Reserveer
Direct >

BARBECUE en Live Muziek ……… informeel en gezellig zondag 17 juni

Onthaasten zoals onthaasten bedoeld is. Ontspannende gastronomie aan het begin van de zomer. Kom heerlijk genieten van onze “American barbecue”. Op zondag 17 juni vanaf 12.30 uur steekt Marcus de barbecue aan en heeft allerlei verfijnde lekkernijen voor u in petto.
Een feestelijk aperitief, de barbecue met smaakvolle vis en vlees gerechten, een buffet met allemaal overheerlijke gerechten en afsluitend onweerstaanbare desserts.
Gezellige muziek van Huib Holzken zorgt met zijn swingende tonen dat deze dag uitgroeit tot een ware zomerdroom en vaderdag . U bent ook welkom als u alleen een drankje wilt gebruiken op ons terras en wilt genieten van de melodieën…

De kosten voor de barbecue zijn €. 37.50 p.p.

Oesters | Charcuterie van hamsoorten
Gazpachosoepje | Olijven
Tomaten Mozzarella | Amerikaanse Coleslaw
Griekse Rauwkostsalade | Colombussalade | Mexicaansesalade |Pastasalade
Groente Spiess | Ananasspiess | Aardappel-Courgette Spiess
Hereford Hamburger | Gaastenvelder Varkensspek
Don Pedro Uruguay Entrecote | Grillworst
Zalmfilet | Mosselen uit Zeeland | scampi’s
Verschillende Broodsoorten | Saucen | Dips

Aardbeien Romanoff

Gerelateerde berichten


Het Menu voor Thuis

Lieve gasten, De tijd vliegt en het einde is nog niet in zicht. We moeten nog verder zo. Dus de schouders eronder. We hebben altijd gezegd: 1 maart gaan we open, maar helaas we moeten nog wachten en geduld hebben Wij hebben weer iets voor u voorbereid! Alle gerechten zijn voorbereid, op smaak gebracht en […]

23.02.2021

Het Menu voor Thuis

Lieve mensen,  Niet aleen de natuur gaat op en neer, maar ook mijn inspiratie. De ene week sta je op de schaatsen en loop je in de sneeuw en de andere week wandel je in een t-shirt en hebben we een kraampje met Koffie buiten staan. Het corona tijdperk vergt veel van ons. Deze week […]

23.02.2021

weekmenu tot zondag 7. Maart

Lieve gasten, De tijd vliegt en het einde is nog niet in zicht. We moeten nog verder zo. Dus de schouders eronder. We hebben altijd gezegd: 1 maart gaan we open, maar helaas we moeten nog wachten en geduld hebben. Naast onze weekkaart, die u van ons warm krijgt geleverd, hebben we ook een menu, […]

16.02.2021