Reserveer
Direct >
De Herberg en asperges

Ze zijn er weer! De koningin van de groente steekt haar kopje boven de grond uit! Het asperges seizoen is begonnen!

De Herberg en asperges Zoveel mogelijkheden

Aan inspiratie ontbreekt het Marcus bepaald niet. Zoveel lekkers is er te bereiden met asperges. Daarom kiezen Pascalle en Marcus er dit jaar voor een lunch te serveren ter opening van het asperges seizoen op 23 april. En een asperges thema gecombineerd met de wijnen van Hans Wolters van Corvier Wines op 20 mei. √Čn een asperges thema gecombineerd met de wijnen van Marc Jacobs van Uniquato op 10 juni. Het kan niet op.

Opening asperges seizoen bij De Herberg

Aanstaande zondag is er de mogelijkheid om van een heerlijke lunch te komen genieten bij De Herberg. Een lunch ter gelegenheid van de opening van het asperges seizoen. Asperges die Marcus en Pascalle al jaren inkopen bij de familie Houben te Maasbracht. Een vertrouwd adres met asperges uit eigen omgeving.

Cordier wines

De Herberg en aspergesCordier wines heeft een uitzonderlijke positie in de wijnwereld. Ze leveren expertise in inkoop, distributie en productie van wijnen en zijn een duurzame partner voor iedereen in de markt: horeca, grossiers, wijnvakhandel, online en retail. De persoonlijke betrokkenheid van Hans Wolters, manager voor onze regio, zorgt voor een prettige samenwerking die resulteert in het asperges thema van zaterdag 20 mei. We starten om 18.30 uur met het aperitief.

Uniquato

Marc Jacobs van Uniquato gaat inmiddels voor de tweede keer de samenwerking aan met Marcus en Pascalle. Op zaterdag 10 juni kunt u komen genieten van een diner waarbij de heerlijke wijnen van Marc samengaan met de asperges gerechten van Marcus. Ook deze avond starten we om 18.30 uur met het aperitief.

Ze zijn er weer!

Laten we van deze heerlijke groente genieten zolang het kan. Voor we het weten is het seizoen weer voorbij. Toch al later dit jaar door de langere koude periode. Maar dat mag de pret niet drukken nu ze er eindelijk zijn. Reden te meer om snel te reserveren voor lunch of diner.

Zien we jullie ook een dezer dagen?

Geniet ervan alvast.

Gerelateerde berichten


No related posts!