Reserveer
Direct >

Sous-vide koken met rauwe asperges
Sous-vide koken (ofwel vacuüm koken) geeft de asperges een fantastisch mooie smaak. Het smaakverlies is absoluut minimaal en de smaakbeleving nadert de perfectie. De techniek is iets bewerkelijker, maar niettemin toegankelijk. Schil de asperges, plaats ze in een vacuümzak en voeg op iedere 20 asperges het volgende toe: 1 deciliter olijfolie, wat citroenzest, 3 gram zout en 2 theelepels fijne suiker. Vacumeer de asperges, laat het geheel 35 minuten garen in een oven op 90 graden Celcius en het genieten kan beginnen.Sligro

Gerelateerde berichten


In the picture: Lars en Oscar Schmidt

In the picture: Lars en Oscar Schmidt

De geregelde bezoeker van Herberg Stevensweer kent hen wel, Lars en Oscar Schmidt . Waar de een meehelpt in de bediening en de ander in de keuken, vormen zij samen met hun ouders een (h)echt horeca gezin. Althans in de weekenden. In dit blog leren we de zoons van Pascalle en Marcus een beetje beter […]

22.10.2021
Kookles bij Herberg Stevensweert

Kookles bij Herberg Stevensweert

Vanaf januari 2022 kan de kookles bij Herberg Stevensweert weer geboekt worden. Kookles van chef-kok Marcus himself! Wat heb ik hier leuke herinneringen aan! Eigen ervaring Ik heb jaren kookles gevolgd bij Marcus. En behalve hele gezellige avonden heb ik hier ook een enorme kennis aan overgehouden. Wegens tijdgebrek ben ik gestopt met de kooklessen […]

17.10.2021

Vegetarisches Weihnachtsmenü

Vereehrte Gäste, Uns ist nicht verborgen geblieben, dass stehts mehr Gäste nach unseren Vegetarischen Gerichten fragen. Seit September bieten wir ein Menü vegetarisch vegan an. Dieses kommt gut an bei unseren Gästen und darum beschlossen wir auch Ihnen so ein Menü zu Weihnachten anzubieten.   Vegatarisches Menü €.70.- Kleiner Starter Dinkelbiskuit * 7 Kräuter Spinat […]

12.10.2021