Whisky treft Wild!!
Geen drank spreekt zo tot de verbeelding als whisky. En terecht, want whisky is een zuiver natuurproduct met een lange geschiedenis en is een combinatie van vele variabelen waaronder plaats van de distilleerderij, ingrediënten, leeftijd en vakmanschap. De wereld van whisky is zo complex als het leven zelf.
Op vrijdag 25 november vanaf 19.00 uur is het dan zover.
Whisky treft wild! Onze vakman Frans Brouwer en meesterkok Marcus Schmidt creeëren samen een meesterlijk menu. Wij bieden dit menu ook aan met een passend wijnarrangement of fris aan gourmets die geen liefhebber zijn van whisky.
Menu €.70.- all in
Een groet uit de keuken
Maispoularde | Mais | Kervel
Maispoularde van de Big Green Egg
met een variatie van mais en kervelsalade
**
Wilde eend | venkel | sinaasappel | Kroket van anijschampignons
Carpaccio van wilde eend met een sinaasappel-peper op een venkel-sinaasappelsalade en een bittterbal van anijschampignons
**
Hazenbout (15uur op 60 Graden) | spruiten | Callebaut chocolade
Sous Vide gegaarde hazenbout met spruitenbladeren en een jus met Callebaut chocolade
**
Hertencarree | schorseneren | Cranberries
Hertencarree met verschillende structuren van schorseneren en een compote van cranberries
**
Blauwschimmelkaas | kweeperen | Rozijnenbrioche
Variatie van blauwschimmelkazen met kweeperen en rozijnenbrioche
of
Pistache | framboos | Spinsuiker
Warme moulleux van pistache met een spiegel en sorbet van framboos