Reserveer
Direct >

Bourgondisch genieten in het Vestingstadje Stevensweert

Meesterkok Marcus Schmidt van Duitse afkomst serveert in de periode van de Rieslingsweek mooie gerechten uit zijn keuken begeleid door mooie Rieslingwijnen uit de Herbergkelder.

Denk aan een mooie droge Riesling sekt als aperitief. Gedurende het menu vinden gerijpte Riesling wijnen uit Frankrijk, duitsland, oostenrijk en de nieuwe landen zoals slovenië en Roemenië hun plaats. Oude Spätleses laten bij het eten weer hun jeugdigheid proeven. Droge of halfdroge rieslingen passen goed bij lichte gerechten.

Nieuwgierig geworden?? reserveer snel bij Pascalle en Marcus en laat je voor een paar uren verwennen met Riesling wijnen
Menu komt binnenkort online te staan

Gerelateerde berichten


Vegetarisches Weihnachtsmenü

Vereehrte Gäste, Uns ist nicht verborgen geblieben, dass stehts mehr Gäste nach unseren Vegetarischen Gerichten fragen. Seit September bieten wir ein Menü vegetarisch vegan an. Dieses kommt gut an bei unseren Gästen und darum beschlossen wir auch Ihnen so ein Menü zu Weihnachten anzubieten.   Vegatarisches Menü €.70.- Kleiner Starter Dinkelbiskuit * 7 Kräuter Spinat […]

12.10.2021

Vegetarisch kerstmenu

Lieve Gasten,   We zijn ervan bewust, dat steeds meer gasten om onze vegetarische gerechten vragen. Sinds september bieden wij in onze menukaart standaard een vegetarisch / veganistisch menu aan.   Dit wordt goed ontvangen door onze gasten en daarom hebben we besloten om met kerstmis ook voor U een kerstmenu samen te stellen.   […]

12.10.2021

Weihnachten in Stevensweert

Weihnachten in Stevensweert Sich zurücklehnen, verwöhnt werden und das lang ersehnte Gefühl erleben, sich um nichts kümmern zu müssen: Weihnachten in Stevensweert. Die Küche zaubert Fantastisches. Unser Serviceteam liest Ihnen jeden Wunsch von den Augen ab. In der Zauberwelt der weihnachtlich dekorierten Herberge halten wir die Zeit für Sie an. Vieles ist wie immer – […]

12.10.2021