Reserveer
Direct >
Veerkracht bij Herberg Stevensweert

Wat een ongelooflijke veerkracht wordt er vertoond door de mensen om mij heen. Ieder op hun eigen manier. Neem Pascalle en Marcus.

Pascalle en Marcus

De voorbereidingen voor de komende feestdagen zijn in volle gang en telkens moeten de ideeën en plannen worden bijgesteld. Wordt vrijdags gemeld dat de deuren om 20.00 uur dicht moeten, dan moeten datzelfde weekend de mensen worden omgebeld naar een tijdstip waarop men toch nog kan genieten van een heerlijk diner. Er wordt vooruit gedacht en ziet al aankomen dat het hier niet bij zal blijven. 

En inderdaad. 

Veerkracht en inventiviteit

De volgende berichtgeving verplicht een sluiting om 17.00 uur. Een bijna onmogelijk tijdstip voor ieder restaurant. Maar ook nu wordt er inventief gehandeld. Er wordt vol ingezet op de lunch. De Sinterklaasmenu’s kunnen genuttigd worden in het weekend van en het weekend na het vertrek van de goedheiligman. Willen de mensen liever thuis eten maar wel genieten van een heerlijk diner? Al snel volgt er de mogelijkheid tot een Sinterklaasbox voor thuis. 

En het houdt niet op. 

Thuisbox

Het is mogelijk om menuboxen voor thuis af te halen buiten de feestdagen om. Maar ook de Kerstboxen kunnen gereserveerd worden. Met een stille hoop om de Kerstdagen toch nog ‘live’  in het restaurant te kunnen vieren. We zullen het zien.

Vraag

Weten jullie wat leuk zou zijn? 

Marcus en Pascalle missen jullie, de gasten. Mochten jullie ervoor kiezen om thuis te genieten van het lekkers dat Marcus in jullie box stopt, maak hier dan een foto van en plaats deze op social media. Net zoals Marcus ons altijd laat zien hoe hij zijn voorbereidingen treft of waar hij mee bezig is en met welk muziekje :-). Tag Marcus of Herberg Stadt Stevensweert of plaats de foto op de tijdlijn van het restaurant. Als een opstekertje voor twee hardwerkende mensen. De één een gastvrouw in hart en nieren en de ander een kok met hart en ziel voor zijn werk.

Doen jullie mee?

Gerelateerde berichten


Bezig baasje bij De Herberg

Bezig baasje

Bezig baasje, die Marcus. En ik schrijf dit met een grote grijns. Overleg Eens in de maand zitten we samen om te kijken wat er allemaal geblogd zou kunnen worden. Wat Pascalle en Marcus uitgebreider met jullie willen delen. En behalve blogs moeten er ook pop-ups gemaakt worden. De pop-ups zorgen ervoor dat elk evenement […]

24.11.2022
Kaarsenfeest bij De Herberg

De gezelligste tijd van het jaar

De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan. Maar voor De Herberg betekent dit ook de drukste tijd van het jaar… Drukke agenda’s Vanaf november volgen de activiteiten zich in een snel tempo op. Nu zullen jullie zeggen “Dat is toch pas in december?”, maar niets is minder waar. De voorbereidingen voor de […]

09.11.2022
Uitdaging of probleem?

Uitdaging of probleem?

De perikelen rondom het coronavirus zijn nog niet volledig uit beeld of de volgende crises staat alweer voor de deur. Elke ondernemer moet hier naar eigen inzicht mee omgaan. Wat betekent dit: een uitdaging of probleem? Pandemie Tijdens de pandemie heeft iedere ondernemer een eigen invulling moeten geven aan het voeren van zijn zaak teneinde […]

27.10.2022