Reserveer
Direct >
Werken bij De Herberg

Ook Pascalle en Marcus zijn op zoek naar aanvulling van hun team. Wil jij weten wat werken bij De Herberg inhoudt? Lees dan vooral dit blog.

Pascalle en Marcus

Pascalle en Marcus runnen samen hun restaurant Herberg Stadt Stevenswaert. Waar Pascalle de honneurs waarneemt in het restaurant, doet Marcus dit in de keuken. Aangezien hun zonen Lars (grote hulp voor Pascalle) en Oscar (grote hulp voor Marcus) niet meer kunnen meehelpen gezien hun werk en studie zoeken Pascalle en Marcus zowel hulp in de bediening als ook in de keuken.

Het restaurant

Pascalle zoekt iemand die haar terzijde staat bij de werkzaamheden in het restaurant en, wanneer het weer dit toelaat, op het terras. Het betekent dat je voorbereidend werk doet voordat de gasten arriveren. Vervolgens ontvang je de gasten vriendelijk en staat hen te woord. Je begeleidt hen naar hun plaats en voorziet hen van een eerste drankje. Tijdens dit drankje overhandig je de menukaart en vertel je de gasten wat het weekmenu inhoudt. Wanneer de gasten hun keuze hebben gemaakt geef je dit door aan de keuken. Intussen houdt je een oogje op de andere gasten om te kijken of er hulp nodig is en om te zien of zij nog ergens behoefte aan  hebben. Zodra de ‘keuken’ zich meldt breng je het eten naar de gasten. Waar dit kan ruim je op en zorg je dat het bargedeelte schoon en leeg is.

De keuken

De keuken is het domein van Marcus. Je staat Marcus terzijde bij het voorbereiden, het bereiden maar ook bij het opruimen van de keuken tussendoor en wanneer iedereen klaar is met eten. Dit betekent dat je werkzaamheden ruim voordat de gasten komen, beginnen. Lijkt het je leuk om te weten te komen hoe het er achter de schermen van een restaurant aan toegaat en vind je het leuk om te koken, dan is dit echt een kans voor jouw. Door zij aan zij met Marcus aan het werk te zijn leer je de kneepjes van het kok zijn kennen. Marcus is iemand die zijn kennis graag deelt. Zeker aan leergierige geïnteresseerde jeugd in zijn keuken. By the way, je moet wel van hard-rock houden. Dat is de brandstof waar Marcus op draait.

Werken bij De Herberg

Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag voor het diner en op zaterdag en zondag ook voor lunch. Werktijden zijn in overleg. Je komt terecht in een klein team waarbij Pascalle en Marcus het belangrijk vinden dat er, naast werk, plaats is voor gezelligheid en een vrolijke noot. Geen ervaring is geen probleem. Pascalle, Marcus en hun team leren je de kneepjes van het vak.

Denk je dat jij een goede hulp voor Pascalle of Marcus zou kunnen zijn en ben jij 15 jaar of ouder?  Neem dan vooral contact op. Dit kan door te mailen of te bellen naar:

info@herberg-stevensweert.nl of 0475-552376

See you?

Gerelateerde berichten


Marcus' geheime liefde

Marcus’ geheime liefde

Zoals elke kok is Marcus geïnteresseerd in de nieuwste snufjes voor in de keuken. Maar sommige snufjes zijn wel heel speciaal. Daarom vandaag alles over Marcus’ geheime liefde! Green Egg Wie Marcus volgt op social media zal het langs hebben zien komen. Zijn liefde voor het vak die tot uiting komt in de filmpjes over […]

28.03.2023
Chateaubriand bij De Herberg

Klassiekers bij De Herberg!

Marcus heeft 2023 uitgeroepen tot het jaar van de klassiekers bij De Herberg. En daar hoort chateaubriand zeker bij! Klassiekers bij De Herberg Waar denkt Marcus dan aan, zullen jullie je afvragen. Om te beginnen natuurlijk de aangekondigde chateaubriand. En verder kalfszwezerik, zeetong, tartaar. Allemaal later dit jaar. Ook de luxere klassiekers komen langs. De […]

16.03.2023
Valentijn bij De Herberg

Valentijn bij De Herberg

Pascalle en Marcus bieden de mogelijkheid om het weekend tevoren Valentijn bij De Herberg te vieren. Natuurlijk kan dit ook op Valentijnsdag zelf… De liefde vieren Ofschoon je dit het jaar rond kunt vieren, vinden veel mensen Valentijnsdag dè dag om dit te doen. Dè dag om je geliefde te verrassen met iets leuks, iets […]

02.02.2023