Reserveer
Direct >

Emotie & Avontuur… Geen drank spreekt zo tot de verbeelding als whisky. En terecht, want whisky is een zuiver natuurproduct met een lange geschiedenis en is een combinatie van vele variabelen waaronder plaats van de distilleerderij, ingrediënten, leeftijd en vakmanschap. De wereld van whisky is zo complex als het leven zelf.


Op zaterdag 21 november vanaf 18.00 uur is het dan zover. Onze Whisky-vakman Rudy Smeets van Whiskycloud uit As in België en meesterkok Marcus Schmidt creeëren samen een meesterlijk menu. Rudi heeft niet alleen een groot assortiment van Whisky’s maar ook van gins en rums. Wij bieden dit menu ook aan met een passend wijnarrangement of fris aan gourmets die geen liefhebber zijn van whisky. We starten deze avond om 18.00 uur ivm onze sluiting om 22.00 uur.

Menu
€. 75.- p.p. all in

Kleine whisky groet uit onze keuken.
Sushi van Noorse zalm | wakame salade
Sushi van Spaanse tonijn | Wasabi mayonaise
Heldere Japanse Noedelsoep | Krokante Sushi

**
Wilde eendenborstfilet
Bieten uit onze tuin | Wasabi | zuurkool | mosterdzaad
**
Fjordforel gegaard op 58 graden
verschillende bereidingen van pompoen
**
Entrecote uit Finland
Peper-whiskysauce | schorseneren | parmezaanbolletjes
**
Assortiment van blauwe schimmelkazen
jams | druiven | Brood
of
Autumn on a Plate
Cremeux van walnoten| Crumble van chocolade
Spongecake van chocolade | Caramel

Online Reserveren
Wilt u eenvoudig en snel online reserveren? Dan kan via deze link: Reserveren

Telefonisch reserveren:
Telefonisch reserveren kan via +31(0)475-552376.

Of stuur een reserveringsbericht
De reservering is pas bevestigd als wij u een bericht terug hebben gestuurd. Als u binnen 24 uur wilt reserveren, raden wij aan om te bellen of via de online reserveren knop hierboven te reserveren.

Gerelateerde berichten


Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Degenen die Marcus en Pascalle vaker bezoeken zijn bekend met Pascalles kaaswagentje. Sinds jaar en dag kopen Marcus en Pascalle hun kazen via de familie Van Tricht uit Berchem, Antwerpen. Ze staan bekend als Kaasaffineurs Van Tricht. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs van Tricht  zijn een gouden combinatie.  Maar wat is dat eigenlijk, een […]

02.08.2021
zeevruchten

PLATEAUVRUCHTEN DE MER in Augustus

PLATEAUVRUCHTEN DE MER Geniet van oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus……. Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven terugvinden. Van vrijdag 13 […]

29.07.2021
Lunchen bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

LunchTime met Mosselen

Beste gasten, De mosselen uit Zeeland zijn weer bij Marcus in de keuken gearriveerd. Deze mosselen zijn beroemd voor hun smaak en structuur. Mosselen kun je op verschillende manieren bereiden; koken, bakken, wokken, gefrituurd…. Ze kunnen ook met verschillende ingrediënten gecombineerd worden. Op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus is er van 12.00 tot […]

08.07.2021