Reserveer
Direct >
Veerkracht bij Herberg Stevensweert

Wat een ongelooflijke veerkracht wordt er vertoond door de mensen om mij heen. Ieder op hun eigen manier. Neem Pascalle en Marcus.

Pascalle en Marcus

De voorbereidingen voor de komende feestdagen zijn in volle gang en telkens moeten de ideeën en plannen worden bijgesteld. Wordt vrijdags gemeld dat de deuren om 20.00 uur dicht moeten, dan moeten datzelfde weekend de mensen worden omgebeld naar een tijdstip waarop men toch nog kan genieten van een heerlijk diner. Er wordt vooruit gedacht en ziet al aankomen dat het hier niet bij zal blijven. 

En inderdaad. 

Veerkracht en inventiviteit

De volgende berichtgeving verplicht een sluiting om 17.00 uur. Een bijna onmogelijk tijdstip voor ieder restaurant. Maar ook nu wordt er inventief gehandeld. Er wordt vol ingezet op de lunch. De Sinterklaasmenu’s kunnen genuttigd worden in het weekend van en het weekend na het vertrek van de goedheiligman. Willen de mensen liever thuis eten maar wel genieten van een heerlijk diner? Al snel volgt er de mogelijkheid tot een Sinterklaasbox voor thuis. 

En het houdt niet op. 

Thuisbox

Het is mogelijk om menuboxen voor thuis af te halen buiten de feestdagen om. Maar ook de Kerstboxen kunnen gereserveerd worden. Met een stille hoop om de Kerstdagen toch nog ‘live’  in het restaurant te kunnen vieren. We zullen het zien.

Vraag

Weten jullie wat leuk zou zijn? 

Marcus en Pascalle missen jullie, de gasten. Mochten jullie ervoor kiezen om thuis te genieten van het lekkers dat Marcus in jullie box stopt, maak hier dan een foto van en plaats deze op social media. Net zoals Marcus ons altijd laat zien hoe hij zijn voorbereidingen treft of waar hij mee bezig is en met welk muziekje :-). Tag Marcus of Herberg Stadt Stevensweert of plaats de foto op de tijdlijn van het restaurant. Als een opstekertje voor twee hardwerkende mensen. De één een gastvrouw in hart en nieren en de ander een kok met hart en ziel voor zijn werk.

Doen jullie mee?

Gerelateerde berichten


Herberg Stevensweert en dank aan hun gasten

Herberg Stevensweert doet het goed!

Herberg Stevensweert doet het goed. De waarderingen stromen binnen. Niet alleen van de gasten maar ook van de kenners. Gault Millau Dit jaar hebben Marcus en Pascalle opnieuw een mooie score behaald bij Gault Millau Nederland. Maar liefst 13 van de 20 punten. We zullen het bericht voor zich laten spreken. Navenant Wie kent Navenant […]

19.05.2022
Herberg Stevensweert en wijnhandel Uniquato

Herberg Stevensweert en Uniquato Wijnhandel

Herberg Stevensweert en Uniquato Wijnhandel verzorgen op 21 mei en 4 juni aanstaande het Asperges Festival bij Herberg Stevensweert. Marcus zorgt voor heerlijke aspergesgerechtjes en Marc Jacobs zorgt voor een lekkere bijpassende wijn. Uniquato Wijnhandel Uniquato Wijnhandel is de wijnwinkel van Marc en Anja Jacobs. In het centrum van het gezellige Oudsbergen te België, runnen […]

06.05.2022
Asperges bij Restaurant Stevensweert

Asperges bij Herberg Stevensweert

Jaaaa! De asperges bij Herberg Stevensweert zijn er weer! Het witte goud! De koningin van de groente, de parel van het land. Wat maakt deze groente toch zo bijzonder? En wat hebben Marcus en Pascalle allemaal voor ons in petto? Witte asperges Zoals al blijkt uit de naam ‘het witte goud’, gaat het vandaag over […]

19.04.2022