Reserveer
Direct >

Geniet in de prachtige monumentale Herberg van een ‘wild-amuse’ menu van vijf gangen voor slechts € 38,95 per persoon!
Het wildseizoen is geopend!


Zodra het kouder wordt, krijgen we weer zin in hartverwarmende stoofschotels en gerechten met sterke smaken.
De grote jacht, waarmee herten, hazen en fazanten worden bedoeld, begint in oktober. Verder is al het wild er al.
De wilde zwijnenjacht is open vanaf juli. Vanaf half augustus zijn er wilde eenden en duiven. Patrijzen zijn er vanaf 1 september.
Maar pas als het kouder wordt, storten mensen zich in alle hevigheid op wild.
In het hart van het Vestingstadje Stevensweert vind je één van de betere restaurants op Limburgse bodem: Herberg Stadt Stevenswaert.
De monumentale herberg stamt uit 1698 en is sindsdien een sfeerbepaler in het idyllische Limburgse dorp. Chef-kok en Duitse Meesterkok Marcus en gastvrouw Pascalle staan hier sinds 1996 aan het roer.
In dit gastvrije restaurant wordt de Nederlandse Franse keuken gekoesterd met een vleugje nostalgie en een moderne touch. De historische details komen ook terug in het huiskamer interieur en creëren echt een warme sfeer. In de voormalige huiskamer geniet je tegenwoordig van verrassende gerechten op hoog culinair niveau.
Het wildmenu van Herberg Stadt Stevenswaert is al jaren zeer geliefd. Speciaal voor u heeft het restaurant iets bijzonders bedacht. Het menu bestaat uit verschillende soorten wild, met vergeten groenten uit hun eigen tuin. Dat je hier HEERLIJK kunt dineren is ook opgemerkt door de culinaire critici. Zo is Herberg Stadt Stevenswaert bekroond met 13 Gault&Millau punten, en door Michelin al 12 jaar (de langste in de provincie Limburg!) bekroond met een Bib Gourmand!
Kom op culinaire ontdekkingstocht en geniet van een ‘wild-amuse menu’ van vijf gangen voor maar € 38,95 per persoon!

Voorwaarden
• Te reserveren vanaf 1.Oktober t/m 20 december 2020
• Te gebruiken voor diner op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag
• Niet i.c.m. andere acties of cadeaubonnen

Gerelateerde berichten


Bezige bijtjes en Herberg Stevensweert

 Bezige bijtjes

Nee, leuk is het zeker allemaal niet. Maar veel tijd om na te denken is er niet. Er moet te snel te veel worden geregeld na de berichtgevingen rondom corona een week voor Kerst. Lees over de bezige bijtjes  bij Herberg Stevensweert. Rust De Kerstdagen zijn nu achter de rug. Na de laatste klap die […]

30.12.2021
 In the picture: Marcus Schmidt

 In the picture: Marcus Schmidt

Op Marcus zijn verzoek heb ik blogs geschreven over Lars, Oscar en Pascalle. Maar dan kan een blog over Marcus zelf natuurlijk niet ontbreken. Vandaar, last but not least, in the picture: Marcus Schmidt. De chef zelf. Marcus zijn jonge jaren Marcus, geboren in 1969, groeide op in Siegburg, het Duitse Rheinland. Tot zijn 18e […]

14.12.2021
Veerkracht bij Herberg Stevensweert

Veerkracht

Wat een ongelooflijke veerkracht wordt er vertoond door de mensen om mij heen. Ieder op hun eigen manier. Neem Pascalle en Marcus. Pascalle en Marcus De voorbereidingen voor de komende feestdagen zijn in volle gang en telkens moeten de ideeën en plannen worden bijgesteld. Wordt vrijdags gemeld dat de deuren om 20.00 uur dicht moeten, […]

03.12.2021