Reserveer
Direct >
Restaurant Stevensweert en voorjaar in de lucht

Ondanks alles wat er in de wereld om ons heen gebeurt, is het duidelijk. De natuur gaat zijn eigen gang. Het voorjaar hangt in de lucht. Koud maar zonnig. Hier en daar staat al wat in bloei, de bijen vliegen overdag en de bloemetjes steken hun kopjes op.

Zin in

Na de afgelopen periode zitten Pascalle en Marcus weer helemaal in het ritme. Zij hebben er zin in en de gasten ook. De specials zijn snel vol geboekt, de mensen hebben een grote behoefte aan het uit eten gaan.

Plannen, plannen, plannen

Wat dat uit eten gaan betreft: Marcus en Pascalle zitten boordevol plannen. De carnavalsspecial is inmiddels achter de rug en de whiskey-special is volgeboekt. Ze lopen over van verdere ideeën. Iets met vis, met producten uit eigen streek zoals de wijnen van Wijngoed Thorn en Wijngoed Aldeneyck, Moederdag, asperges, voorjaarstruffel, voorjaarsgroenten uit eigen tuin, Pasen…  en nog veel meer!

Paas Menu

Zoals vermeld staat Pasen al weer snel voor de deur. Daarom heeft Marcus twee heerlijke menu’s bedacht waarvan één een vegetarisch is. Wacht niet te lang met reserveren want de boekingen zijn snel vol. Met Pasen bent u welkom op zondag en maandag voor de lunch van 12.00 tot 14.00 uur en vanaf 18.00 uur.

Wie weet schijn het zonnetje dan nog net zo als vandaag. Hoe fijn zou het zijn om het aperitiefje in de zon te kunnen doen en te kunnen proosten op vrede?

Tot dan?

Gerelateerde berichten


Herberg Stevensweert en dank aan hun gasten

Herberg Stevensweert doet het goed!

Herberg Stevensweert doet het goed. De waarderingen stromen binnen. Niet alleen van de gasten maar ook van de kenners. Gault Millau Dit jaar hebben Marcus en Pascalle opnieuw een mooie score behaald bij Gault Millau Nederland. Maar liefst 13 van de 20 punten. We zullen het bericht voor zich laten spreken. Navenant Wie kent Navenant […]

19.05.2022
Herberg Stevensweert en wijnhandel Uniquato

Herberg Stevensweert en Uniquato Wijnhandel

Herberg Stevensweert en Uniquato Wijnhandel verzorgen op 21 mei en 4 juni aanstaande het Asperges Festival bij Herberg Stevensweert. Marcus zorgt voor heerlijke aspergesgerechtjes en Marc Jacobs zorgt voor een lekkere bijpassende wijn. Uniquato Wijnhandel Uniquato Wijnhandel is de wijnwinkel van Marc en Anja Jacobs. In het centrum van het gezellige Oudsbergen te België, runnen […]

06.05.2022
Asperges bij Restaurant Stevensweert

Asperges bij Herberg Stevensweert

Jaaaa! De asperges bij Herberg Stevensweert zijn er weer! Het witte goud! De koningin van de groente, de parel van het land. Wat maakt deze groente toch zo bijzonder? En wat hebben Marcus en Pascalle allemaal voor ons in petto? Witte asperges Zoals al blijkt uit de naam ‘het witte goud’, gaat het vandaag over […]

19.04.2022