Reserveer
Direct >
Vaderdag bij Herberg Stevensweert

Lekker lunchen met kreeft. Een cadeau idee? Vier dan Vaderdag bij Herberg Stevensweert.

Wanneer?

Vaderdag valt zoals altijd op de derde zondag in juni. Ooit zo verplaatst van oktober naar juni op initiatief van de toenmalige Nederlandse Bond van Herenmodedetaillisten. Dit jaar valt Vaderdag op 19 juni.

Mooi toch?

Afgezien van het commerciële plaatje is het mooi om degene waar je van houdt eens in het zonnetje te zetten. Dus als er een Moederdag is dan moet er inderdaad ook een Vaderdag zijn.

Maar…

Het cadeau

Ik vind het altijd wel moeilijk om een geschikt cadeautje te vinden. En dat geldt niet alleen voor mij wanneer ik zo om me heen vraag. De meeste vaders zeggen dat ze niets nodig hebben, ze hebben al alles. Stiekem vinden ze het natuurlijk toch wel leuk om iets te krijgen. Maar ja, wat dan? Waar doe je iemand een plezier mee die zegt alles al te hebben? Wat is een geschikt Vaderdag cadeau? Wordt het toch weer een bierpakketje of een lekkere fles drank of  zijn er andere leuke alternatieven?

Alternatieven

Eigenlijk draait het om het laten blijken van je waardering. Voor vader of voor degene waar je van houdt. Hoe kun je dat beter doen dan met quality time? Samen iets leuks doen. Een uitje bijvoorbeeld. Of samen uit eten. Wat dat uit eten betreft zitten jullie bij Herberg Stevensweert wel goed.

Vaderdag bij Herberg Stevensweert

Uiteraard hebben Pascalle en Marcus iets speciaals verzonnen voor Vaderdag. Heerlijke culinaire hoogstandjes met kreeft! Verras vader of je geliefde met een lekkere lunch op zaterdag 18 en zondag 19 juni van 12.00 tot 14.00 uur. Of ga voor het diner, beide dagen vanaf 17.30 uur. Het menu kunnen jullie hier bekijken.

Wacht niet te lang met reserveren want vol is helaas vol.

Tot dan?

 

 

Gerelateerde berichten


2022, wat een jaar!

2022, wat een jaar!

Mijmeringen horen bij deze tijd van het jaar. Even terugkijken op dat wat was. We kunnen wel zeggen: 2022, wat een jaar! 2022, wat een jaar! Het inluiden van 2022 ging helemaal niet zoals gepland. De lockdown gooide roet in het eten, alles ging op slot en daar moesten we het mee doen. De thuisboxen […]

14.12.2022
Kaarsenfeest bij De Herberg

Kaarsenfeest bij De Herberg

Ieder jaar vindt er in de kern van Stevensweert het kaarsenfeest plaats. En natuurlijk is er dan ook een kaarsenfeest bij De Herberg. Pittoresk Stevensweert Stevensweert is één van de vestingstadjes van ons land. Een geliefd plekje om te wonen en te recreëren. Eénmaal per jaar wordt de dorpskern hier omgetoverd tot een sprookjeswereld. In […]

01.12.2022
Bezig baasje bij De Herberg

Bezig baasje

Bezig baasje, die Marcus. En ik schrijf dit met een grote grijns. Overleg Eens in de maand zitten we samen om te kijken wat er allemaal geblogd zou kunnen worden. Wat Pascalle en Marcus uitgebreider met jullie willen delen. En behalve blogs moeten er ook pop-ups gemaakt worden. De pop-ups zorgen ervoor dat elk evenement […]

24.11.2022