PLATEAU FRUITS DE MER- MARCUS SCHMIDT

Geniet met ons van Harty oesters, coquilles, langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, mosselen en garnalen, octopus …….
Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne zeer geliefd en worden daar veelal het hele jaar aangeboden. In de Bretagne op de markt kun je dan ook je hart ophalen. Dit vakantie-gevoel willen we graag in Stevensweert vasthouden.
Van vrijjdag 24 tot en met zondag 26 augustus serveren en creëren wij de plateau Fruit de mer

Menu €. 50.-

Portie Harty oesters, Ierse oesters
sjalottendressing | Gin Tonic ijs | citroen | Peper
**
zeevruchtenplaat
coquilles | verschillende mosselen | garnalen | Langoustines
Krab | Tonijn | Gamba’s | Octopus
verschillende saucen
**
Koffie | Espresso | Thee

Gerelateerde berichten


Exklusive Restaurantwoche in Stevensweert

Liebe Gäste, im Rahmen der “DiningCity Restaurantwoche” vom 26.September bis zum 7.Oktober können Liebhaber der guten Küche ein 3 Gang Gourmetmenü für EUR 28,50 buchen.Der Ausgangspunkt der Restaurantwoche ist:Geniessen für ein aussergewöhnliches Preisleistungsverhältnis! Folgendes Menü haben wir uns bedacht für diese Woche! 3 Gänge €.28,50.- \4 Gänge €.37,50.- Vorgericht Hamachifilet ( Japanische Makrele) | süss […]

30.08.2018

Restaurantweek in Stevensweert

NATIONALE RESTAURANT WEEK 2018 Van 26 sept t/m 7 october 2018 vindt de Nationale Restaurant Week plaats. Ook dit jaar neemt Herberg Stadt Stevenswaert hieraan deel . Het uitgangspunt van de Restaurant Week; smakelijk genieten voor een goed prijs! Tijdens deze week serveren wij onderstaand menu; Drie Gangen Menu €.28.50 Vier gangen Menu €.37.50 Menu […]

30.08.2018

Oldenburger Eend wat een smaaksensatie!

Eind September bij ons op de Menukaart Oldenburger eend in twee gangen. Top Bedrijf met een Top Product! www.gefluegelhof-nobis.de

30.08.2018