Reserveer
Direct >

VOL VAN SMAAK
Een sous-vide garing van groenten en fruit levert veel voordelen op. Zo blijven natuurlijke eigenschappen als smaak, voedingswaarden, vitaminen, structuur en kleur behouden. Omdat de groenten en fruit in hun eigen vocht zijn gegaard, hebben ze een pure en authentieke smaak. De toegevoegde verse kruiden maken het nóg lekkerder.

SNEL EN GEMAKKELIJK
Met Sous-Vide groenten en fruit serveer je op drukke én minder drukke momenten snel en gemakkelijk een verantwoorde maaltijd. Met alle ruimte voor je eigen creativiteit. Haal het product uit de verpakking, voeg smaakmakers naar keuze toe en stoof, frituur, gril of bak! Zo geef je de voorgegaarde groenten en fruit in no time een persoonlijke twist.

BOSPEEN MET DRAGON
Stoof met een klontje boter voor intens zachte, zoete smaak.
KNOLSELDERIJ MET LAURIER, SALIE EN TIJM
Bak of gril tot de plakken mooi gekaramelliseerd zijn en serveer als vega-burger. Door de kruiden is deze al lekker op smaak.
HOLLANDSE ASPERGES
Even roerbakken voor een wok- of pastagerecht. Marineer en serveer als salade. Of gratineer in de oven met Pecorino.
ZOETE AARDAPPEL MET ROZEMARIJN EN TIJM
Snijd in plakken of blokken en bak of wok in weinig olie voor een krokant laagje. Lekker in salades en bij vlees en vis.
WITLOF
Traditioneel met ham en kaas uit de oven. Of halveer de witlof en bak met appelstroop. Ook lekker om te gratineren met verschillende kaassoorten.
MAIS MET VANILLE
Perfect voor de barbecue of in de oven. Rooster de mais even en garneer over een salade. Door de vanille lekker zoet van smaak.
VENKEL
Snijd fijn en verwerk in een frisse salade. Of gril parten venkel op de barbecue. Dankzij de perfecte garing een zachte anijssmaak.

TEXT van freshmatters.nl

Gerelateerde berichten


Menukaart voor thuis

𝐀𝐬𝐩𝐞𝐫𝐠𝐞𝐰𝐞𝐤𝐞𝐧 Dit keer geen normaal Break-Out Box menu, nee, de komende weken staan volledig in het teken van de Asperges! Chef-kok Marcus Schmidt heeft een crimineel lekker menu bedacht rondom dit heerlijke streekproduct. Onze Asperges komt iedere dag vers van Goertz Asperges uit Montfort Liever een vier gangen dan drie? Dat kan! Je kunt gemakkelijk […]

11.05.2021

25 Jaar Menu | Hemelsvaartweekend

10 mei 1996 – 2021 HERBERG STADT STEVENSWAERT wordt vandaag 25 jaar!!!! Time flies, vandaag is Herberg Stadt Stevenswaert jarig. Dat willen we deze week met u vieren🍾. Op 10 mei 1996 opende Pascalle en Marcus Schmidt de deuren van hun kleine restaurant. Wat eerst een bruin cafe was, is nu uitgegroeid naar een restaurant […]

10.05.2021

Muttertag

Liebe Gäste, wir sind so gücklich mit der Öffnung unserer Aussen Gastronomie.Einige von Ihnen waren schon bei uns und die Freude war beiderseits gross. Nun steht Muttertag vor der Tür und ja der Wettergott spielt mit. Samstag sowie am Sonntag werden rund 23 Grad Sonnschein vorhergesagt. Wir haben für alle Mütter und natürlich Väter und […]

03.05.2021