Reserveer
Direct >
De wild-special bij Herberg Stevensweert
Wildproeverij van 5 gangen incl. 3 amuses  € 44.95.-

Het wildseizoen is geopend! Zodra het kouder wordt, krijgen we weer zin in hartverwarmende stoofschotels en gerechten met sterke smaken.

De grote jacht, waarmee herten, hazen en fazanten worden bedoeld, begint in oktober. Verder is al het wild er al. De wilde zwijnenjacht is open vanaf juli. Vanaf half augustus zijn er wilde eenden en duiven. Patrijzen zijn er vanaf 1 september. Maar pas als het kouder wordt, storten mensen zich in alle hevigheid op wild.

In het hart van het Vestingstadje Stevensweert vind je één van de betere restaurants op Limburgse bodem: Herberg Stadt Stevenswaert. De monumentale herberg stamt uit 1698 en is sindsdien een sfeerbepaler in het idyllische Limburgse dorp. Chef-kok en Duitse Meesterkok Marcus en gastvrouw Pascalle staan hier sinds 1996 aan het roer.

In dit gastvrije restaurant wordt de Nederlandse Franse keuken gekoesterd met een vleugje nostalgie en een moderne touch. De historische details komen ook terug in het huiskamer interieur en creëren echt een warme sfeer. In de voormalige huiskamer geniet je tegenwoordig van verrassende gerechten op hoog culinair niveau.
Het wildmenu van Herberg Stadt Stevenswaert is al jaren zeer geliefd. Speciaal voor u heeft het restaurant iets bijzonders bedacht. Het menu bestaat uit verschillende soorten wild, met vergeten groenten uit hun eigen tuin. Dat je hier HEERLIJK kunt dineren is ook opgemerkt door de culinaire critici. Zo is Herberg Stadt Stevenswaert bekroond met 13 Gault&Millau punten, en door Michelin al 13 jaar (de langste in de provincie Limburg!) bekroond met een Bib Gourmand!

Voorwaarden
  • Te reserveren t/m 19 december 2021
  • Te gebruiken voor diner op woensdag, donderdag, vrijdag, zondag
  • Niet i.c.m. andere acties of cadeaubonnen

Gerelateerde berichten


Veerkracht bij Herberg Stevensweert

Veerkracht

Wat een ongelooflijke veerkracht wordt er vertoond door de mensen om mij heen. Ieder op hun eigen manier. Neem Pascalle en Marcus. Pascalle en Marcus De voorbereidingen voor de komende feestdagen zijn in volle gang en telkens moeten de ideeën en plannen worden bijgesteld. Wordt vrijdags gemeld dat de deuren om 20.00 uur dicht moeten, […]

03.12.2021

Gastronomie voor thuis

Marcus Gastronomie voor thuis Merci corona ; open dicht, open dicht, wel hulp / geen hulp …. Veel hoop, geen hoop …… maar we gaan door met het idee wij geloven in ons team, onze gasten en leveranciers. We geloven in onze kookkunst dus we gaan door met jullie verwennen, hoe dan ook!!!! Deze week […]

30.11.2021
Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Sinterklaas

Sinterklaas Box voor Thuis

Sinterklaasbox voor thuis Lieve gasten, Merci corona ; open dicht, open dicht, wel hulp / geen hulp …. Veel hoop, geen hoop …… maar we gaan door met het idee wij geloven in ons team, onze gasten en leveranciers. We geloven in onze kookkunst dus we gaan door met jullie verwennen, hoe dan ook!!!!   […]

29.11.2021