Reserveer
Direct >

Lieve gasten,
Vanaf vrijdag 16 juli t/m zondag 18 juli serveren wij een menu vol met schaal en schelpdieren. Bij dit menu serveert Pascalle een mooi assortiment van rose wijnen. Dus laat de zon maar schijnen zodat we op het terras kunnen genieten van deze zomerspecial.
Zaterdag en zondagmiddag tijdens de Lunch serveren wij ook dit menu!!!
Menu €.70.-
Amuse Queulle
3 oesters uit de Oosterschelde
1Glas Champagne van het huis ….
**
Hollandse garnalen
Yuzu | Mossel |Cocktailsauce | Venkel
**
Noorse Langoustine
Mango | Zwarte rijst | Cocos | Citroengras | Gember
**
Surf en Turf
US Ossenhaas / Halve kreeft
Bloemkool | Rode wijn sjalotten
**
Pre Dessert
Wodka Limoen Sorbet
**
Kaas van onze affineur Frederic van Tricht
of
Gebakken Vanille Bourbon Ijs
Ragout van Stevensweertse Kersen

Gerelateerde berichten


Bezige bijtjes en Herberg Stevensweert

 Bezige bijtjes

Nee, leuk is het zeker allemaal niet. Maar veel tijd om na te denken is er niet. Er moet te snel te veel worden geregeld na de berichtgevingen rondom corona een week voor Kerst. Lees over de bezige bijtjes  bij Herberg Stevensweert. Rust De Kerstdagen zijn nu achter de rug. Na de laatste klap die […]

30.12.2021
 In the picture: Marcus Schmidt

 In the picture: Marcus Schmidt

Op Marcus zijn verzoek heb ik blogs geschreven over Lars, Oscar en Pascalle. Maar dan kan een blog over Marcus zelf natuurlijk niet ontbreken. Vandaar, last but not least, in the picture: Marcus Schmidt. De chef zelf. Marcus zijn jonge jaren Marcus, geboren in 1969, groeide op in Siegburg, het Duitse Rheinland. Tot zijn 18e […]

14.12.2021
Veerkracht bij Herberg Stevensweert

Veerkracht

Wat een ongelooflijke veerkracht wordt er vertoond door de mensen om mij heen. Ieder op hun eigen manier. Neem Pascalle en Marcus. Pascalle en Marcus De voorbereidingen voor de komende feestdagen zijn in volle gang en telkens moeten de ideeën en plannen worden bijgesteld. Wordt vrijdags gemeld dat de deuren om 20.00 uur dicht moeten, […]

03.12.2021