PLATEAU FRUITS DE MER- MARCUS SCHMIDT

Geniet van onze oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus…….
Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven terugvinden.

Van vrijdag 16 augustus tot en met zondag 18 augustus serveren wij plateau fruit de mer voor u.
Als Begeleiding bij deze zeevruchten kunt u een fles “Picpoul de pinet”, de chablis van zuid-Frankrijk bij gastvrouw Pascalle bestellen.

Plateau Fruit de mer €.50.-

Menu

Portie “Harty “ oesters
Sjolottendressing | Gin Tonic ijs | citroen | Peper
**
Plateau fruit de mer
coquilles | verschillende soorten mosselen | garnalen | Langoustines
Krab | kreeft | Gamba’s | Octopus
verschillende saucen
Dikke frieten
**
Koffie| cappuccino | espresso | thee

Gerelateerde berichten


Geschiedenis in de herberg

Op zaterdag 12 en vrijdag 18 oktober vindt er in de historische kern van Stevensweert gevel-theater plaats. Deze uitvoeringen staan in het teken van de Maand van de Geschiedenis 2019 met het thema Zij / Hij. Commotie in Stevensweert is de titel van de avondrondleidingen Weergave het flits-huwelijk van de kapiteinsdochter Benjamine Keizer met de […]

04.10.2019

Ein kleines Dankeschön an Sie liebe Gäste

Liebe Gäste, uns ist es wieder die Ehre Sie zu einem spannenden Menü einzuladen. Die holländische Seite Heerlijk.nl hat uns auserkoren zu den 500 besten restaurants in den Niederlanden. Darum geben wir am Mittwoch den 23.Oktober;Donnerstag den 24.Oktober, Samstag den 2.November sowie Sonntag den 3.November ein 3 Gang Menü für €.28.50.-!! weg. Reservieren Sie bitte […]

04.10.2019

Dankjewel Menu aan onze gasten!!

Lieve Gasten, Heerlijk.nl heeft ons weer bekroond als een van de 500 beste restaurants van Nederland. Vol trots presenteren wij aan u een speciaal herfstmenu. Op deze data is het speciale menu te reserveren. Woensdag 23 okt, donderdag 24 okt, zaterdag 2 nov en zondag 3 november creeëren wij een 3 gangen menu voor €. […]

04.10.2019