Reserveer
Direct >

VOL VAN SMAAK
Een sous-vide garing van groenten en fruit levert veel voordelen op. Zo blijven natuurlijke eigenschappen als smaak, voedingswaarden, vitaminen, structuur en kleur behouden. Omdat de groenten en fruit in hun eigen vocht zijn gegaard, hebben ze een pure en authentieke smaak. De toegevoegde verse kruiden maken het nóg lekkerder.

SNEL EN GEMAKKELIJK
Met Sous-Vide groenten en fruit serveer je op drukke én minder drukke momenten snel en gemakkelijk een verantwoorde maaltijd. Met alle ruimte voor je eigen creativiteit. Haal het product uit de verpakking, voeg smaakmakers naar keuze toe en stoof, frituur, gril of bak! Zo geef je de voorgegaarde groenten en fruit in no time een persoonlijke twist.

BOSPEEN MET DRAGON
Stoof met een klontje boter voor intens zachte, zoete smaak.
KNOLSELDERIJ MET LAURIER, SALIE EN TIJM
Bak of gril tot de plakken mooi gekaramelliseerd zijn en serveer als vega-burger. Door de kruiden is deze al lekker op smaak.
HOLLANDSE ASPERGES
Even roerbakken voor een wok- of pastagerecht. Marineer en serveer als salade. Of gratineer in de oven met Pecorino.
ZOETE AARDAPPEL MET ROZEMARIJN EN TIJM
Snijd in plakken of blokken en bak of wok in weinig olie voor een krokant laagje. Lekker in salades en bij vlees en vis.
WITLOF
Traditioneel met ham en kaas uit de oven. Of halveer de witlof en bak met appelstroop. Ook lekker om te gratineren met verschillende kaassoorten.
MAIS MET VANILLE
Perfect voor de barbecue of in de oven. Rooster de mais even en garneer over een salade. Door de vanille lekker zoet van smaak.
VENKEL
Snijd fijn en verwerk in een frisse salade. Of gril parten venkel op de barbecue. Dankzij de perfecte garing een zachte anijssmaak.

TEXT van freshmatters.nl

Gerelateerde berichten


Bezige bijtjes en Herberg Stevensweert

 Bezige bijtjes

Nee, leuk is het zeker allemaal niet. Maar veel tijd om na te denken is er niet. Er moet te snel te veel worden geregeld na de berichtgevingen rondom corona een week voor Kerst. Lees over de bezige bijtjes  bij Herberg Stevensweert. Rust De Kerstdagen zijn nu achter de rug. Na de laatste klap die […]

30.12.2021
 In the picture: Marcus Schmidt

 In the picture: Marcus Schmidt

Op Marcus zijn verzoek heb ik blogs geschreven over Lars, Oscar en Pascalle. Maar dan kan een blog over Marcus zelf natuurlijk niet ontbreken. Vandaar, last but not least, in the picture: Marcus Schmidt. De chef zelf. Marcus zijn jonge jaren Marcus, geboren in 1969, groeide op in Siegburg, het Duitse Rheinland. Tot zijn 18e […]

14.12.2021
Veerkracht bij Herberg Stevensweert

Veerkracht

Wat een ongelooflijke veerkracht wordt er vertoond door de mensen om mij heen. Ieder op hun eigen manier. Neem Pascalle en Marcus. Pascalle en Marcus De voorbereidingen voor de komende feestdagen zijn in volle gang en telkens moeten de ideeën en plannen worden bijgesteld. Wordt vrijdags gemeld dat de deuren om 20.00 uur dicht moeten, […]

03.12.2021