Whisky
Geen drank spreekt zo tot de verbeelding als whisky. En terecht, want whisky is een zuiver natuurproduct met een lange geschiedenis en is een combinatie van vele variabelen waaronder plaats van de distilleerderij, ingrediënten, leeftijd en vakmanschap. De wereld van whisky is zo complex als het leven zelf.
Op vrijdag 23 november vanaf 19.00 uur is het dan zover. Onze vakman Frans Brouwer en meesterkok Marcus Schmidt creeëren samen een meesterlijk menu. Wij bieden dit menu ook aan met een passend wijnarrangement of fris aan gourmets die geen liefhebber zijn van whisky.
Menu €. 70.- all in
drie Amuses
gerookte forel en mierikswortel Harty oester en limoen
Rode biet en Wasabi
**
Tartaar van Schotse zalm
Avocado | Misomayonaise | oesterblad | zalmcaviaar
**
Sous Vide gegaarde herte-ossobuco ( 18 uur op 65 graden)
spruiten | Granaatappel | Jus met peperkoek
**
Hazenrugfilet rose gebakken
Kumquats jus | witlof | Mousseline van zoete aardappel
**
variatie van schimmelkazen
Brood | druiven | jams
of
Moelleux van Callebaut chocolade
compote van sinaasappel | Mint