Reserveer
Direct >

Whisky treft Wild!!
Geen drank spreekt zo tot de verbeelding als whisky. En terecht, want whisky is een zuiver natuurproduct met een lange geschiedenis en is een combinatie van vele variabelen waaronder plaats van de distilleerderij, ingrediënten, leeftijd en vakmanschap. De wereld van whisky is zo complex als het leven zelf.
Op vrijdag 25 november vanaf 19.00 uur is het dan zover.
Whisky treft wild! Onze vakman Frans Brouwer en meesterkok Marcus Schmidt creeëren samen een meesterlijk menu. Wij bieden dit menu ook aan met een passend wijnarrangement of fris aan gourmets die geen liefhebber zijn van whisky.

Menu €.70.- all in
Een groet uit de keuken
Maispoularde | Mais | Kervel
Maispoularde van de Big Green Egg
met een variatie van mais en kervelsalade

**
Wilde eend | venkel | sinaasappel | Kroket van anijschampignons
Carpaccio van wilde eend met een sinaasappel-peper op een venkel-sinaasappelsalade en een bittterbal van anijschampignons

**
Hazenbout (15uur op 60 Graden) | spruiten | Callebaut chocolade
Sous Vide gegaarde hazenbout met spruitenbladeren en een jus met Callebaut chocolade

**
Hertencarree | schorseneren | Cranberries
Hertencarree met verschillende structuren van schorseneren en een compote van cranberries

**
Blauwschimmelkaas | kweeperen | Rozijnenbrioche
Variatie van blauwschimmelkazen met kweeperen en rozijnenbrioche
of
Pistache | framboos | Spinsuiker
Warme moulleux van pistache met een spiegel en sorbet van framboos

Gerelateerde berichten


In the picture: Lars en Oscar Schmidt

In the picture: Lars en Oscar Schmidt

De geregelde bezoeker van Herberg Stevensweer kent hen wel, Lars en Oscar Schmidt . Waar de een meehelpt in de bediening en de ander in de keuken, vormen zij samen met hun ouders een (h)echt horeca gezin. Althans in de weekenden. In dit blog leren we de zoons van Pascalle en Marcus een beetje beter […]

22.10.2021
Kookles bij Herberg Stevensweert

Kookles bij Herberg Stevensweert

Vanaf januari 2022 kan de kookles bij Herberg Stevensweert weer geboekt worden. Kookles van chef-kok Marcus himself! Wat heb ik hier leuke herinneringen aan! Eigen ervaring Ik heb jaren kookles gevolgd bij Marcus. En behalve hele gezellige avonden heb ik hier ook een enorme kennis aan overgehouden. Wegens tijdgebrek ben ik gestopt met de kooklessen […]

17.10.2021

Vegetarisches Weihnachtsmenü

Vereehrte Gäste, Uns ist nicht verborgen geblieben, dass stehts mehr Gäste nach unseren Vegetarischen Gerichten fragen. Seit September bieten wir ein Menü vegetarisch vegan an. Dieses kommt gut an bei unseren Gästen und darum beschlossen wir auch Ihnen so ein Menü zu Weihnachten anzubieten.   Vegatarisches Menü €.70.- Kleiner Starter Dinkelbiskuit * 7 Kräuter Spinat […]

12.10.2021