Reserveer
Direct >

PLATEAU FRUITS DE MER- MARCUS SCHMIDT
Geniet van onze “Harty” oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus…….
Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven terugvinden.

Van vrijdag 18 augustus tot zondag 27 augustus serveren wij plateau fruit de mer voor u.
Als Begeleiding bij deze zeevruchten kunt u een fles “Picpoul de pinet”, de chablis van zuid-Frankrijk bij gastvrouw Pascalle bestellen.

Plateau Fruit de mer €.50.-

Portie “Harty” Oesters ( Ierse oester )
sjalottendressing | Gin Tonic ijs | citroen | Peper
**
fruit de mer
Coquilles | verschillende soorten mosselen | garnalen | Langoustines
Krab | Tonijn | Gamba’s | Scampi | Octopus
verschillende saucen
**
Koffie | Espresso | Thee

Voor niet liefhebbers hebben wij ook onze normale menukaart

Gerelateerde berichten


Menu voor thuis

Lieve gasten , De week bieden wij u naast ons reguliere weekmenu een “Asia menu” aan. Deze gerechtjes zijn koud en kunt u zo nodig nog even opwarmen. We geven u een receptuur mee, welke gerechten u wel en hoe kunt opwarmen. Eenvoudig bestellen – zelf koken. Onze succesvolle afhaalservice kunt u telefonisch 0475552376, via […]

10.11.2020

Weihnachtsbox und Frühstück

Liebe Gäste mit Weihnachten möchten wir Ihnen unsere Weihnachtsbox zu Herzen legen. Wir haben uns ein Menü bedacht das Sie zu Hause nach kochen können. Und ein Weihnachts Frühstück sitz auch mit dabei! Unsere Weihnachtsbox ist jeweils für 2 Personen €.100.- . In der Box finden Sie auch eine passende Rezeptur um alles zu hause […]

30.10.2020

Afhaalmenu en ontbijt voor kerst

Afhaalmenu kerst Wie niet buiten de deur wilt dineren met de kerstdagen, heeft de mogelijkheid om een heerlijk kerstdiner af te halen. Het voorwerk hebben wij gedaan. Na een paar eenvoudige laatste handelingen heeft u een heerlijke menu op tafel staan. Snel en eenvoudig kunt u thuis genieten van onze gastronomische lekkernijen. De gerechten worden […]

30.10.2020