Reserveer
Direct >

Emotie & Avontuur …

Geen drank spreekt zo tot de verbeelding als whisky. En terecht, want whisky is een zuiver natuurproduct met een lange geschiedenis en is een combinatie van vele variabelen waaronder plaats van de distilleerderij, ingrediënten, leeftijd en vakmanschap. De wereld van whisky is zo complex als het leven zelf.
Op vrijdag 22 november vanaf 19.00 uur is het dan zover. Onze Whisky-vakman Rudy Smeets van Whiskycloud uit As in België en meesterkok Marcus Schmidt creeëren samen een meesterlijk menu. Hij heeft een groot assortiment van Whisky’s, rums en Gins. Wij bieden dit menu ook aan met een passend wijnarrangement of fris aan gourmets die geen liefhebber zijn van whisky.

Menu €. 75.- all in

Een whisky groet uit de keuken
Kalfstartaar met citroenolie| caviaar | creme fraiche en mini blini
Maiscremesoep met een perenpuree
**
In Whisky en rode bieten gemarineerde zalmforel
verschillende bereidingen van komkommer | mosterdzaad | Saffraan Mayonaise
**
Gerookte wilde eendenborst en gesmoorde eendenbout
Lauwarme Beluga Linzen | peren | knolselderij – stro | Aceto Balsamico Jus
**
Entrecote uit Danemarken
Rode wijn sjalotten | zoete aardappelpuree | Wintergroente

**
Cheese
homemade Chutney & Crackers
of
Moulleux met gezouten caramel
gemarineerde pruimen
sorbet van pruimen en whisky

Gerelateerde berichten


Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Degenen die Marcus en Pascalle vaker bezoeken zijn bekend met Pascalles kaaswagentje. Sinds jaar en dag kopen Marcus en Pascalle hun kazen via de familie Van Tricht uit Berchem, Antwerpen. Ze staan bekend als Kaasaffineurs Van Tricht. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs van Tricht  zijn een gouden combinatie.  Maar wat is dat eigenlijk, een […]

02.08.2021
zeevruchten

PLATEAUVRUCHTEN DE MER in Augustus

PLATEAUVRUCHTEN DE MER Geniet van oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus……. Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven terugvinden. Van vrijdag 13 […]

29.07.2021
Lunchen bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

LunchTime met Mosselen

Beste gasten, De mosselen uit Zeeland zijn weer bij Marcus in de keuken gearriveerd. Deze mosselen zijn beroemd voor hun smaak en structuur. Mosselen kun je op verschillende manieren bereiden; koken, bakken, wokken, gefrituurd…. Ze kunnen ook met verschillende ingrediënten gecombineerd worden. Op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus is er van 12.00 tot […]

08.07.2021