BARBECUE en Live Muziek ……… informeel en gezellig zondag 17 juni

Onthaasten zoals onthaasten bedoeld is. Ontspannende gastronomie aan het begin van de zomer. Kom heerlijk genieten van onze “American barbecue”. Op zondag 17 juni vanaf 12.30 uur steekt Marcus de barbecue aan en heeft allerlei verfijnde lekkernijen voor u in petto.
Een feestelijk aperitief, de barbecue met smaakvolle vis en vlees gerechten, een buffet met allemaal overheerlijke gerechten en afsluitend onweerstaanbare desserts.
Gezellige muziek van Huib Holzken zorgt met zijn swingende tonen dat deze dag uitgroeit tot een ware zomerdroom en vaderdag . U bent ook welkom als u alleen een drankje wilt gebruiken op ons terras en wilt genieten van de melodieën…

De kosten voor de barbecue zijn €. 37.50 p.p.

Oesters | Charcuterie van hamsoorten
Gazpachosoepje | Olijven
Tomaten Mozzarella | Amerikaanse Coleslaw
Griekse Rauwkostsalade | Colombussalade | Mexicaansesalade |Pastasalade
Groente Spiess | Ananasspiess | Aardappel-Courgette Spiess
Hereford Hamburger | Gaastenvelder Varkensspek
Don Pedro Uruguay Entrecote | Grillworst
Zalmfilet | Mosselen uit Zeeland | scampi’s
Verschillende Broodsoorten | Saucen | Dips

Aardbeien Romanoff

Gerelateerde berichten


Drie klassiekers gedurende het WK!!

Drie klassiekers gedurende het WK!! Lieve Voetbalvrienden maar natuurlijk ook niet voetbalfans, Gedurende het WK in Rusland serveert het Herberg Team een menu met 3 klassiekers!!! Als middelpunt en hoogtepunt een Chateaubriand aan tafel bereid!! Vanaf 20 juni t/m 15 juli bieden wij dit menu aan. Deze aanbieding is alleen op reservering omdat het wat […]

15.06.2018

Openlucht ontbijt

Openlucht ontbijt!!! Zondag 1 juli om 10.30 uur hebben wij weer ons traditioneel openlucht ontbijt met gezellige muziek van Huib Holzkens. In samenwerking met catering Piet Tonnaer serveren wij lekkere gerechtjes zoals balkenbrij, spek, spiegelei, verschillende vleeswaren en kaas, jams stroop en fruitsappen….. Laat u verrassen en geniet!! De kosten voor het ontbijt incl koffie […]

06.06.2018