Reserveer
Direct >

We zijn 20 Jaar oud!!!!!

Op 10 mei 1996 hebben wij onze deuren van ons eigen restaurant in het prachtige vestingstadje Stevensweert geopend. We zijn gelukkig en ook trots wat wij met ons team in al die jaren hebben bereikt. In 2008 kregen we van Michelin onze Bib Gourmand. Er ging voor ons een nieuwe wereld open. We kregen 13 punten van Gault Millau en goede recensies van de Schlemmer atlas. Wij willen al onze trouwe gasten danken. Dit willen we graag met u vieren. Op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 mei ( ook s’middags ) heeft Marcus een geweldig menu gecreeërd met 20 amuse gerechtjes. Pascalle verzorgt u hierbij met haar wijnen uit de kelder.

Menu €. 50.- incl bubbels

Australië
3 keer Entrecote “Clare Valley Grainfeld”
**
Japan
Sushi / tonijn / Hamachi
**
Nederland
Curry / kreeft / asperges
**
oosterschelde
trilogie van kreeft
**
Frankrijk
Kalfsfilet met een calvadossauce
Tagliatelle van asperges / aspergekroket / aspergepunten
**
Frankrijk
Tarte tatin van appel met epoises
**
Duitsland
Structuren van aardbeien

Gerelateerde berichten


Het Menu voor Thuis

Lieve mensen, Niet aleen de natuur gaat op en neer, maar ook mijn inspiratie. De ene week sta je op de schaatsen en loop je in de sneeuw en de andere week wandel je in een t-shirt en hebben we een kraampje met Koffie buiten staan. Het corona tijdperk vergt veel van ons. Deze week […]

23.02.2021

Het Menu voor Thuis

Lieve mensen,  Niet aleen de natuur gaat op en neer, maar ook mijn inspiratie. De ene week sta je op de schaatsen en loop je in de sneeuw en de andere week wandel je in een t-shirt en hebben we een kraampje met Koffie buiten staan. Het corona tijdperk vergt veel van ons. Deze week […]

23.02.2021

weekmenu tot zondag 28.februari

Lieve gasten, “back to normal??”. Wat is dat! Zelfs de natuur is van slag. De ene week staan we op de schaatsen en lopen we in de sneeuw en de andere week wandelen we in een t-shirt. Het is alweer eind februari . De tijd vliegt en het einde is nog niet in zicht. We […]

16.02.2021