Reserveer
Direct >

Bourgondisch genieten in het Vestingstadje Stevensweert

Meesterkok Marcus Schmidt van Duitse afkomst serveert in de periode van de Rieslingsweek mooie gerechten uit zijn keuken begeleid door mooie Rieslingwijnen uit de Herbergkelder.

Denk aan een mooie droge Riesling sekt als aperitief. Gedurende het menu vinden gerijpte Riesling wijnen uit Frankrijk, duitsland, oostenrijk en de nieuwe landen zoals slovenië en Roemenië hun plaats. Oude Spätleses laten bij het eten weer hun jeugdigheid proeven. Droge of halfdroge rieslingen passen goed bij lichte gerechten.

Nieuwgierig geworden?? reserveer snel bij Pascalle en Marcus en laat je voor een paar uren verwennen met Riesling wijnen

Gerelateerde berichten


zeevruchten

PLATEAUVRUCHTEN DE MER in Augustus

PLATEAUVRUCHTEN DE MER Geniet van oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus……. Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven terugvinden. Van vrijdag 13 […]

29.07.2021
Lunchen bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

LunchTime met Mosselen

Beste gasten, De mosselen uit Zeeland zijn weer bij Marcus in de keuken gearriveerd. Deze mosselen zijn beroemd voor hun smaak en structuur. Mosselen kun je op verschillende manieren bereiden; koken, bakken, wokken, gefrituurd…. Ze kunnen ook met verschillende ingrediënten gecombineerd worden. Op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus hebben wij gedurende onze lunch […]

08.07.2021

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert: Volop plannen voor een culinaire zomer!

Op het mooie terras van Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert je je op een zomerse dag in een plaatsje in Frankrijk. Een plein omzoomd door bomen en vol mooi gedekte tafeltjes. Een plaatsje om neer te strijken en lekker lang te genieten van de zon, de rust, het eten, de passerende wandelaars en fietsers. En wat […]

07.07.2021