Reserveer
Direct >

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert terrasOp het mooie terras van Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert je je op een zomerse dag in een plaatsje in Frankrijk.

Een plein omzoomd door bomen en vol mooi gedekte tafeltjes. Een plaatsje om neer te strijken en lekker lang te genieten van de zon, de rust, het eten, de passerende wandelaars en fietsers. En wat dat eten betreft, Marcus en Pascalle barsten van de plannen.

 

 

De lunch

 

De komende maanden kan er niet alleen gedineerd worden maar bereidt Marcus ook op zaterdag en zondag van 12.00 tot 14.00 uur een overheerlijke lunch voor u. Het lunchmenu is een snelwisselend menu zodat u steeds iets anders kunt komen nuttigen. Van het bijpassend glaasje wijn of een ander bijpassend drankje kan Pascalle u alles vertellen.

 

schaal-enschelpdieren specialDe specials

 

Save the date: van 16 tot en met 18 juli serveren Marcus en Pascalle een schaal-en schelpdierenspecial. Een overheerlijk menu met lekkers van wat de zee ons te bieden heeft. Willen jullie hier meer over weten klik dan hier voor het menu.

 

Later dit jaar volgen er nog specials met fruits de mer, truffel, wild, kaas… En alles wat Marcus nog in gaat vallen. Houdt social media en de website hiervoor in de gaten.

 

Vegan of vega bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

 

Veganistisch of vegetarisch eten bereiden is voor Marcus geen probleem. Mogelijkheden te over. Geef bij de reservering s.v.p. aan wat uw wensen zijn op dit gebied en Marcus zorgt voor een heerlijke invulling hiervan.

 

Geniet van deze culinaire zomer bij

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert!

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert terras

Gerelateerde berichten


Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Degenen die Marcus en Pascalle vaker bezoeken zijn bekend met Pascalles kaaswagentje. Sinds jaar en dag kopen Marcus en Pascalle hun kazen via de familie Van Tricht uit Berchem, Antwerpen. Ze staan bekend als Kaasaffineurs Van Tricht. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs van Tricht  zijn een gouden combinatie.  Maar wat is dat eigenlijk, een […]

02.08.2021
zeevruchten

PLATEAUVRUCHTEN DE MER in Augustus

PLATEAUVRUCHTEN DE MER Geniet van oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus……. Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven terugvinden. Van vrijdag 13 […]

29.07.2021
Lunchen bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

LunchTime met Mosselen

Beste gasten, De mosselen uit Zeeland zijn weer bij Marcus in de keuken gearriveerd. Deze mosselen zijn beroemd voor hun smaak en structuur. Mosselen kun je op verschillende manieren bereiden; koken, bakken, wokken, gefrituurd…. Ze kunnen ook met verschillende ingrediënten gecombineerd worden. Op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus is er van 12.00 tot […]

08.07.2021