Reserveer
Direct >
Restaurant Stevensweert en voorjaar in de lucht

Ondanks alles wat er in de wereld om ons heen gebeurt, is het duidelijk. De natuur gaat zijn eigen gang. Het voorjaar hangt in de lucht. Koud maar zonnig. Hier en daar staat al wat in bloei, de bijen vliegen overdag en de bloemetjes steken hun kopjes op.

Zin in

Na de afgelopen periode zitten Pascalle en Marcus weer helemaal in het ritme. Zij hebben er zin in en de gasten ook. De specials zijn snel vol geboekt, de mensen hebben een grote behoefte aan het uit eten gaan.

Plannen, plannen, plannen

Wat dat uit eten gaan betreft: Marcus en Pascalle zitten boordevol plannen. De carnavalsspecial is inmiddels achter de rug en de whiskey-special is volgeboekt. Ze lopen over van verdere ideeën. Iets met vis, met producten uit eigen streek zoals de wijnen van Wijngoed Thorn en Wijngoed Aldeneyck, Moederdag, asperges, voorjaarstruffel, voorjaarsgroenten uit eigen tuin, Pasen…  en nog veel meer!

Paas Menu

Zoals vermeld staat Pasen al weer snel voor de deur. Daarom heeft Marcus twee heerlijke menu’s bedacht waarvan één een vegetarisch is. Wacht niet te lang met reserveren want de boekingen zijn snel vol. Met Pasen bent u welkom op zondag en maandag voor de lunch van 12.00 tot 14.00 uur en vanaf 18.00 uur.

Wie weet schijn het zonnetje dan nog net zo als vandaag. Hoe fijn zou het zijn om het aperitiefje in de zon te kunnen doen en te kunnen proosten op vrede?

Tot dan?

Gerelateerde berichten


Bezig baasje bij De Herberg

Bezig baasje

Bezig baasje, die Marcus. En ik schrijf dit met een grote grijns. Overleg Eens in de maand zitten we samen om te kijken wat er allemaal geblogd zou kunnen worden. Wat Pascalle en Marcus uitgebreider met jullie willen delen. En behalve blogs moeten er ook pop-ups gemaakt worden. De pop-ups zorgen ervoor dat elk evenement […]

24.11.2022
Kaarsenfeest bij De Herberg

De gezelligste tijd van het jaar

De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan. Maar voor De Herberg betekent dit ook de drukste tijd van het jaar… Drukke agenda’s Vanaf november volgen de activiteiten zich in een snel tempo op. Nu zullen jullie zeggen “Dat is toch pas in december?”, maar niets is minder waar. De voorbereidingen voor de […]

09.11.2022
Uitdaging of probleem?

Uitdaging of probleem?

De perikelen rondom het coronavirus zijn nog niet volledig uit beeld of de volgende crises staat alweer voor de deur. Elke ondernemer moet hier naar eigen inzicht mee omgaan. Wat betekent dit: een uitdaging of probleem? Pandemie Tijdens de pandemie heeft iedere ondernemer een eigen invulling moeten geven aan het voeren van zijn zaak teneinde […]

27.10.2022