Reserveer
Direct >
Restaurant Stevensweert en voorjaar in de lucht

Ondanks alles wat er in de wereld om ons heen gebeurt, is het duidelijk. De natuur gaat zijn eigen gang. Het voorjaar hangt in de lucht. Koud maar zonnig. Hier en daar staat al wat in bloei, de bijen vliegen overdag en de bloemetjes steken hun kopjes op.

Zin in

Na de afgelopen periode zitten Pascalle en Marcus weer helemaal in het ritme. Zij hebben er zin in en de gasten ook. De specials zijn snel vol geboekt, de mensen hebben een grote behoefte aan het uit eten gaan.

Plannen, plannen, plannen

Wat dat uit eten gaan betreft: Marcus en Pascalle zitten boordevol plannen. De carnavalsspecial is inmiddels achter de rug en de whiskey-special is volgeboekt. Ze lopen over van verdere ideeën. Iets met vis, met producten uit eigen streek zoals de wijnen van Wijngoed Thorn en Wijngoed Aldeneyck, Moederdag, asperges, voorjaarstruffel, voorjaarsgroenten uit eigen tuin, Pasen…  en nog veel meer!

Paas Menu

Zoals vermeld staat Pasen al weer snel voor de deur. Daarom heeft Marcus twee heerlijke menu’s bedacht waarvan één een vegetarisch is. Wacht niet te lang met reserveren want de boekingen zijn snel vol. Met Pasen bent u welkom op zondag en maandag voor de lunch van 12.00 tot 14.00 uur en vanaf 18.00 uur.

Wie weet schijn het zonnetje dan nog net zo als vandaag. Hoe fijn zou het zijn om het aperitiefje in de zon te kunnen doen en te kunnen proosten op vrede?

Tot dan?

Gerelateerde berichten


Gin-tonic bij de Herberg

Gin-tonic bij de Herberg!

Heerlijk! Vier de zomer! Geniet van de zon! En doe het met gin-tonic bij de Herberg! Gin-tonic Gin-tonic wordt vaak gezien als dé zomercocktail. En er is nogal wat mogelijk op dit gebied. Zoveel gins. Daar moet voor iedereen wel een passende cocktail bij zitten. Wat maakt dit drankje nu zo aantrekkelijk? Mooi Google maar […]

27.07.2022
De Herberg en mosselen

De Herberg en mosselen

Mosselen! Je houdt ervan of niet. Bij ons in de familie zijn we er gek op. Net zoals bij Herberg Stevensweert. De Herberg en mosselen: Marcus en Pascalle hebben weer iets leuks bedacht. Feitjes Wat feitjes over mosselen, altijd leuk om te weten. De mossel is een weekdier. Om preciezer te zijn: een tweekleppig weekdier. […]

01.07.2022
lunchen bij de Herberg

Lunchen bij de Herberg!

Zondagmorgen… De zon maakt ons wakker. Vandaag geen wekker. Wel het gefluit van de vogels. We hebben ons voorgenomen om te gaan genieten van de zon, het zalige nietsdoen en heerlijk eten. En dat betekent lunchen bij de Herberg! Wij hebben er zin in. Op de fiets We fietsen eerst naar Maaseik om op de markt […]

23.06.2022