Geniet in de prachtige monumentale Herberg van een ‘wild-amuse’ menu van vijf gangen voor slechts € 38,95 per persoon!
Het wildseizoen is geopend!

Zodra het kouder wordt, krijgen we weer zin in hartverwarmende stoofschotels en gerechten met sterke smaken.
De grote jacht, waarmee herten, hazen en fazanten worden bedoeld, begint op 15 oktober. Verder is al het wild er al.
De wilde zwijnenjacht is open vanaf juli. Vanaf half augustus zijn er wilde eenden en duiven. Patrijzen zijn er vanaf 1 september.
Maar pas als het kouder wordt, storten mensen zich in alle hevigheid op wild.

In het hart van het Vestingstadje Stevensweert vind je één van de beste restaurants op Limburgse bodem: Herberg Stadt Stevenswaert. De monumentale herberg stamt uit 1698 en is sindsdien een sfeerbepaler in het idyllische Limburgse dorp. Chef-kok en Duitse Meesterkok Marcus en gastvrouw Pascalle staan hier sinds 1996 aan het roer.
In dit gastvrije restaurant wordt de Nederlandse Franse keuken gekoesterd met een vleugje nostalgie en een moderne touch. De historische details komen ook terug in het huiskamer interieur en creëren echt een warme sfeer. In de voormalige huiskamer geniet je tegenwoordig van verrassende gerechten op hoog culinair niveau.
Het wildmenu van Herberg Stadt Stevenswaert is al jaren zeer geliefd. Speciaal voor u heeft het restaurant iets bijzonders bedacht. Het menu bestaat uit verschillende soorten wild, met vergeten groenten uit hun eigen tuin. Dat je hier HEERLIJK kunt dineren is ook opgemerkt door de culinaire critici. Zo is Herberg Stadt Stevenswaert bekroond met 13 Gault&Millau punten, en door Michelin al 11 jaar ( de langste in de provincie Limburg!) bekroond met een Bib Gourmand!
Kom op culinaire ontdekkingstocht en geniet van een ‘wild-amuse menu’ van vijf gangen voor maar € 38,95 per persoon!

Gerelateerde berichten


Valentijn in Stevensweert

Valentijnsmenu … Voor alle geliefden…..! 1 avond ; 2 geliefden ; 4 ogen die in kaarsenlicht hun liefde verklaren Begin: Vrijdag 14 Februari, zaterdag 15 Februari en zondag 16 februari vanaf 18.00 uur Marcus Schmidt heeft voor deze bijzondere dag / weekend een lekker menu samengesteld met producten die passen in dit seizoen. Menu 3 […]

08.01.2020

Rum Prüferei am Samstag den 1. Februar

Die Geschichte vom Rum Bald nach der Entdeckung Amerikas wurde auf den karibischen Inseln Zuckerrohr angebaut. Auf den Plantagen verrichteten Sklaven die Arbeit. Sie waren auch die Ersten, die anfingen Schnaps aus dem Zuckerrohr zu brennen. Auch die Piraten und Seefahrer fanden schnell Gefallen an der Wirkung dieses Zuckerrohrschnaps und brachten so den Rum auch […]

08.01.2020

Rum Proeverij op zaterdag 1 .Febrauri

De geschiedenis van Rum Direct na de ontdekking van Amerika werd op de Caribische eilanden suikerriet, melasse verbouwd. Op de plantages werken de slaven en die begonnen van suikerriet, rum te branden. Al snel hadden piraten en zeevaarders het wonderdrankje ontdekt en maakte hiermee geld. Rum, het nieuwe drankje van 2020 Dacht je alles te […]

08.01.2020