Reserveer
Direct >

Whisky

Geen drank spreekt zo tot de verbeelding als whisky. En terecht, want whisky is een zuiver natuurproduct met een lange geschiedenis en is een combinatie van vele variabelen waaronder plaats van de distilleerderij, ingrediënten, leeftijd en vakmanschap. De wereld van whisky is zo complex als het leven zelf.
Op vrijdag 23 november vanaf 19.00 uur is het dan zover. Onze vakman Frans Brouwer en meesterkok Marcus Schmidt creeëren samen een meesterlijk menu. Wij bieden dit menu ook aan met een passend wijnarrangement of fris aan gourmets die geen liefhebber zijn van whisky.

Menu €. 70.- all in

drie Amuses
gerookte forel en mierikswortel Harty oester en limoen
Rode biet en Wasabi
**
Tartaar van Schotse zalm
Avocado | Misomayonaise | oesterblad | zalmcaviaar
**
Sous Vide gegaarde herte-ossobuco ( 18 uur op 65 graden)
spruiten | Granaatappel | Jus met peperkoek
**
Hazenrugfilet rose gebakken
Kumquats jus | witlof | Mousseline van zoete aardappel
**
variatie van schimmelkazen
Brood | druiven | jams
of
Moelleux van Callebaut chocolade
compote van sinaasappel | Mint

Gerelateerde berichten


Het Menu voor Thuis

Lieve mensen, Niet aleen de natuur gaat op en neer, maar ook mijn inspiratie. De ene week sta je op de schaatsen en loop je in de sneeuw en de andere week wandel je in een t-shirt en hebben we een kraampje met Koffie buiten staan. Het corona tijdperk vergt veel van ons. Deze week […]

23.02.2021

Het Menu voor Thuis

Lieve mensen,  Niet aleen de natuur gaat op en neer, maar ook mijn inspiratie. De ene week sta je op de schaatsen en loop je in de sneeuw en de andere week wandel je in een t-shirt en hebben we een kraampje met Koffie buiten staan. Het corona tijdperk vergt veel van ons. Deze week […]

23.02.2021

weekmenu tot zondag 28.februari

Lieve gasten, “back to normal??”. Wat is dat! Zelfs de natuur is van slag. De ene week staan we op de schaatsen en lopen we in de sneeuw en de andere week wandelen we in een t-shirt. Het is alweer eind februari . De tijd vliegt en het einde is nog niet in zicht. We […]

16.02.2021