Reserveer
Direct >

Bourgondisch genieten in het Vestingstadje Stevensweert

Meesterkok Marcus Schmidt van Duitse afkomst serveert in de periode van de Rieslingsweek mooie gerechten uit zijn keuken begeleid door mooie Rieslingwijnen uit de Herbergkelder.

Denk aan een mooie droge Riesling sekt als aperitief. Gedurende het menu vinden gerijpte Riesling wijnen uit Frankrijk, duitsland, oostenrijk en de nieuwe landen zoals slovenië en Roemenië hun plaats. Oude Spätleses laten bij het eten weer hun jeugdigheid proeven. Droge of halfdroge rieslingen passen goed bij lichte gerechten.

Nieuwgierig geworden?? reserveer snel bij Pascalle en Marcus en laat je voor een paar uren verwennen met Riesling wijnen

Gerelateerde berichten


In the picture: Lars en Oscar Schmidt

In the picture: Lars en Oscar Schmidt

De geregelde bezoeker van Herberg Stevensweer kent hen wel, Lars en Oscar Schmidt . Waar de een meehelpt in de bediening en de ander in de keuken, vormen zij samen met hun ouders een (h)echt horeca gezin. Althans in de weekenden. In dit blog leren we de zoons van Pascalle en Marcus een beetje beter […]

22.10.2021
Kookles bij Herberg Stevensweert

Kookles bij Herberg Stevensweert

Vanaf januari 2022 kan de kookles bij Herberg Stevensweert weer geboekt worden. Kookles van chef-kok Marcus himself! Wat heb ik hier leuke herinneringen aan! Eigen ervaring Ik heb jaren kookles gevolgd bij Marcus. En behalve hele gezellige avonden heb ik hier ook een enorme kennis aan overgehouden. Wegens tijdgebrek ben ik gestopt met de kooklessen […]

17.10.2021

Vegetarisches Weihnachtsmenü

Vereehrte Gäste, Uns ist nicht verborgen geblieben, dass stehts mehr Gäste nach unseren Vegetarischen Gerichten fragen. Seit September bieten wir ein Menü vegetarisch vegan an. Dieses kommt gut an bei unseren Gästen und darum beschlossen wir auch Ihnen so ein Menü zu Weihnachten anzubieten.   Vegatarisches Menü €.70.- Kleiner Starter Dinkelbiskuit * 7 Kräuter Spinat […]

12.10.2021