PLATEAU FRUITS DE MER- MARCUS SCHMIDT

Geniet met ons van Harty oesters, coquilles, langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, mosselen en garnalen, octopus …….
Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne zeer geliefd en worden daar veelal het hele jaar aangeboden. In de Bretagne op de markt kun je dan ook je hart ophalen. Dit vakantie-gevoel willen we graag in Stevensweert vasthouden.
Van vrijjdag 24 tot en met zondag 26 augustus serveren en creëren wij de plateau Fruit de mer

Menu €. 50.-

Portie Harty oesters, Ierse oesters
sjalottendressing | Gin Tonic ijs | citroen | Peper
**
zeevruchtenplaat
coquilles | verschillende mosselen | garnalen | Langoustines
Krab | Tonijn | Gamba’s | Octopus
verschillende saucen
**
Koffie | Espresso | Thee

Gerelateerde berichten


Silvester in Stevensweert

Liebe Gäste und liebe Hausfreunde, Die vergangenen 365 Tage Revue passieren lassen, das alte Jahr verabschieden und das neue Jahr gebührend empfangen. Wir im Restaurant in Stevensweert feiern mit Ihnen zusammen den Jahreswechsel in unserem Festungsdorf Restaurant. Dieses ganz besondere Ambiente gepaart mit einem tollenEmpfang, einem tollen 5 Gang Menu , Champagner um Mitternacht und […]

25.10.2018

Silvesteravond hier in Stevensweert

Silvester Het jaar- einde nadert: nog enkele weken en we leven in 2019. Met silvester waarin velen de feestelijke dis delen met hun dierbaren, kijken we terug op het afgelopen jaar. Het maakt ons zeer duidelijk dat we onze naasten moeten koesteren. Wij van restaurant Herberg Stadt Stevenswaert doen er alles aan om hier haar […]

25.10.2018

31.12.2018 hier in Stevensweert!

Zoals jullie van ons gewend zijn, zijn wij ook dit jaar op 31 december 2018 geopend om met jullie oud en nieuw te vieren. Geniet met vrienden en/of familie in rustige atmosfeer van het nieuwe jaar. Verdere info’s volgen

24.10.2018