Reserveer
Direct >

Silvester
Het jaar- einde nadert: nog enkele weken en we leven in 2019. Met silvester waarin velen de feestelijke dis delen met hun dierbaren, kijken we terug op het afgelopen jaar. Het maakt ons zeer duidelijk dat we onze naasten moeten koesteren. Wij van restaurant Herberg Stadt Stevenswaert doen er alles aan om hier haar steentje toe bij te dragen. Wij hopen u om 19.00 uur te mogen verwelkomen om met u het nieuwe jaar om middernacht met champagne en vuurwerk te openen.

Menu €.70 .-
**
Amuse Bouche
Tartaar van Zalm met Miso mayonaise
Hamachifilet in Sojasauce en avocado
Bonbon van eendenlever
**
Rubia Gallega en koningscrab
Terrine van Rubia Gellega Rund en een salade van koningscrab
Biet | Mierikswortel
**
Heilbotfilet
Kaviaar | bieslook | gerookte boter |Spinazie
**
Sorbet van Amalfi-citroen
Mini Amelioras Koriander
**
Moeflonrugfilet
Kumquats | cacao| Selderij | Mexicaanse mole
**
Kaaswagen
huisgemaakte jams | stroop
of
Groene appel
Basilicum | citroengras| dille | champagnesorbet

Gerelateerde berichten


Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Degenen die Marcus en Pascalle vaker bezoeken zijn bekend met Pascalles kaaswagentje. Sinds jaar en dag kopen Marcus en Pascalle hun kazen via de familie Van Tricht uit Berchem, Antwerpen. Ze staan bekend als Kaasaffineurs Van Tricht. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs van Tricht  zijn een gouden combinatie.  Maar wat is dat eigenlijk, een […]

02.08.2021
zeevruchten

PLATEAUVRUCHTEN DE MER in Augustus

PLATEAUVRUCHTEN DE MER Geniet van oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus……. Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven terugvinden. Van vrijdag 13 […]

29.07.2021
Lunchen bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

LunchTime met Mosselen

Beste gasten, De mosselen uit Zeeland zijn weer bij Marcus in de keuken gearriveerd. Deze mosselen zijn beroemd voor hun smaak en structuur. Mosselen kun je op verschillende manieren bereiden; koken, bakken, wokken, gefrituurd…. Ze kunnen ook met verschillende ingrediënten gecombineerd worden. Op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus is er van 12.00 tot […]

08.07.2021