Reserveer
Direct >

We zijn 20 Jaar oud!!!!!

Op 10 mei 1996 hebben wij onze deuren van ons eigen restaurant in het prachtige vestingstadje Stevensweert geopend. We zijn gelukkig en ook trots wat wij met ons team in al die jaren hebben bereikt. In 2008 kregen we van Michelin onze Bib Gourmand. Er ging voor ons een nieuwe wereld open. We kregen 13 punten van Gault Millau en goede recensies van de Schlemmer atlas. Wij willen al onze trouwe gasten danken. Dit willen we graag met u vieren. Op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 mei ( ook s’middags ) heeft Marcus een geweldig menu gecreeërd met 20 amuse gerechtjes. Pascalle verzorgt u hierbij met haar wijnen uit de kelder.

Menu €. 50.- incl bubbels

Australië
3 keer Entrecote “Clare Valley Grainfeld”
**
Japan
Sushi / tonijn / Hamachi
**
Nederland
Curry / kreeft / asperges
**
oosterschelde
trilogie van kreeft
**
Frankrijk
Kalfsfilet met een calvadossauce
Tagliatelle van asperges / aspergekroket / aspergepunten
**
Frankrijk
Tarte tatin van appel met epoises
**
Duitsland
Structuren van aardbeien

Gerelateerde berichten


Bezige bijtjes en Herberg Stevensweert

 Bezige bijtjes

Nee, leuk is het zeker allemaal niet. Maar veel tijd om na te denken is er niet. Er moet te snel te veel worden geregeld na de berichtgevingen rondom corona een week voor Kerst. Lees over de bezige bijtjes  bij Herberg Stevensweert. Rust De Kerstdagen zijn nu achter de rug. Na de laatste klap die […]

30.12.2021
 In the picture: Marcus Schmidt

 In the picture: Marcus Schmidt

Op Marcus zijn verzoek heb ik blogs geschreven over Lars, Oscar en Pascalle. Maar dan kan een blog over Marcus zelf natuurlijk niet ontbreken. Vandaar, last but not least, in the picture: Marcus Schmidt. De chef zelf. Marcus zijn jonge jaren Marcus, geboren in 1969, groeide op in Siegburg, het Duitse Rheinland. Tot zijn 18e […]

14.12.2021
Veerkracht bij Herberg Stevensweert

Veerkracht

Wat een ongelooflijke veerkracht wordt er vertoond door de mensen om mij heen. Ieder op hun eigen manier. Neem Pascalle en Marcus. Pascalle en Marcus De voorbereidingen voor de komende feestdagen zijn in volle gang en telkens moeten de ideeën en plannen worden bijgesteld. Wordt vrijdags gemeld dat de deuren om 20.00 uur dicht moeten, […]

03.12.2021