Reserveer
Direct >
Restaurant Stevensweert en voorjaar in de lucht

Ondanks alles wat er in de wereld om ons heen gebeurt, is het duidelijk. De natuur gaat zijn eigen gang. Het voorjaar hangt in de lucht. Koud maar zonnig. Hier en daar staat al wat in bloei, de bijen vliegen overdag en de bloemetjes steken hun kopjes op.

Zin in

Na de afgelopen periode zitten Pascalle en Marcus weer helemaal in het ritme. Zij hebben er zin in en de gasten ook. De specials zijn snel vol geboekt, de mensen hebben een grote behoefte aan het uit eten gaan.

Plannen, plannen, plannen

Wat dat uit eten gaan betreft: Marcus en Pascalle zitten boordevol plannen. De carnavalsspecial is inmiddels achter de rug en de whiskey-special is volgeboekt. Ze lopen over van verdere ideeën. Iets met vis, met producten uit eigen streek zoals de wijnen van Wijngoed Thorn en Wijngoed Aldeneyck, Moederdag, asperges, voorjaarstruffel, voorjaarsgroenten uit eigen tuin, Pasen…  en nog veel meer!

Paas Menu

Zoals vermeld staat Pasen al weer snel voor de deur. Daarom heeft Marcus twee heerlijke menu’s bedacht waarvan één een vegetarisch is. Wacht niet te lang met reserveren want de boekingen zijn snel vol. Met Pasen bent u welkom op zondag en maandag voor de lunch van 12.00 tot 14.00 uur en vanaf 18.00 uur.

Wie weet schijn het zonnetje dan nog net zo als vandaag. Hoe fijn zou het zijn om het aperitiefje in de zon te kunnen doen en te kunnen proosten op vrede?

Tot dan?

Gerelateerde berichten


Valentijn bij De Herberg

Valentijn bij De Herberg

Pascalle en Marcus bieden de mogelijkheid om het weekend tevoren Valentijn bij De Herberg te vieren. Natuurlijk kan dit ook op Valentijnsdag zelf… De liefde vieren Ofschoon je dit het jaar rond kunt vieren, vinden veel mensen Valentijnsdag dè dag om dit te doen. Dè dag om je geliefde te verrassen met iets leuks, iets […]

02.02.2023
Kaarsenfeest bij De Herberg

Kaarsenfeest bij De Herberg

Ieder jaar vindt er in de kern van Stevensweert het kaarsenfeest plaats. En natuurlijk is er dan ook een kaarsenfeest bij De Herberg. Pittoresk Stevensweert Stevensweert is één van de vestingstadjes van ons land. Een geliefd plekje om te wonen en te recreëren. Eénmaal per jaar wordt de dorpskern hier omgetoverd tot een sprookjeswereld. In […]

01.12.2022
Bezig baasje bij De Herberg

Bezig baasje

Bezig baasje, die Marcus. En ik schrijf dit met een grote grijns. Overleg Eens in de maand zitten we samen om te kijken wat er allemaal geblogd zou kunnen worden. Wat Pascalle en Marcus uitgebreider met jullie willen delen. En behalve blogs moeten er ook pop-ups gemaakt worden. De pop-ups zorgen ervoor dat elk evenement […]

24.11.2022