
De vakantie zit erop. Marcus en Pascalle hebben leuke ideeën opgedaan. En met goede zin starten ze met het truffelweekend bij De Herberg. Mmm…
Truffels, truffels, truffels?
Zoveel soorten, zoveel smaken. Er is al veel over geschreven. Maar niet alles is wat het lijkt. Truffels worden verkocht als smaakmakers, bijvoorbeeld in truffelolie, truffelmayonaise, truffelkaas. Meestal gaat het dan echter om chemische toevoegingen en niet door smaaktoevoeging met behulp van echte truffels. Dat kan ook bijna niet anders aangezien de lekkerste truffels ook zeldzaam en enorm duur zijn.
Maar toch…
De smaak van truffel is heerlijk. Althans als je ervan houdt. En blijkbaar zijn dat veel mensen gezien de populariteit van de truffel. Je kunt er ook zoveel mee. Zoveel toepassingen. Over rijst, over pasta, over vlees, over vis, bij je eitje. Om olie te aromatiseren inderdaad. Maar dan wel met echte truffel.
Het jaar van de klassiekers
Pascalle en Marcus starten met hun truffelmenu maar hebben hun volgende activiteit al klaar. Zet 26 maart vast in jullie agenda’s want dan start Marcus met het jaar van de klassiekers. Waarvan Chateaubriand de eerste klassieker is die zal worden geserveerd. Meer hierover in een volgend blog.
Truffelweekend bij De Herberg
Hebben jullie het menu al bekeken? Lekker hoor. Te reserveren op zaterdag 11 en zondag 12 maart voor het diner vanaf 18.00 uur. Wacht niet te lang met reserveren want vol is helaas vol.
Zien we jullie één van deze dagen?
Gezellig!