Reserveer
Direct >

We zijn 20 Jaar oud!!!!!

Op 10 mei 1996 hebben wij onze deuren van ons eigen restaurant in het prachtige vestingstadje Stevensweert geopend. We zijn gelukkig en ook trots wat wij met ons team in al die jaren hebben bereikt. In 2008 kregen we van Michelin onze Bib Gourmand. Er ging voor ons een nieuwe wereld open. We kregen 13 punten van Gault Millau en goede recensies van de Schlemmer atlas. Wij willen al onze trouwe gasten danken. Dit willen we graag met u vieren. Op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 mei ( ook s’middags ) heeft Marcus een geweldig menu gecreeërd met 20 amuse gerechtjes. Pascalle verzorgt u hierbij met haar wijnen uit de kelder.

Menu €. 50.- incl bubbels

Australië
3 keer Entrecote “Clare Valley Grainfeld”
**
Japan
Sushi / tonijn / Hamachi
**
Nederland
Curry / kreeft / asperges
**
oosterschelde
trilogie van kreeft
**
Frankrijk
Kalfsfilet met een calvadossauce
Tagliatelle van asperges / aspergekroket / aspergepunten
**
Frankrijk
Tarte tatin van appel met epoises
**
Duitsland
Structuren van aardbeien

Gerelateerde berichten


Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Degenen die Marcus en Pascalle vaker bezoeken zijn bekend met Pascalles kaaswagentje. Sinds jaar en dag kopen Marcus en Pascalle hun kazen via de familie Van Tricht uit Berchem, Antwerpen. Ze staan bekend als Kaasaffineurs Van Tricht. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs van Tricht  zijn een gouden combinatie.  Maar wat is dat eigenlijk, een […]

02.08.2021
zeevruchten

PLATEAUVRUCHTEN DE MER in Augustus

PLATEAUVRUCHTEN DE MER Geniet van oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus……. Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven terugvinden. Van vrijdag 13 […]

29.07.2021
Lunchen bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

LunchTime met Mosselen

Beste gasten, De mosselen uit Zeeland zijn weer bij Marcus in de keuken gearriveerd. Deze mosselen zijn beroemd voor hun smaak en structuur. Mosselen kun je op verschillende manieren bereiden; koken, bakken, wokken, gefrituurd…. Ze kunnen ook met verschillende ingrediënten gecombineerd worden. Op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus is er van 12.00 tot […]

08.07.2021