Reserveer
Direct >

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert terrasOp het mooie terras van Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert je je op een zomerse dag in een plaatsje in Frankrijk.

Een plein omzoomd door bomen en vol mooi gedekte tafeltjes. Een plaatsje om neer te strijken en lekker lang te genieten van de zon, de rust, het eten, de passerende wandelaars en fietsers. En wat dat eten betreft, Marcus en Pascalle barsten van de plannen.

 

 

De lunch

 

De komende maanden kan er niet alleen gedineerd worden maar bereidt Marcus ook op zaterdag en zondag van 12.00 tot 14.00 uur een overheerlijke lunch voor u. Het lunchmenu is een snelwisselend menu zodat u steeds iets anders kunt komen nuttigen. Van het bijpassend glaasje wijn of een ander bijpassend drankje kan Pascalle u alles vertellen.

 

schaal-enschelpdieren specialDe specials

 

Save the date: van 16 tot en met 18 juli serveren Marcus en Pascalle een schaal-en schelpdierenspecial. Een overheerlijk menu met lekkers van wat de zee ons te bieden heeft. Willen jullie hier meer over weten klik dan hier voor het menu.

 

Later dit jaar volgen er nog specials met fruits de mer, truffel, wild, kaas… En alles wat Marcus nog in gaat vallen. Houdt social media en de website hiervoor in de gaten.

 

Vegan of vega bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

 

Veganistisch of vegetarisch eten bereiden is voor Marcus geen probleem. Mogelijkheden te over. Geef bij de reservering s.v.p. aan wat uw wensen zijn op dit gebied en Marcus zorgt voor een heerlijke invulling hiervan.

 

Geniet van deze culinaire zomer bij

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert!

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert terras

Gerelateerde berichten


Take Away Box

Lieve gasten, Een keertje iets anders, dan je gebruikelijke menu op tafel zetten, is een makkie met onze Home Box. Alleen een beetje liefde toevoegen en je kunt genieten van een heerlijk diner. Voor de gasten die nog aarzelen om een home box te halen, een kleine uitleg over datgene wat u verwachten kan. In […]

05.01.2022

Take Away

Marcus Gastronomie voor thuis   Het nieuwe kabinet stond helaas niet aan onze kant en wij moeten dus nog geduldig wachten op de volgende persconferentie. Geduld is een schone zaak zullen we maar zeggen want het raakt een beetje op.  Ook deze week hebben we weer onze gastronomie voor thuis. Buiten ons Take Away menu […]

05.01.2022
Bezige bijtjes en Herberg Stevensweert

 Bezige bijtjes

Nee, leuk is het zeker allemaal niet. Maar veel tijd om na te denken is er niet. Er moet te snel te veel worden geregeld na de berichtgevingen rondom corona een week voor Kerst. Lees over de bezige bijtjes  bij Herberg Stevensweert. Rust De Kerstdagen zijn nu achter de rug. Na de laatste klap die […]

30.12.2021