steurgarnalen ( Crevettes)
Wilde Gamba‘s van de BBQ
Halve Baby kreeft
Pulpo van de BBQ met knoflookgranulaat
 
Citroenmayo | Rouille | Mosterd Mayonaise
En zo als gewend dikke frieten

Koffie | Thee | Cappuccino | Bonbons