Reserveer
Direct >

De traditie is er en we kijken er elk jaar reikhalzend naar uit. Op  vrijdag 18 , zaterdag 19 september en zondag 20 september brengt Marcus Schmidt weer een eerbetoon aan de truffel in zijn Restaurant in Stevensweert. Zo wordt het rustige dorpje Stevensweert dé ontmoetingsplaats voor de echte liefhebbers.

De truffel is een cadeau voor de kok, ze kruipt zowel in de rol van de diva in de meest culinaire bereidingen, maar ze flirt evengoed met een boerengerecht of een goed stuk brood ! zegt Marcus Schmidt. De chef heeft een menu in vier gangen als een offergave samengesteld, waarbij hij alle registers van de truffel bespeelt en al haar charmes uitspeelt.

 

Menu 4 gangen €. 45.-

Omelet

Truffel / Iberico Spek

**

Risotto

Spinazie / Pijnboompitten / Parmezaan / Truffel

**

Noorse Jakobsschelp

Prei met truffel / witte truffelroom

**

Ossenhaas en gesmoorde runderwangen

Koolrabi / knolselderijpuree / Truffel

**

Valrhona chocolade

Warme chocoladetaartje / sinaasappelchutney / geschaafde truffel

of

kaasvariatie

met peren en een truffelchutney

Gerelateerde berichten


Het Menu voor Thuis

Lieve mensen, Niet aleen de natuur gaat op en neer, maar ook mijn inspiratie. De ene week sta je op de schaatsen en loop je in de sneeuw en de andere week wandel je in een t-shirt en hebben we een kraampje met Koffie buiten staan. Het corona tijdperk vergt veel van ons. Deze week […]

23.02.2021

Het Menu voor Thuis

Lieve mensen,  Niet aleen de natuur gaat op en neer, maar ook mijn inspiratie. De ene week sta je op de schaatsen en loop je in de sneeuw en de andere week wandel je in een t-shirt en hebben we een kraampje met Koffie buiten staan. Het corona tijdperk vergt veel van ons. Deze week […]

23.02.2021

weekmenu tot zondag 28.februari

Lieve gasten, “back to normal??”. Wat is dat! Zelfs de natuur is van slag. De ene week staan we op de schaatsen en lopen we in de sneeuw en de andere week wandelen we in een t-shirt. Het is alweer eind februari . De tijd vliegt en het einde is nog niet in zicht. We […]

16.02.2021