Reserveer
Direct >
Valentijn bij Herberg Stevensweert

Voor veel mensen is Valentijnsdag hèt moment om hun liefde te verklaren aan hun allerliefste. Of hun liefde samen te vieren. Valentijn bij Herberg Stevensweert is dan een hele mooie optie of niet?

Valentijnsdag

Er bestaan verschillende theorieën met betrekking tot het ontstaan van  Valentijnsdag. Maar bij Valentijnsdag gaat het vooral om het vieren van de liefde. Waar de commercie handig gebruik van heeft gemaakt in onze eeuw. Ofschoon het een tijdlang steeds minder in de belangstelling stond beleeft Valentijnsdag nu weer een heuse opleving.

Mooi

Zoals zoveel andere dagen is Valentijnsdag vanuit commercieel oogpunt begonnen in Amerika. En vervolgens overgewaaid naar Europa. Sindsdien worden er deze dagen met name kaarten verstuurd.  Maar ook bloemen, parfums, lingerie en andere cadeautjes gekocht voor onze geliefden. 

Daar is van alles van te vinden maar de kern waar het deze dag om draait is toch eigenlijk heel mooi. Je staat een keertje bewust stil bij je geliefde(n) en wat hij of zij voor je betekent/ betekenen. 

Valentijn bij Herberg Stevensweert

Waar veel mensen ervoor kiezen om hun geliefden te verrassen met een cadeautje is het natuurlijk ook leuk om uit te pakken met een romantisch dineetje. Regel een oppas voor de kids (wanneer jullie hiermee rekening moeten houden), houd de datum vrij in je agenda, en geniet van een avond met zijn tweetjes. Geniet van een romantisch dineetje bij kaarslicht. En wie kunnen dat nu beter verzorgen dan Pascalle en Marcus? 

Marcus’ Valentijnsmenu

Marcus heeft een heerlijk menu bedacht: Marcus’ Valentijnsmenu, te reserveren op zaterdag 12 februari, zondag 13 februari en maandag 14 februari. Uiteraard heeft Pascalle hiervoor bijpassende liefdesdrankjes.

Reserveer tijdig want vol is helaas vol.

Een fijne Valentijnsdag gewenst!

Valentijn bij Herberg Stevensweert

Gerelateerde berichten


Herberg Stevensweert en dank aan hun gasten

Herberg Stevensweert doet het goed!

Herberg Stevensweert doet het goed. De waarderingen stromen binnen. Niet alleen van de gasten maar ook van de kenners. Gault Millau Dit jaar hebben Marcus en Pascalle opnieuw een mooie score behaald bij Gault Millau Nederland. Maar liefst 13 van de 20 punten. We zullen het bericht voor zich laten spreken. Navenant Wie kent Navenant […]

19.05.2022
Herberg Stevensweert en wijnhandel Uniquato

Herberg Stevensweert en Uniquato Wijnhandel

Herberg Stevensweert en Uniquato Wijnhandel verzorgen op 21 mei en 4 juni aanstaande het Asperges Festival bij Herberg Stevensweert. Marcus zorgt voor heerlijke aspergesgerechtjes en Marc Jacobs zorgt voor een lekkere bijpassende wijn. Uniquato Wijnhandel Uniquato Wijnhandel is de wijnwinkel van Marc en Anja Jacobs. In het centrum van het gezellige Oudsbergen te België, runnen […]

06.05.2022
Asperges bij Restaurant Stevensweert

Asperges bij Herberg Stevensweert

Jaaaa! De asperges bij Herberg Stevensweert zijn er weer! Het witte goud! De koningin van de groente, de parel van het land. Wat maakt deze groente toch zo bijzonder? En wat hebben Marcus en Pascalle allemaal voor ons in petto? Witte asperges Zoals al blijkt uit de naam ‘het witte goud’, gaat het vandaag over […]

19.04.2022