Reserveer
Direct >

Whisky trifft Wild!!
Sinnlichkeit & Abenteuer …
… kaum ein Getränk scheint mehr davon zu vermitteln als Single Malt Whisky. Noch heute nach jahrhundertealter Weise gebrannt, entführen seine ganz unterschiedlichen Geschmacksstoffe in eine filigrane Welt des Genusses. Unvergessliche Eindrücke wie Honig, Mandeln, Kräuter, aber auch Salz, Lakritze und Torf verwöhnen dann Zunge und Gaumen.
Am Freitag den 24. November ist es wieder soweit.
Whisky trifft Wild! Unser Whisky Fachmann Frans Brouwer und Chefkoch Marcus Schmidt kreieren zusammen ein Meisterliches Menü.
Wir bieten Ihnen diese Menü auch mit einem passenden Weinarragement an

€.70.- all Inn
Ein herzlicher Gruss aus der Küche
Prüferei aus dem Wald
Gänseleberbonbon | Steinpilzmayonaisse
Moosvon Steinpilzen | SteinpilzCracker

**
Carpaccio von kaltgeräuchter Entenbrust
alte Gemüsesorten | Schokoladenpfeffer
**
Schottischer Hasenrücken
Creme von Champignons | Bete | Crumble von Haselnüssen

**
Variation vom holländischen Wildschwein
Kürbis | Quinoa | Buchenpilze | Creme von Ladys Blue

**
Verschiedene Schimmelkäse
verschiedene Zubereitungen von Birnen
oder
Apfelstrudel Reloaded
Calvados | Karamel | Haselnuss | Rosinen

Gerelateerde berichten


Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Degenen die Marcus en Pascalle vaker bezoeken zijn bekend met Pascalles kaaswagentje. Sinds jaar en dag kopen Marcus en Pascalle hun kazen via de familie Van Tricht uit Berchem, Antwerpen. Ze staan bekend als Kaasaffineurs Van Tricht. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs van Tricht  zijn een gouden combinatie.  Maar wat is dat eigenlijk, een […]

02.08.2021
zeevruchten

PLATEAUVRUCHTEN DE MER in Augustus

PLATEAUVRUCHTEN DE MER Geniet van oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus……. Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven terugvinden. Van vrijdag 13 […]

29.07.2021
Lunchen bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

LunchTime met Mosselen

Beste gasten, De mosselen uit Zeeland zijn weer bij Marcus in de keuken gearriveerd. Deze mosselen zijn beroemd voor hun smaak en structuur. Mosselen kun je op verschillende manieren bereiden; koken, bakken, wokken, gefrituurd…. Ze kunnen ook met verschillende ingrediënten gecombineerd worden. Op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus is er van 12.00 tot […]

08.07.2021