Reserveer
Direct >

Paarse asperges
Met een 20% hoger suikergehalte is de paarse asperge de zoetste variëteit. Deze paarse asperge kan zowel warm als koud worden gegeten. Om de smaak, aroma, vitamines en mineralen te behouden is het beter deze asperge te grillen dan te koken. De paarse asperges kleuren groen wanneer je ze kookt. van Gelder Groenten
op het Foto heb ik gekookt
Rode middellandse mulfilet violette asperges fond van Mirin Sojasauce en Dashi

Gerelateerde berichten


Het Menu voor Thuis

Lieve mensen, Niet aleen de natuur gaat op en neer, maar ook mijn inspiratie. De ene week sta je op de schaatsen en loop je in de sneeuw en de andere week wandel je in een t-shirt en hebben we een kraampje met Koffie buiten staan. Het corona tijdperk vergt veel van ons. Deze week […]

23.02.2021

Het Menu voor Thuis

Lieve mensen,  Niet aleen de natuur gaat op en neer, maar ook mijn inspiratie. De ene week sta je op de schaatsen en loop je in de sneeuw en de andere week wandel je in een t-shirt en hebben we een kraampje met Koffie buiten staan. Het corona tijdperk vergt veel van ons. Deze week […]

23.02.2021

weekmenu tot zondag 28.februari

Lieve gasten, “back to normal??”. Wat is dat! Zelfs de natuur is van slag. De ene week staan we op de schaatsen en lopen we in de sneeuw en de andere week wandelen we in een t-shirt. Het is alweer eind februari . De tijd vliegt en het einde is nog niet in zicht. We […]

16.02.2021