Reserveer
Direct >

Silvester
Het jaar- einde nadert: nog enkele weken en we leven in 2017. Met silvester waarin velen de feestelijke dis delen met hun dierbaren, kijken we terug op afgelopen jaar. Het maakt ons zeer duidelijk dat we onze naasten moeten koesteren. Wij van restaurant Herberg Stadt Stevenswaert doen er alles aan om hier haar steentje toe bij te dragen. Wij hopen u om 19.00 uur te mogen verwelkomen om met u het nieuwe jaar om middernacht met champagne en vuurwerk te openen.

Menu €. 65.- incl champagne
Amuse bouche
„Surprise”
**
Carpaccio en gebakken filet van middellandse zee tonijn,
bloedsinaasappel-gember marinade
**
bouillon van schaaldieren met spaanse saffraan
kreeften-Ravioli & Shiitake paddenstoelen
**
Bretonse Jakobsschelp,
Schorseneren in room & Truffel
**
Rosbief in het geheel gebakken, Sauce Bearnaise,
Cassoulette van groente en artisjokken
**
Kaaswagen met Europese kazen
kweeperengelee, stroop en vruchtenbrood
of
Trio van Valrhona chocolade,
ingemaakte perencompote & caramel roomijs

Gerelateerde berichten


Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Degenen die Marcus en Pascalle vaker bezoeken zijn bekend met Pascalles kaaswagentje. Sinds jaar en dag kopen Marcus en Pascalle hun kazen via de familie Van Tricht uit Berchem, Antwerpen. Ze staan bekend als Kaasaffineurs Van Tricht. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs van Tricht  zijn een gouden combinatie.  Maar wat is dat eigenlijk, een […]

02.08.2021
zeevruchten

PLATEAUVRUCHTEN DE MER in Augustus

PLATEAUVRUCHTEN DE MER Geniet van oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus……. Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven terugvinden. Van vrijdag 13 […]

29.07.2021
Lunchen bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

LunchTime met Mosselen

Beste gasten, De mosselen uit Zeeland zijn weer bij Marcus in de keuken gearriveerd. Deze mosselen zijn beroemd voor hun smaak en structuur. Mosselen kun je op verschillende manieren bereiden; koken, bakken, wokken, gefrituurd…. Ze kunnen ook met verschillende ingrediënten gecombineerd worden. Op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus is er van 12.00 tot […]

08.07.2021