Beste gasten,
In maart start weer de restaurantweek. Gedurende deze weken kunt u zich voor een kleine prijs weer culinair laten verwennen. Meesterkok marcus heeft voor u een klassiek menu gecreeërd. Reserveer aub tijdig voor onze Lazy Days!!!!
Lazy Days: 22, 24 maart, 29,30, 31 maart

3 Gangen Lazy day Menu €.28.50 ( zonder asperges )
4 Gangen Lazy day Menu €.36.50

een groet uit de keuken
**
Tartaar van Blanck Angus Rund
Worchester | Kappertjes| Sjalotjes | Picalilly |augurk
of
Tonijn Carpaccio
Sesam|peulen| Shi i Take Paddenstoelen |Mayonaise van sojasauce
**
De eerste Limburgse asperges**
gepocheerd hoeve-ei | gekookte ham | Sauce Hollandaise
**
Schotse Zalmfilet op 58 Graden gegaard
komkommerspaghetti | Dille | Hollandse Garnalen | Saffraansauce
of
Kalfsfilet met een korst van Parmesan
Spinazie Risotto | rode Paprikasauce

**
Onze kaaswagen ( meerprijs €. 7.50 )
Brood | Dadels | druiven
of
Dame Blanche 2.0

Gerelateerde berichten


Plateau Frits de Mer –

PLATEAU FRUITS DE MER- MARCUS SCHMIDT Geniet van onze oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus……. Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven […]

30.07.2019

Gin Tonic Tasting

Lieve Gin vrienden, Gin is op het moment zeer populair, vooral als de zon schijnt. Het is een heerlijke dorstlesser met tonic, bitter lemon of ginger ale. Gin, “de jeneverbessensnaps” heeft een ware smaakrevolutie beleeft, zegt de maker van Hendrick’s Lesley Gracie. Gin Tasting in Stevensweert! Op vrijdag 30 augustus en zondag 1 september serveren […]

30.07.2019

Gefermenteerde groenten

Gefermenteerde groenten zijn weer helemaal terug! En dat is niet gek, want door fermentatie blijven textuur, kleur en vooral smaak behouden. Gefermenteerde groenten zijn beter verteerbaar en dragen bij aan een gezonde darmflora. Ze zitten boordevol vitaminen! Wat is fermenteren precies? Fermenteren is eigenlijk toveren met eten! Je zet natuurlijke bacteriën in om voedsel te […]

25.07.2019