Reserveer
Direct >
Vaderdag bij Herberg Stevensweert

Lekker lunchen met kreeft. Een cadeau idee? Vier dan Vaderdag bij Herberg Stevensweert.

Wanneer?

Vaderdag valt zoals altijd op de derde zondag in juni. Ooit zo verplaatst van oktober naar juni op initiatief van de toenmalige Nederlandse Bond van Herenmodedetaillisten. Dit jaar valt Vaderdag op 19 juni.

Mooi toch?

Afgezien van het commerciële plaatje is het mooi om degene waar je van houdt eens in het zonnetje te zetten. Dus als er een Moederdag is dan moet er inderdaad ook een Vaderdag zijn.

Maar…

Het cadeau

Ik vind het altijd wel moeilijk om een geschikt cadeautje te vinden. En dat geldt niet alleen voor mij wanneer ik zo om me heen vraag. De meeste vaders zeggen dat ze niets nodig hebben, ze hebben al alles. Stiekem vinden ze het natuurlijk toch wel leuk om iets te krijgen. Maar ja, wat dan? Waar doe je iemand een plezier mee die zegt alles al te hebben? Wat is een geschikt Vaderdag cadeau? Wordt het toch weer een bierpakketje of een lekkere fles drank of  zijn er andere leuke alternatieven?

Alternatieven

Eigenlijk draait het om het laten blijken van je waardering. Voor vader of voor degene waar je van houdt. Hoe kun je dat beter doen dan met quality time? Samen iets leuks doen. Een uitje bijvoorbeeld. Of samen uit eten. Wat dat uit eten betreft zitten jullie bij Herberg Stevensweert wel goed.

Vaderdag bij Herberg Stevensweert

Uiteraard hebben Pascalle en Marcus iets speciaals verzonnen voor Vaderdag. Heerlijke culinaire hoogstandjes met kreeft! Verras vader of je geliefde met een lekkere lunch op zaterdag 18 en zondag 19 juni van 12.00 tot 14.00 uur. Of ga voor het diner, beide dagen vanaf 17.30 uur. Het menu kunnen jullie hier bekijken.

Wacht niet te lang met reserveren want vol is helaas vol.

Tot dan?

 

 

Gerelateerde berichten


Herberg Stevensweert

Herberg Stevensweert

Stap voor stap hebben Pascalle en Marcus dit jaar aanpassingen doorgevoerd die passen bij hun nieuwe stijl. Hierbij past ook een nieuwe naam. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert is voortaan Herberg Stevensweert… Nieuwe stijl Zoals de gasten inmiddels hebben gemerkt is er stapsgewijs gedurende het jaar steeds iets aangepast bij Herberg Stevensweert. Het interieur is geschilderd. […]

21.09.2023
Lekkers uit de zee

Lekkers uit de zee

Scampi, kreeft, haring. Allemaal lekkers uit de zee. En Marcus verwerkt ze in zijn klassiekers… Vaderdag Tijdens Vaderdag presenteren Pascalle en Marcus jullie een scampi menu. Ofschoon de amuse bestaat uit een trio van haring, komt in de rest van het menu de scampi of gamba terug. Geen slecht begin lijkt me zo. Het menu […]

07.06.2023
Marcus' geheime liefde

Marcus’ geheime liefde

Zoals elke kok is Marcus geïnteresseerd in de nieuwste snufjes voor in de keuken. Maar sommige snufjes zijn wel heel speciaal. Daarom vandaag alles over Marcus’ geheime liefde! Green Egg Wie Marcus volgt op social media zal het langs hebben zien komen. Zijn liefde voor het vak die tot uiting komt in de filmpjes over […]

28.03.2023