Reserveer
Direct >
Vaderdag bij Herberg Stevensweert

Lekker lunchen met kreeft. Een cadeau idee? Vier dan Vaderdag bij Herberg Stevensweert.

Wanneer?

Vaderdag valt zoals altijd op de derde zondag in juni. Ooit zo verplaatst van oktober naar juni op initiatief van de toenmalige Nederlandse Bond van Herenmodedetaillisten. Dit jaar valt Vaderdag op 19 juni.

Mooi toch?

Afgezien van het commerciële plaatje is het mooi om degene waar je van houdt eens in het zonnetje te zetten. Dus als er een Moederdag is dan moet er inderdaad ook een Vaderdag zijn.

Maar…

Het cadeau

Ik vind het altijd wel moeilijk om een geschikt cadeautje te vinden. En dat geldt niet alleen voor mij wanneer ik zo om me heen vraag. De meeste vaders zeggen dat ze niets nodig hebben, ze hebben al alles. Stiekem vinden ze het natuurlijk toch wel leuk om iets te krijgen. Maar ja, wat dan? Waar doe je iemand een plezier mee die zegt alles al te hebben? Wat is een geschikt Vaderdag cadeau? Wordt het toch weer een bierpakketje of een lekkere fles drank of  zijn er andere leuke alternatieven?

Alternatieven

Eigenlijk draait het om het laten blijken van je waardering. Voor vader of voor degene waar je van houdt. Hoe kun je dat beter doen dan met quality time? Samen iets leuks doen. Een uitje bijvoorbeeld. Of samen uit eten. Wat dat uit eten betreft zitten jullie bij Herberg Stevensweert wel goed.

Vaderdag bij Herberg Stevensweert

Uiteraard hebben Pascalle en Marcus iets speciaals verzonnen voor Vaderdag. Heerlijke culinaire hoogstandjes met kreeft! Verras vader of je geliefde met een lekkere lunch op zaterdag 18 en zondag 19 juni van 12.00 tot 14.00 uur. Of ga voor het diner, beide dagen vanaf 17.30 uur. Het menu kunnen jullie hier bekijken.

Wacht niet te lang met reserveren want vol is helaas vol.

Tot dan?

 

 

Gerelateerde berichten


Gin-tonic bij de Herberg

Gin-tonic bij de Herberg!

Heerlijk! Vier de zomer! Geniet van de zon! En doe het met gin-tonic bij de Herberg! Gin-tonic Gin-tonic wordt vaak gezien als dé zomercocktail. En er is nogal wat mogelijk op dit gebied. Zoveel gins. Daar moet voor iedereen wel een passende cocktail bij zitten. Wat maakt dit drankje nu zo aantrekkelijk? Mooi Google maar […]

27.07.2022
De Herberg en mosselen

De Herberg en mosselen

Mosselen! Je houdt ervan of niet. Bij ons in de familie zijn we er gek op. Net zoals bij Herberg Stevensweert. De Herberg en mosselen: Marcus en Pascalle hebben weer iets leuks bedacht. Feitjes Wat feitjes over mosselen, altijd leuk om te weten. De mossel is een weekdier. Om preciezer te zijn: een tweekleppig weekdier. […]

01.07.2022
lunchen bij de Herberg

Lunchen bij de Herberg!

Zondagmorgen… De zon maakt ons wakker. Vandaag geen wekker. Wel het gefluit van de vogels. We hebben ons voorgenomen om te gaan genieten van de zon, het zalige nietsdoen en heerlijk eten. En dat betekent lunchen bij de Herberg! Wij hebben er zin in. Op de fiets We fietsen eerst naar Maaseik om op de markt […]

23.06.2022