Reserveer
Direct >

VOL VAN SMAAK
Een sous-vide garing van groenten en fruit levert veel voordelen op. Zo blijven natuurlijke eigenschappen als smaak, voedingswaarden, vitaminen, structuur en kleur behouden. Omdat de groenten en fruit in hun eigen vocht zijn gegaard, hebben ze een pure en authentieke smaak. De toegevoegde verse kruiden maken het nóg lekkerder.

SNEL EN GEMAKKELIJK
Met Sous-Vide groenten en fruit serveer je op drukke én minder drukke momenten snel en gemakkelijk een verantwoorde maaltijd. Met alle ruimte voor je eigen creativiteit. Haal het product uit de verpakking, voeg smaakmakers naar keuze toe en stoof, frituur, gril of bak! Zo geef je de voorgegaarde groenten en fruit in no time een persoonlijke twist.

BOSPEEN MET DRAGON
Stoof met een klontje boter voor intens zachte, zoete smaak.
KNOLSELDERIJ MET LAURIER, SALIE EN TIJM
Bak of gril tot de plakken mooi gekaramelliseerd zijn en serveer als vega-burger. Door de kruiden is deze al lekker op smaak.
HOLLANDSE ASPERGES
Even roerbakken voor een wok- of pastagerecht. Marineer en serveer als salade. Of gratineer in de oven met Pecorino.
ZOETE AARDAPPEL MET ROZEMARIJN EN TIJM
Snijd in plakken of blokken en bak of wok in weinig olie voor een krokant laagje. Lekker in salades en bij vlees en vis.
WITLOF
Traditioneel met ham en kaas uit de oven. Of halveer de witlof en bak met appelstroop. Ook lekker om te gratineren met verschillende kaassoorten.
MAIS MET VANILLE
Perfect voor de barbecue of in de oven. Rooster de mais even en garneer over een salade. Door de vanille lekker zoet van smaak.
VENKEL
Snijd fijn en verwerk in een frisse salade. Of gril parten venkel op de barbecue. Dankzij de perfecte garing een zachte anijssmaak.

TEXT van freshmatters.nl

Gerelateerde berichten


Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Degenen die Marcus en Pascalle vaker bezoeken zijn bekend met Pascalles kaaswagentje. Sinds jaar en dag kopen Marcus en Pascalle hun kazen via de familie Van Tricht uit Berchem, Antwerpen. Ze staan bekend als Kaasaffineurs Van Tricht. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs van Tricht  zijn een gouden combinatie.  Maar wat is dat eigenlijk, een […]

02.08.2021
zeevruchten

PLATEAUVRUCHTEN DE MER in Augustus

PLATEAUVRUCHTEN DE MER Geniet van oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus……. Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven terugvinden. Van vrijdag 13 […]

29.07.2021
Lunchen bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

LunchTime met Mosselen

Beste gasten, De mosselen uit Zeeland zijn weer bij Marcus in de keuken gearriveerd. Deze mosselen zijn beroemd voor hun smaak en structuur. Mosselen kun je op verschillende manieren bereiden; koken, bakken, wokken, gefrituurd…. Ze kunnen ook met verschillende ingrediënten gecombineerd worden. Op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus is er van 12.00 tot […]

08.07.2021