Reserveer
Direct >
Veerkracht bij Herberg Stevensweert

Wat een ongelooflijke veerkracht wordt er vertoond door de mensen om mij heen. Ieder op hun eigen manier. Neem Pascalle en Marcus.

Pascalle en Marcus

De voorbereidingen voor de komende feestdagen zijn in volle gang en telkens moeten de ideeën en plannen worden bijgesteld. Wordt vrijdags gemeld dat de deuren om 20.00 uur dicht moeten, dan moeten datzelfde weekend de mensen worden omgebeld naar een tijdstip waarop men toch nog kan genieten van een heerlijk diner. Er wordt vooruit gedacht en ziet al aankomen dat het hier niet bij zal blijven. 

En inderdaad. 

Veerkracht en inventiviteit

De volgende berichtgeving verplicht een sluiting om 17.00 uur. Een bijna onmogelijk tijdstip voor ieder restaurant. Maar ook nu wordt er inventief gehandeld. Er wordt vol ingezet op de lunch. De Sinterklaasmenu’s kunnen genuttigd worden in het weekend van en het weekend na het vertrek van de goedheiligman. Willen de mensen liever thuis eten maar wel genieten van een heerlijk diner? Al snel volgt er de mogelijkheid tot een Sinterklaasbox voor thuis. 

En het houdt niet op. 

Thuisbox

Het is mogelijk om menuboxen voor thuis af te halen buiten de feestdagen om. Maar ook de Kerstboxen kunnen gereserveerd worden. Met een stille hoop om de Kerstdagen toch nog ‘live’  in het restaurant te kunnen vieren. We zullen het zien.

Vraag

Weten jullie wat leuk zou zijn? 

Marcus en Pascalle missen jullie, de gasten. Mochten jullie ervoor kiezen om thuis te genieten van het lekkers dat Marcus in jullie box stopt, maak hier dan een foto van en plaats deze op social media. Net zoals Marcus ons altijd laat zien hoe hij zijn voorbereidingen treft of waar hij mee bezig is en met welk muziekje :-). Tag Marcus of Herberg Stadt Stevensweert of plaats de foto op de tijdlijn van het restaurant. Als een opstekertje voor twee hardwerkende mensen. De één een gastvrouw in hart en nieren en de ander een kok met hart en ziel voor zijn werk.

Doen jullie mee?

Gerelateerde berichten


Gin-tonic bij de Herberg

Gin-tonic bij de Herberg!

Heerlijk! Vier de zomer! Geniet van de zon! En doe het met gin-tonic bij de Herberg! Gin-tonic Gin-tonic wordt vaak gezien als dé zomercocktail. En er is nogal wat mogelijk op dit gebied. Zoveel gins. Daar moet voor iedereen wel een passende cocktail bij zitten. Wat maakt dit drankje nu zo aantrekkelijk? Mooi Google maar […]

27.07.2022
De Herberg en mosselen

De Herberg en mosselen

Mosselen! Je houdt ervan of niet. Bij ons in de familie zijn we er gek op. Net zoals bij Herberg Stevensweert. De Herberg en mosselen: Marcus en Pascalle hebben weer iets leuks bedacht. Feitjes Wat feitjes over mosselen, altijd leuk om te weten. De mossel is een weekdier. Om preciezer te zijn: een tweekleppig weekdier. […]

01.07.2022
lunchen bij de Herberg

Lunchen bij de Herberg!

Zondagmorgen… De zon maakt ons wakker. Vandaag geen wekker. Wel het gefluit van de vogels. We hebben ons voorgenomen om te gaan genieten van de zon, het zalige nietsdoen en heerlijk eten. En dat betekent lunchen bij de Herberg! Wij hebben er zin in. Op de fiets We fietsen eerst naar Maaseik om op de markt […]

23.06.2022