Reserveer
Direct >

Bourgondisch genieten in het Vestingstadje Stevensweert

Meesterkok Marcus Schmidt van Duitse afkomst serveert in de periode van de Rieslingsweek mooie gerechten uit zijn keuken begeleid door mooie Rieslingwijnen uit de Herbergkelder.

Denk aan een mooie droge Riesling sekt als aperitief. Gedurende het menu vinden gerijpte Riesling wijnen uit Frankrijk, duitsland, oostenrijk en de nieuwe landen zoals slovenië en Roemenië hun plaats. Oude Spätleses laten bij het eten weer hun jeugdigheid proeven. Droge of halfdroge rieslingen passen goed bij lichte gerechten.

Nieuwgierig geworden?? reserveer snel bij Pascalle en Marcus en laat je voor een paar uren verwennen met Riesling wijnen
Menu komt binnenkort online te staan

Gerelateerde berichten


Het Menu voor Thuis

Lieve mensen, Niet aleen de natuur gaat op en neer, maar ook mijn inspiratie. De ene week sta je op de schaatsen en loop je in de sneeuw en de andere week wandel je in een t-shirt en hebben we een kraampje met Koffie buiten staan. Het corona tijdperk vergt veel van ons. Deze week […]

23.02.2021

Het Menu voor Thuis

Lieve mensen,  Niet aleen de natuur gaat op en neer, maar ook mijn inspiratie. De ene week sta je op de schaatsen en loop je in de sneeuw en de andere week wandel je in een t-shirt en hebben we een kraampje met Koffie buiten staan. Het corona tijdperk vergt veel van ons. Deze week […]

23.02.2021

weekmenu tot zondag 28.februari

Lieve gasten, “back to normal??”. Wat is dat! Zelfs de natuur is van slag. De ene week staan we op de schaatsen en lopen we in de sneeuw en de andere week wandelen we in een t-shirt. Het is alweer eind februari . De tijd vliegt en het einde is nog niet in zicht. We […]

16.02.2021