Reserveer
Direct >

PLATEAU FRUITS DE MER- MARCUS SCHMIDT

Geniet met ons van Harty oesters, coquilles, langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, mosselen en garnalen, octopus …….
Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne zeer geliefd en worden daar veelal het hele jaar aangeboden. In de Bretagne op de markt kun je dan ook je hart ophalen. Dit vakantie-gevoel willen we graag in Stevensweert vasthouden.
Van vrijjdag 24 tot en met zondag 26 augustus serveren en creëren wij de plateau Fruit de mer

Menu €. 50.-

Portie Harty oesters, Ierse oesters
sjalottendressing | Gin Tonic ijs | citroen | Peper
**
zeevruchtenplaat
coquilles | verschillende mosselen | garnalen | Langoustines
Krab | Tonijn | Gamba’s | Octopus
verschillende saucen
**
Koffie | Espresso | Thee

Gerelateerde berichten


Lieve gasten, Onze Restart is supersnel. We zijn erg blij dat vele gasten onze trouw zijn gebleven en nu heerlijk bij zonnig weer op ons terras van Marcus Culinaire hoogstandjes genieten. We mogen nu ook weer meer van het RIVM maar we willen nog aan de richtlijnen houden en voorzichtig zijn. Wij zullen binnen dan […]

15.06.2021

Lunchtijd | We zijn terug

Lieve Gasten, “we zijn terug” ja, bijna is het zover. Vanaf 5 juni mogen we weer helemaal open, dus ook in de avonduren en binnen. Verdere informatie hebben wij volgende week voor u . Wij verheugen ons erop!!!! lunch! De laatste week dat we alleen “Lunch ” mogen aanbieden. Vanaf volgende week is alles gelukkig […]

27.05.2021

Italiaans Asperges Menu voor Thuis

Italiaanse Week Dit keer een Italiaans menu; misschien halen we de zon in huis. Chef-kok Marcus Schmidt heeft een crimineel lekker menu bedacht Liever een vier gangen dan drie? Dat kan! Je kunt gemakkelijk kiezen tussen een 3- of 4-gangenmenu. De Box kost € 30,- voor 4-gangen, € 25,- voor 3-gangen en is op weg […]

18.05.2021