Emotie & Avontuur …

Geen drank spreekt zo tot de verbeelding als whisky. En terecht, want whisky is een zuiver natuurproduct met een lange geschiedenis en is een combinatie van vele variabelen waaronder plaats van de distilleerderij, ingrediënten, leeftijd en vakmanschap. De wereld van whisky is zo complex als het leven zelf.
Op vrijdag 22 november vanaf 19.00 uur is het dan zover. Onze Whisky-vakman Rudy Smeets van Whiskycloud uit As in België en meesterkok Marcus Schmidt creeëren samen een meesterlijk menu. Hij heeft een groot assortiment van Whisky’s, rums en Gins. Wij bieden dit menu ook aan met een passend wijnarrangement of fris aan gourmets die geen liefhebber zijn van whisky.

Menu €. 75.- all in

Een whisky groet uit de keuken
Kalfstartaar met citroenolie| caviaar | creme fraiche en mini blini
Maiscremesoep met een perenpuree
**
In Whisky en rode bieten gemarineerde zalmforel
verschillende bereidingen van komkommer | mosterdzaad | Saffraan Mayonaise
**
Gerookte wilde eendenborst en gesmoorde eendenbout
Lauwarme Beluga Linzen | peren | knolselderij – stro | Aceto Balsamico Jus
**
Entrecote uit Danemarken
Rode wijn sjalotten | zoete aardappelpuree | Wintergroente

**
Cheese
homemade Chutney & Crackers
of
Moulleux met gezouten caramel
gemarineerde pruimen
sorbet van pruimen en whisky