Reserveer
Direct >
Valentijn bij Herberg Stevensweert

Voor veel mensen is Valentijnsdag hèt moment om hun liefde te verklaren aan hun allerliefste. Of hun liefde samen te vieren. Valentijn bij Herberg Stevensweert is dan een hele mooie optie of niet?

Valentijnsdag

Er bestaan verschillende theorieën met betrekking tot het ontstaan van  Valentijnsdag. Maar bij Valentijnsdag gaat het vooral om het vieren van de liefde. Waar de commercie handig gebruik van heeft gemaakt in onze eeuw. Ofschoon het een tijdlang steeds minder in de belangstelling stond beleeft Valentijnsdag nu weer een heuse opleving.

Mooi

Zoals zoveel andere dagen is Valentijnsdag vanuit commercieel oogpunt begonnen in Amerika. En vervolgens overgewaaid naar Europa. Sindsdien worden er deze dagen met name kaarten verstuurd.  Maar ook bloemen, parfums, lingerie en andere cadeautjes gekocht voor onze geliefden. 

Daar is van alles van te vinden maar de kern waar het deze dag om draait is toch eigenlijk heel mooi. Je staat een keertje bewust stil bij je geliefde(n) en wat hij of zij voor je betekent/ betekenen. 

Valentijn bij Herberg Stevensweert

Waar veel mensen ervoor kiezen om hun geliefden te verrassen met een cadeautje is het natuurlijk ook leuk om uit te pakken met een romantisch dineetje. Regel een oppas voor de kids (wanneer jullie hiermee rekening moeten houden), houd de datum vrij in je agenda, en geniet van een avond met zijn tweetjes. Geniet van een romantisch dineetje bij kaarslicht. En wie kunnen dat nu beter verzorgen dan Pascalle en Marcus? 

Marcus’ Valentijnsmenu

Marcus heeft een heerlijk menu bedacht: Marcus’ Valentijnsmenu, te reserveren op zaterdag 12 februari, zondag 13 februari en maandag 14 februari. Uiteraard heeft Pascalle hiervoor bijpassende liefdesdrankjes.

Reserveer tijdig want vol is helaas vol.

Een fijne Valentijnsdag gewenst!

Valentijn bij Herberg Stevensweert

Gerelateerde berichten


Bezig baasje bij De Herberg

Bezig baasje

Bezig baasje, die Marcus. En ik schrijf dit met een grote grijns. Overleg Eens in de maand zitten we samen om te kijken wat er allemaal geblogd zou kunnen worden. Wat Pascalle en Marcus uitgebreider met jullie willen delen. En behalve blogs moeten er ook pop-ups gemaakt worden. De pop-ups zorgen ervoor dat elk evenement […]

24.11.2022
Kaarsenfeest bij De Herberg

De gezelligste tijd van het jaar

De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan. Maar voor De Herberg betekent dit ook de drukste tijd van het jaar… Drukke agenda’s Vanaf november volgen de activiteiten zich in een snel tempo op. Nu zullen jullie zeggen “Dat is toch pas in december?”, maar niets is minder waar. De voorbereidingen voor de […]

09.11.2022
Uitdaging of probleem?

Uitdaging of probleem?

De perikelen rondom het coronavirus zijn nog niet volledig uit beeld of de volgende crises staat alweer voor de deur. Elke ondernemer moet hier naar eigen inzicht mee omgaan. Wat betekent dit: een uitdaging of probleem? Pandemie Tijdens de pandemie heeft iedere ondernemer een eigen invulling moeten geven aan het voeren van zijn zaak teneinde […]

27.10.2022