Reserveer
Direct >

Beste Herberg Stadt Stevenswaert,

Gefeliciteerd! Volgens culinair minnend Nederland behoren jullie tot de beste van de HEERLIJK10Daagse en daarmee hebben jullie je ticket verdiend voor de winnaars editie! Deze vindt plaats van 24 juni t/m 3 juli en vanaf 10 juni kan gereserveerd worden.
10 daagse Winnaar Menu
3 gangen voor 27,50
4 gangen voor 36,50

Kleine Groet uit de Herberg Keuken
**
Voorgerecht

Sashimi van Tonijn
Verschillende toebereidingen van komkommers uit eigen tuin
of
Mozzarella di Bufale Campania
Inca Tomaten gedroogde zwaarte Olijfen en Orangen
Sorbet van Tabernas Olijfenolie

**
Tussengerecht

Marcus zijn Waterzooi
Maispourlade en Langostinen
Kleine groenten uit eigen tuin en Zomertruffel
**
Hoofdgerecht

Lijngevangen Zeeduivel
Spitskool en cantharellen Jus van schaalendieren Orangen en Curry
of
Drie lekkernijen van het Iberico varken
Mousseline van doperwten en Bergamot ,Cantharellen Jus van zwart Bier ( Krötziger)
**
Naargerecht
Kazen uit de keuken ( 6 extra)
Vijgenbrood Limburgse Stroop eigen gemaakte Jams

of
Panna Cotta
Verschillende bessen Mint en Sorbet

Gerelateerde berichten


Wild bij de Herberg! 

Eröffnung der Wildsaison

Eröffnung der Wildsaison   Im Herbst regieren Wildgerichte die Speisekarten in Stevensweert. Doch der Landstrich ist auch im Frühjahr einen kulinarischen Abstecher wert. Dann gibt es nämlich genauso viele Köstlichkeiten zu entdecken. Denke an Spargel vom Bauern besondere Gemüsearten aus unserem Garten oder Fisch und Fleisch von unseren kleinen Zulieferanten. BITTE ZU TISCH! Buntes Laub […]

15.09.2022
Wild bij de Herberg

Opening van het wildseizoen

Na een prachtige zomer, regeren nu weer wildgerechten op de menukaart in Stevensweert. De bonte bladeren liggen weer als een tapijt op de straten. De mist hangt s’morgens weer in de lucht en de regen tikt weer tegen de ramen. We merken het weer aan alles. Binnen maken we het weer gezellig. De kachel brandt […]

15.09.2022
Een goede kok...

Een goede kok…

Een goede kok gaat met zijn tijd mee. Dat moet hij wel door de steeds veranderende behoeftes van deze maatschappij. En dus ook van zijn gasten. Veranderende behoeftes Of het nu een trend is of een feit, dat maakt in wezen niets uit. Wat wel een feit is, is dat je als kok moet inspringen […]

06.09.2022