Reserveer
Direct >
Veerkracht bij Herberg Stevensweert

Wat een ongelooflijke veerkracht wordt er vertoond door de mensen om mij heen. Ieder op hun eigen manier. Neem Pascalle en Marcus.

Pascalle en Marcus

De voorbereidingen voor de komende feestdagen zijn in volle gang en telkens moeten de ideeën en plannen worden bijgesteld. Wordt vrijdags gemeld dat de deuren om 20.00 uur dicht moeten, dan moeten datzelfde weekend de mensen worden omgebeld naar een tijdstip waarop men toch nog kan genieten van een heerlijk diner. Er wordt vooruit gedacht en ziet al aankomen dat het hier niet bij zal blijven. 

En inderdaad. 

Veerkracht en inventiviteit

De volgende berichtgeving verplicht een sluiting om 17.00 uur. Een bijna onmogelijk tijdstip voor ieder restaurant. Maar ook nu wordt er inventief gehandeld. Er wordt vol ingezet op de lunch. De Sinterklaasmenu’s kunnen genuttigd worden in het weekend van en het weekend na het vertrek van de goedheiligman. Willen de mensen liever thuis eten maar wel genieten van een heerlijk diner? Al snel volgt er de mogelijkheid tot een Sinterklaasbox voor thuis. 

En het houdt niet op. 

Thuisbox

Het is mogelijk om menuboxen voor thuis af te halen buiten de feestdagen om. Maar ook de Kerstboxen kunnen gereserveerd worden. Met een stille hoop om de Kerstdagen toch nog ‘live’  in het restaurant te kunnen vieren. We zullen het zien.

Vraag

Weten jullie wat leuk zou zijn? 

Marcus en Pascalle missen jullie, de gasten. Mochten jullie ervoor kiezen om thuis te genieten van het lekkers dat Marcus in jullie box stopt, maak hier dan een foto van en plaats deze op social media. Net zoals Marcus ons altijd laat zien hoe hij zijn voorbereidingen treft of waar hij mee bezig is en met welk muziekje :-). Tag Marcus of Herberg Stadt Stevensweert of plaats de foto op de tijdlijn van het restaurant. Als een opstekertje voor twee hardwerkende mensen. De één een gastvrouw in hart en nieren en de ander een kok met hart en ziel voor zijn werk.

Doen jullie mee?

Gerelateerde berichten


Herberg Stevensweert

Herberg Stevensweert

Stap voor stap hebben Pascalle en Marcus dit jaar aanpassingen doorgevoerd die passen bij hun nieuwe stijl. Hierbij past ook een nieuwe naam. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert is voortaan Herberg Stevensweert… Nieuwe stijl Zoals de gasten inmiddels hebben gemerkt is er stapsgewijs gedurende het jaar steeds iets aangepast bij Herberg Stevensweert. Het interieur is geschilderd. […]

21.09.2023
Valentijn bij De Herberg

Valentijn bij De Herberg

Pascalle en Marcus bieden de mogelijkheid om het weekend tevoren Valentijn bij De Herberg te vieren. Natuurlijk kan dit ook op Valentijnsdag zelf… De liefde vieren Ofschoon je dit het jaar rond kunt vieren, vinden veel mensen Valentijnsdag dè dag om dit te doen. Dè dag om je geliefde te verrassen met iets leuks, iets […]

02.02.2023
Kaarsenfeest bij De Herberg

Kaarsenfeest bij De Herberg

Ieder jaar vindt er in de kern van Stevensweert het kaarsenfeest plaats. En natuurlijk is er dan ook een kaarsenfeest bij De Herberg. Pittoresk Stevensweert Stevensweert is één van de vestingstadjes van ons land. Een geliefd plekje om te wonen en te recreëren. Eénmaal per jaar wordt de dorpskern hier omgetoverd tot een sprookjeswereld. In […]

01.12.2022