Reserveer
Direct >

Sous-vide koken met rauwe asperges
Sous-vide koken (ofwel vacuüm koken) geeft de asperges een fantastisch mooie smaak. Het smaakverlies is absoluut minimaal en de smaakbeleving nadert de perfectie. De techniek is iets bewerkelijker, maar niettemin toegankelijk. Schil de asperges, plaats ze in een vacuümzak en voeg op iedere 20 asperges het volgende toe: 1 deciliter olijfolie, wat citroenzest, 3 gram zout en 2 theelepels fijne suiker. Vacumeer de asperges, laat het geheel 35 minuten garen in een oven op 90 graden Celcius en het genieten kan beginnen.Sligro

Gerelateerde berichten


Menu voor thuis

Lieve gasten , De week bieden wij u naast ons reguliere weekmenu een “Asia menu” aan. Deze gerechtjes zijn koud en kunt u zo nodig nog even opwarmen. We geven u een receptuur mee, welke gerechten u wel en hoe kunt opwarmen. Eenvoudig bestellen – zelf koken. Onze succesvolle afhaalservice kunt u telefonisch 0475552376, via […]

10.11.2020

Weihnachtsbox und Frühstück

Liebe Gäste mit Weihnachten möchten wir Ihnen unsere Weihnachtsbox zu Herzen legen. Wir haben uns ein Menü bedacht das Sie zu Hause nach kochen können. Und ein Weihnachts Frühstück sitz auch mit dabei! Unsere Weihnachtsbox ist jeweils für 2 Personen €.100.- . In der Box finden Sie auch eine passende Rezeptur um alles zu hause […]

30.10.2020

Afhaalmenu en ontbijt voor kerst

Afhaalmenu kerst Wie niet buiten de deur wilt dineren met de kerstdagen, heeft de mogelijkheid om een heerlijk kerstdiner af te halen. Het voorwerk hebben wij gedaan. Na een paar eenvoudige laatste handelingen heeft u een heerlijke menu op tafel staan. Snel en eenvoudig kunt u thuis genieten van onze gastronomische lekkernijen. De gerechten worden […]

30.10.2020