Reserveer
Direct >

Emotie & Avontuur… Geen drank spreekt zo tot de verbeelding als whisky. En terecht, want whisky is een zuiver natuurproduct met een lange geschiedenis en is een combinatie van vele variabelen waaronder plaats van de distilleerderij, ingrediënten, leeftijd en vakmanschap. De wereld van whisky is zo complex als het leven zelf.


Op zaterdag 21 november vanaf 18.00 uur is het dan zover. Onze Whisky-vakman Rudy Smeets van Whiskycloud uit As in België en meesterkok Marcus Schmidt creeëren samen een meesterlijk menu. Rudi heeft niet alleen een groot assortiment van Whisky’s maar ook van gins en rums. Wij bieden dit menu ook aan met een passend wijnarrangement of fris aan gourmets die geen liefhebber zijn van whisky. We starten deze avond om 18.00 uur ivm onze sluiting om 22.00 uur.

Menu
€. 75.- p.p. all in

Kleine whisky groet uit onze keuken.
Sushi van Noorse zalm | wakame salade
Sushi van Spaanse tonijn | Wasabi mayonaise
Heldere Japanse Noedelsoep | Krokante Sushi

**
Wilde eendenborstfilet
Bieten uit onze tuin | Wasabi | zuurkool | mosterdzaad
**
Fjordforel gegaard op 58 graden
verschillende bereidingen van pompoen
**
Entrecote uit Finland
Peper-whiskysauce | schorseneren | parmezaanbolletjes
**
Assortiment van blauwe schimmelkazen
jams | druiven | Brood
of
Autumn on a Plate
Cremeux van walnoten| Crumble van chocolade
Spongecake van chocolade | Caramel

Online Reserveren
Wilt u eenvoudig en snel online reserveren? Dan kan via deze link: Reserveren

Telefonisch reserveren:
Telefonisch reserveren kan via +31(0)475-552376.

Of stuur een reserveringsbericht
De reservering is pas bevestigd als wij u een bericht terug hebben gestuurd. Als u binnen 24 uur wilt reserveren, raden wij aan om te bellen of via de online reserveren knop hierboven te reserveren.

Gerelateerde berichten


Herberg Stevensweert en dank aan hun gasten

Herberg Stevensweert doet het goed!

Herberg Stevensweert doet het goed. De waarderingen stromen binnen. Niet alleen van de gasten maar ook van de kenners. Gault Millau Dit jaar hebben Marcus en Pascalle opnieuw een mooie score behaald bij Gault Millau Nederland. Maar liefst 13 van de 20 punten. We zullen het bericht voor zich laten spreken. Navenant Wie kent Navenant […]

19.05.2022
Hemelvaart bij de Herberg

Himmelfahrt ;der erste Hummer

Himmlisches Geniessen am 26. Mai  | Himmelfahrt   Am Donnerstag den 26 . Mai sind wir auch mittags ab 12.00 Uhr  für ein kulinarisches Lunch Menü geöffnet ., sowie ab 17.30 Uhr für unser Diner. An diesem Himmelfahrt Tag bieten wir dieses Menü an für mittags sowie auch abends.Dieses Menü bieten wir auch am Sonntag […]

16.05.2022

Hemelvaart; de eerste kreeft

Hemels genieten met hemelvaart op donderdag 26 mei   Op donderdag 26 mei ; HEMELVAART zijn wij zowel s ’middags vanaf 12.00 uur als s ’avonds vanaf 17.30 uur geopend voor een hemels menu. Op hemelvaart serveren wij dit menu de hele dag. Zondags 29 mei serveren wij dit menu alleen s ‘middags vanaf 12.00 […]

16.05.2022