Versie van 28 juni 2018

Herbeg Stadt Stevenswaert maakt gebruik van cookies haar sites. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek(en) aan onze website willen verbeteren, vinden wij het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij cookies gebruiken. Hieronder geven wij je zoveel mogelijk informatie over het gebruik van deze technieken, waaronder cookies door Herbeg Stadt Stevenswaert.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van je gegevens?

Herbeg Stadt Stevenswaert, gevestigd aan de Veldstraat 1, 6107 AS Stevensweert, is de verantwoordelijke voor de verwerking van gegevens zoals beschreven op deze pagina. De volgende websites en applicaties behoren tot Herbeg Stadt Stevenswaert:

  • Herbeg-Stevensweert.nl

Wanneer verzamelen wij persoonlijke gegevens?

Wij verzamelen enkel persoonlijke gegevens bij een online reservering. Deze gegevens verzamelen we om een reservering specifiek op uw naam te zetten. De contact gegevens worden gebruikt om een bevestiging of mutatie van de reservering door te geven. Bij een online reservering verzamelen wij de volgende gegevens:

  • Naam;
  • Email;
  • Telefoon (optioneel).

Herbeg Stadt Stevenswaert bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor het doel van de verwerking en
conform de wettelijke bewaartermijnen.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine, eenvoudige tekstbestandjes die jouw computer of mobiele apparaat opslaat wanneer je onze website gebruikt. Er zijn daarnaast ook cookie-achtige technieken waarmee dezelfde resultaten worden behaald.

Cookies van derden

Via onze website worden ook cookies van derden geplaatst. Op het gebruik van cookies door andere bedrijven is het privacy- en cookiebeleid van het desbetreffende bedrijf van toepassing. De betreffende partijen worden hieronder vermeld.

Welke cookies gebruiken wij? In het kort:

Functionele cookies of noodzakelijke cookies

Functionele cookies zorgen ervoor dat onze website correct functioneert. Denk bijvoorbeeld aan functionaliteiten zoals een artikel in je winkelwagentje leggen of je bestelling betalen.

Analytische cookies

Met analytische cookies verzamelen wij met hulp van derden statistieken over hoe onze website gebruikt wordt. Door het websitegebruik te meten, kunnen we onze winkel blijven verbeteren in het voordeel van onze gebruikers.

 

Functionele of noodzakelijke cookies

Functionele of noodzakelijke cookies zorgen ervoor dat de website van Herbeg Stadt Stevenswaert goed functioneert. Herbeg Stadt Stevenswaert gebruikt de standaard cookies van de website-software “WordPress”.

Enkele functionaliteiten hiervan zijn:

  • Opgeslagen browserinstellingen zodat je onze website optimaal op jouw beeldscherm kunt bekijken;
  • De mogelijkheid je inloggegevens op te slaan zodat je deze niet iedere keer opnieuw hoeft in te voeren;
  • De mogelijkheid om te reageren op berichten in onze website;
  • Een gelijkmatige belasting van de website zodat die goed bereikbaar is en optimaal blijft werken;
  • Het opsporen van mogelijk misbruik of mogelijke problemen op onze website, door bijvoorbeeld opeenvolgende mislukte inlogpogingen te registreren.

Analytische cookies

Wij gebruiken, met behulp van derden, analytische cookies om het winkelgebruik te onderzoeken. Deze statistieken geven ons onder meer inzicht in hoe vaak we worden bezocht en waar we onze website kunnen verbeteren. Zo kunnen wij de ervaring met onze website voortdurend optimaliseren. Onder meer de volgende gegevens worden opgeslagen:

  • Het IP-adres dat anoniem wordt gemaakt;
  • Technische kenmerken, zoals de browser die je gebruikt (zoals Chrome, Safari of Firefox), de resolutie van je computerscherm, je taalvoorkeur en welk apparaat je gebruikt;
  • Vanaf welke pagina je op de website bent gekomen;
  • Wanneer en hoelang je de website bezoekt of gebruikt;
  • Of je gebruikmaakt van functionaliteiten van de website. Bijvoorbeeld het maken van een verlanglijstje, het plaatsen van een bestelling of het bekijken van eerdere aankopen;
  • Welke pagina’s je bezoekt in onze website.

Deze cookies gebruiken wij bijvoorbeeld om:

  • Bij te houden wat het aantal bezoekers van onze website is;
  • Te meten hoelang een bezoek duurt;
  • Te bepalen in welke volgorde een bezoeker de verschillende pagina’s van onze website bezoekt;
  • Een link te creëren met het online reserveringssysteem “Wereserve”

Voor de cookies die deze partijen voor marketingdoeleinden plaatsen, verwijzen wij je naar de verklaringen op de websites van deze partijen. Omdat de verklaringen regelmatig kunnen wijzigen, raden wij je aan deze privacy- en cookieverklaringen regelmatig te raadplegen. De volgende partijen plaatsen op onze website cookies en/of overige technieken:

Browserinstellingen

Als je niet wilt dat websites cookies op jouw computer kunnen opslaan, kun je je browserinstellingen aanpassen. Je krijgt dan een waarschuwing voordat er cookies worden geplaatst. Je kunt je instellingen ook zo aanpassen dat je browser alle cookies of alleen cookies van derde partijen weigert. Ook cookies die al geplaatst zijn, kun je verwijderen. Let erop dat je de instellingen apart moet aanpassen voor elke browser op elk apparaat dat je gebruikt. Wij willen je erop attenderen dat als je geen gebruik wilt maken van cookies, wij helaas niet kunnen garanderen dat onze website goed werkt. Het kan zijn dat enkele functies van de website verloren gaan of dat je bepaalde pagina’s zelfs helemaal niet meer kunt zien. Daarnaast betekent het weigeren van cookies ook niet dat je geen advertenties meer te zien krijgt. De advertenties zijn dan alleen niet meer aangepast aan jouw interesses en worden vaker herhaald. Hoe je je instellingen kunt aanpassen, verschilt per browser. Klik op één van de onderstaande links om direct naar de handleiding van je browser te gaan of raadpleeg indien nodig de helpfunctie van je browser.

Wil je cookies van specifieke partijen uitzetten, dan kan dat via www.youronlinechoices.com.

Cookiehistorie verwijderen

Als je hierboven hebt gekozen voor ‘marketingcookies weigeren’, dan worden deze cookies vanaf dat moment niet meer geplaatst. Als je ook je cookiehistorie wilt verwijderen, dan kan dat voor de verschillende browsers op de onderstaande manier.

Cookies verwijderen in Chrome:

  • Klik op de 3 puntjes, rechtsboven. Klik op Geschiedenis > Geschiedenis > Browsegegevens wissen.
  • In het menu ‘Browsegegevens wissen’ heb je bovenin de optie om browsegegevens te wissen vanaf het eerste gebruik tot en met alleen het laatste uur. Daaronder kies je welke items je wilt wissen. Vink in elk geval ‘Cookies en andere site- en plug-ingegevens’ aan.
  • Druk op de knop ‘Browsegegevens wissen’.

Cookies verwijderen in Safari:

  • Open Safari en ga naar Safari > Voorkeuren > Privacy > Bewaarde cookies en gegevens verwijderen > Beheer websitegegevens > Verwijder alles.

Cookies verwijderen in Firefox:

  • Klik op de 3 streepjes rechtsboven, klik op Opties > Privacy > Individuele cookies verwijderen.
  • Klik op ‘Alle verwijderen’.

Cookies verwijderen in Microsoft Edge:

  • Klik op de 3 puntjes rechtsboven > Instellingen. Klik onder ‘Browsegegevens wissen’ de optie ‘Kies wat u wilt wissen’.
  • Selecteer de cookies (voorgeselecteerd) > Druk op de knop ‘Wissen’.

Cookies verwijderen in Internet Explorer:

  • Klik op het tandwiel rechtsboven > kies Internetopties > tab Algemeen. Klik onder ‘Browsegeschiedenis’ op ‘Verwijderen’.
  • Wil je niet alles verwijderen? Vink dan in ieder geval ‘Cookies en Websitegegevens’ aan en klik op ‘Verwijderen’.

Beveiliging

Herbeg-Stevenswaert doet er alles aan om uw persoonsgegevens optimaal te beveiligen tegen onrechtmatig gebruik. Wij doen dit aan de hand van fysieke, administratieve, organisatorische en technische maatregelen. Bijvoorbeeld: alleen geautoriseerden hebben toegang tot de gegevens.

Vragen, opmerkingen, klachten of (vermoeden) datalek

Hebt u vragen, opmerkingen of klachten over de bescherming van uw persoonsgegevens door Herbeg-Stevenswaert , dan kunt u schriftelijk of per e-mail contact met ons opnemen. Indien u het niet eens bent met het gebruik door Herbeg-Stevenswaert van uw persoonsgegevens, kunt u eveneens een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Is er sprake van een (vermoeden van een) datalek, dan verzoeken wij u dit direct te melden via de mail, telefoon of per post. Dit kan op het adres zoals vermeld op het begin van deze pagina.