Reserveer
Direct >

Vaderdag, zondag 19 Juni !!!
Vanaf 12.30 uur nodigen wij u uit voor onze Outdoor Special. We geven onze traditionele barbecue een ander tintje.
Frühschoppen, Speciaal Bier van onze nieuwe partner Bitburger,
BBQ , Live Musik van Huib Holzken en natuurlijk ook lekkere zomerse wijnen.

BBQ Menu per Persoon €. 32.50

deel 1
Anti Pasti

Langzaam gegaarde buikspek met Waldorfsalade
Amsterdamse uitjes , Augurken , Olijven
gedroogde boerenworst , Spaanse ham
Nacho Chips
Tomaten Salsa , Guacomole Dip
**
Deel 2
Soepen
Brood en reuzel
**
Deel 3
BBQ Gerechten

Vis in de folie
Citroen / zeezout / verse kruiden

Entrecote van de grill
Peppermayonaisse / Knoflookchampignons

Scampi’s
Knoflook / Rozemarijn / Pastasalade / Dille yoghurt Dip

Maispoulade filet
pikante Koolsalade / Radijsjes / Koriander / Kurkuma mayonaisse

sate van varkensfilet
Kroepoek / satesauce / Atjar

gemarineerde spek
aardappelsalade / BBQ Sauce

Dikke friet!!
in een “Puntzak” geserveerd
**
fruitsalade
Carpaccio van Ananas
Capuccino van vruchten en ijs

Gerelateerde berichten


Wild bij de Herberg! 

Eröffnung der Wildsaison

Eröffnung der Wildsaison   Im Herbst regieren Wildgerichte die Speisekarten in Stevensweert. Doch der Landstrich ist auch im Frühjahr einen kulinarischen Abstecher wert. Dann gibt es nämlich genauso viele Köstlichkeiten zu entdecken. Denke an Spargel vom Bauern besondere Gemüsearten aus unserem Garten oder Fisch und Fleisch von unseren kleinen Zulieferanten. BITTE ZU TISCH! Buntes Laub […]

15.09.2022
Wild bij de Herberg

Opening van het wildseizoen

Na een prachtige zomer, regeren nu weer wildgerechten op de menukaart in Stevensweert. De bonte bladeren liggen weer als een tapijt op de straten. De mist hangt s’morgens weer in de lucht en de regen tikt weer tegen de ramen. We merken het weer aan alles. Binnen maken we het weer gezellig. De kachel brandt […]

15.09.2022
Een goede kok...

Een goede kok…

Een goede kok gaat met zijn tijd mee. Dat moet hij wel door de steeds veranderende behoeftes van deze maatschappij. En dus ook van zijn gasten. Veranderende behoeftes Of het nu een trend is of een feit, dat maakt in wezen niets uit. Wat wel een feit is, is dat je als kok moet inspringen […]

06.09.2022