NATIONALE RESTAURANT WEEK 2018
Van 26 sept t/m 7 october 2018 vindt de Nationale Restaurant Week plaats.
Ook dit jaar neemt Herberg Stadt Stevenswaert hieraan deel .
Het uitgangspunt van de Restaurant Week; smakelijk genieten voor een goed prijs!
Tijdens deze week serveren wij onderstaand menu;
Drie Gangen Menu €.28.50 Vier gangen Menu €.37.50
Menu

Voorgerecht

Hamachifilet ( Japanse Makreel) | zoetzure Komkommer | Ponzudressing | Mayonaise van Sojasauce | Kruimel van Wasabinoten
of
In Appelhout gerookte eendenborst | verschillende bereidingen van Peren uit eigen tuin | Calvados Jus
**
Tussengerecht

In bruine boter gebakken Schotse Coquilles | Knolselderij | gedroogde Kappertjes | Kletskop van Parmezaan
**
Hoofdgerecht

Rose gebakken Reebiefstuk | Jus van zwarte Peper en Amarena Kersen | Savoye Kool | Bospaddenstoelen | Pommes Dauphine
of
Ijsselmeer Snoekbaars | Limburgse mosterdsauce | romige zuurkool | Crumble van Livar Spek | Mousseline van Bindjes aardappels

**
Kaasvariatie ( meerprijs €.7.50 )
Dadels | Druiven | Limburgs Roggenbrood
of
Dame Blanche 2.0

Gerelateerde berichten


Weihnachten in Stevensweert

Das wird in Fest ! Festlich, besonders und zugleich nicht abgehoben oder zu kompliziert – solch ein wunderbares Weihnachtsmenü servieren Pascalle und Marcus Schmidt dieses Jahr exklusiv für die Herberge in Stevensweert. Freuen Sie sich auf helle, strahlende Farben und fruchtig-frische Aromen für’s Fest und lassen Sie sich inspirieren von vier weihnachtlichen Gängen, an dem […]

12.10.2018

Kerstmis in Stevensweert

Geachte gasten, Kerst is bij uitstek de tijd om samen te zijn met familie en vrienden. Gezellig met z’n allen rondom de tafel genieten van een heerlijk kerstdiner. De verhalen gaan over de tafel onder het genot van een goed glas wijn. Vaak staat moeders of iemand anders van de familie al dagen van tevoren […]

12.10.2018

Ein Abend voller Whiskey

Sinnlichkeit & Abenteuer … … kaum ein Getränk scheint mehr davon zu vermitteln als Single Malt Whisky. Noch heute nach jahrhundertealter Weise gebrannt, entführen seine ganz unterschiedlichen Geschmacksstoffe in eine filigrane Welt des Genusses. Unvergessliche Eindrücke wie Honig, Mandeln, Kräuter, aber auch Salz, Lakritze und Torf verwöhnen dann Zunge und Gaumen.  Am Freitag den 24 November ist es […]

12.10.2018