Reserveer
Direct >
Veerkracht bij Herberg Stevensweert

Wat een ongelooflijke veerkracht wordt er vertoond door de mensen om mij heen. Ieder op hun eigen manier. Neem Pascalle en Marcus.

Pascalle en Marcus

De voorbereidingen voor de komende feestdagen zijn in volle gang en telkens moeten de ideeën en plannen worden bijgesteld. Wordt vrijdags gemeld dat de deuren om 20.00 uur dicht moeten, dan moeten datzelfde weekend de mensen worden omgebeld naar een tijdstip waarop men toch nog kan genieten van een heerlijk diner. Er wordt vooruit gedacht en ziet al aankomen dat het hier niet bij zal blijven. 

En inderdaad. 

Veerkracht en inventiviteit

De volgende berichtgeving verplicht een sluiting om 17.00 uur. Een bijna onmogelijk tijdstip voor ieder restaurant. Maar ook nu wordt er inventief gehandeld. Er wordt vol ingezet op de lunch. De Sinterklaasmenu’s kunnen genuttigd worden in het weekend van en het weekend na het vertrek van de goedheiligman. Willen de mensen liever thuis eten maar wel genieten van een heerlijk diner? Al snel volgt er de mogelijkheid tot een Sinterklaasbox voor thuis. 

En het houdt niet op. 

Thuisbox

Het is mogelijk om menuboxen voor thuis af te halen buiten de feestdagen om. Maar ook de Kerstboxen kunnen gereserveerd worden. Met een stille hoop om de Kerstdagen toch nog ‘live’  in het restaurant te kunnen vieren. We zullen het zien.

Vraag

Weten jullie wat leuk zou zijn? 

Marcus en Pascalle missen jullie, de gasten. Mochten jullie ervoor kiezen om thuis te genieten van het lekkers dat Marcus in jullie box stopt, maak hier dan een foto van en plaats deze op social media. Net zoals Marcus ons altijd laat zien hoe hij zijn voorbereidingen treft of waar hij mee bezig is en met welk muziekje :-). Tag Marcus of Herberg Stadt Stevensweert of plaats de foto op de tijdlijn van het restaurant. Als een opstekertje voor twee hardwerkende mensen. De één een gastvrouw in hart en nieren en de ander een kok met hart en ziel voor zijn werk.

Doen jullie mee?

Gerelateerde berichten


Bezige bijtjes en Herberg Stevensweert

 Bezige bijtjes

Nee, leuk is het zeker allemaal niet. Maar veel tijd om na te denken is er niet. Er moet te snel te veel worden geregeld na de berichtgevingen rondom corona een week voor Kerst. Lees over de bezige bijtjes  bij Herberg Stevensweert. Rust De Kerstdagen zijn nu achter de rug. Na de laatste klap die […]

30.12.2021
 In the picture: Marcus Schmidt

 In the picture: Marcus Schmidt

Op Marcus zijn verzoek heb ik blogs geschreven over Lars, Oscar en Pascalle. Maar dan kan een blog over Marcus zelf natuurlijk niet ontbreken. Vandaar, last but not least, in the picture: Marcus Schmidt. De chef zelf. Marcus zijn jonge jaren Marcus, geboren in 1969, groeide op in Siegburg, het Duitse Rheinland. Tot zijn 18e […]

14.12.2021
Herberg Stevensweert en de wildspecial

De schouders eronder maar weer…

De voorbereidingen voor het weekend met de wild-special zijn in volle gang. Net als zovelen, volg ik Marcus zijn enthousiaste voorbereidingen via social media. De foto’s liegen er niet om. Het keukenteam in volle actie. De schouders eronder . Marcus en Pascalle gaan uitpakken. Heerlijk! De persconferentie En dan is er díe vrijdag, de vrijdag […]

15.11.2021