Reserveer
Direct >
Valentijn bij Herberg Stevensweert

Voor veel mensen is Valentijnsdag hèt moment om hun liefde te verklaren aan hun allerliefste. Of hun liefde samen te vieren. Valentijn bij Herberg Stevensweert is dan een hele mooie optie of niet?

Valentijnsdag

Er bestaan verschillende theorieën met betrekking tot het ontstaan van  Valentijnsdag. Maar bij Valentijnsdag gaat het vooral om het vieren van de liefde. Waar de commercie handig gebruik van heeft gemaakt in onze eeuw. Ofschoon het een tijdlang steeds minder in de belangstelling stond beleeft Valentijnsdag nu weer een heuse opleving.

Mooi

Zoals zoveel andere dagen is Valentijnsdag vanuit commercieel oogpunt begonnen in Amerika. En vervolgens overgewaaid naar Europa. Sindsdien worden er deze dagen met name kaarten verstuurd.  Maar ook bloemen, parfums, lingerie en andere cadeautjes gekocht voor onze geliefden. 

Daar is van alles van te vinden maar de kern waar het deze dag om draait is toch eigenlijk heel mooi. Je staat een keertje bewust stil bij je geliefde(n) en wat hij of zij voor je betekent/ betekenen. 

Valentijn bij Herberg Stevensweert

Waar veel mensen ervoor kiezen om hun geliefden te verrassen met een cadeautje is het natuurlijk ook leuk om uit te pakken met een romantisch dineetje. Regel een oppas voor de kids (wanneer jullie hiermee rekening moeten houden), houd de datum vrij in je agenda, en geniet van een avond met zijn tweetjes. Geniet van een romantisch dineetje bij kaarslicht. En wie kunnen dat nu beter verzorgen dan Pascalle en Marcus? 

Marcus’ Valentijnsmenu

Marcus heeft een heerlijk menu bedacht: Marcus’ Valentijnsmenu, te reserveren op zaterdag 12 februari, zondag 13 februari en maandag 14 februari. Uiteraard heeft Pascalle hiervoor bijpassende liefdesdrankjes.

Reserveer tijdig want vol is helaas vol.

Een fijne Valentijnsdag gewenst!

Valentijn bij Herberg Stevensweert

Gerelateerde berichten


Valentijn bij De Herberg

Valentijn bij De Herberg

Pascalle en Marcus bieden de mogelijkheid om het weekend tevoren Valentijn bij De Herberg te vieren. Natuurlijk kan dit ook op Valentijnsdag zelf… De liefde vieren Ofschoon je dit het jaar rond kunt vieren, vinden veel mensen Valentijnsdag dè dag om dit te doen. Dè dag om je geliefde te verrassen met iets leuks, iets […]

02.02.2023
Kaarsenfeest bij De Herberg

Kaarsenfeest bij De Herberg

Ieder jaar vindt er in de kern van Stevensweert het kaarsenfeest plaats. En natuurlijk is er dan ook een kaarsenfeest bij De Herberg. Pittoresk Stevensweert Stevensweert is één van de vestingstadjes van ons land. Een geliefd plekje om te wonen en te recreëren. Eénmaal per jaar wordt de dorpskern hier omgetoverd tot een sprookjeswereld. In […]

01.12.2022
Bezig baasje bij De Herberg

Bezig baasje

Bezig baasje, die Marcus. En ik schrijf dit met een grote grijns. Overleg Eens in de maand zitten we samen om te kijken wat er allemaal geblogd zou kunnen worden. Wat Pascalle en Marcus uitgebreider met jullie willen delen. En behalve blogs moeten er ook pop-ups gemaakt worden. De pop-ups zorgen ervoor dat elk evenement […]

24.11.2022