Reserveer
Direct >

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert terrasOp het mooie terras van Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert je je op een zomerse dag in een plaatsje in Frankrijk.

Een plein omzoomd door bomen en vol mooi gedekte tafeltjes. Een plaatsje om neer te strijken en lekker lang te genieten van de zon, de rust, het eten, de passerende wandelaars en fietsers. En wat dat eten betreft, Marcus en Pascalle barsten van de plannen.

 

 

De lunch

 

De komende maanden kan er niet alleen gedineerd worden maar bereidt Marcus ook op zaterdag en zondag van 12.00 tot 14.00 uur een overheerlijke lunch voor u. Het lunchmenu is een snelwisselend menu zodat u steeds iets anders kunt komen nuttigen. Van het bijpassend glaasje wijn of een ander bijpassend drankje kan Pascalle u alles vertellen.

 

schaal-enschelpdieren specialDe specials

 

Save the date: van 16 tot en met 18 juli serveren Marcus en Pascalle een schaal-en schelpdierenspecial. Een overheerlijk menu met lekkers van wat de zee ons te bieden heeft. Willen jullie hier meer over weten klik dan hier voor het menu.

 

Later dit jaar volgen er nog specials met fruits de mer, truffel, wild, kaas… En alles wat Marcus nog in gaat vallen. Houdt social media en de website hiervoor in de gaten.

 

Vegan of vega bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

 

Veganistisch of vegetarisch eten bereiden is voor Marcus geen probleem. Mogelijkheden te over. Geef bij de reservering s.v.p. aan wat uw wensen zijn op dit gebied en Marcus zorgt voor een heerlijke invulling hiervan.

 

Geniet van deze culinaire zomer bij

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert!

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert terras

Gerelateerde berichten


Gault Millau 2022

Pascalle en Marc Schmidt staan al meer dan twintig jaar garant voor een gemoedelijke sfeer, attente bediening en smaakvolle keuken in dit karakteristieke hoekpand aan de markt van het Maasstadje Stevensweert. We beginnen met een horentje gevuld met fijne krabmousse en een eitje gevuld met asperges afgetopt met schuim van asperges. Eendenlever komt daarna met […]

01.07.2022

Gin Tonic op zondag 7 Augustus

Gin Tonic op zondag 7 Augustus Beste ginvrienden,Gin is erg populair op dit moment, vooral als de zon schijnt. Het is een heerlijke dorstlesser met tonic, bitter lemon of ginger ale. Gin, ‘de jeneverbesbrandewijn’, heeft een ware smaakrevolutie ondergaan, zegt Hendrick’s uitvinder Lesley Gracie. Gin proeverij in Stevensweert! Op zondag 7 augustus organiseren wij samen […]

01.07.2022

Gin Tonic Menü am Sonntag 7. August

Liebe Gin-Freunde, Gin ist momentan sehr beliebt, besonders wenn die Sonne scheint. Es ist ein köstlicher Durstlöscher mit Tonic, Bitter Lemon oder Ginger Ale. Gin, „die Wacholderschnäpse“, hat eine wahre Geschmacksrevolution hinter sich, sagt Hendricks Erfinderin Lesley Gracie. Gin-Verkostung in Stevensweert! Am Sonntag den 7. August servieren wir  Mittags unser  Gin Tonic Menü.Wir heissen Sie […]

01.07.2022