Eindelijk pasen! Eindelijk komt er een einde aan de winter met zijn regen en vele stormen. Er komt weer leven in de natuur. De hyachinten en narcissen steken weer de kop boven de grond en de dagen worden weer lichter. Tijd om weer uit de winterslaap te ontwaken. Gedurende de paasdagen willen wij u weer culinair verwennen met lichte lentegerechten. Goede vrijdag, paaszaterdag zijn wij vanaf 18.00 uur geopend, zondag en maandag zijn wij voor de lunch van 12.00 tot 14.00 uur geopend en s’avonds vanaf 18.00 uur.
Menu 4 Gangen € 49.-
Verschillende kleine paas-amuses
**
Cobia Black Kingfish (een Soort Japanse Makreel)
Vinaigrette van Kombucha en Peterselie | Rettich | Kress
of
Schotse lamrugfilet
Salat van Rode wijn pasta | Salsa Verde | Tartaar van rode bietjes | Jus van gefermenteerde knoflook
**
Schelvisfilet
Erwten | gefrituurde bieten Gnocchi | daslookolie
of
Sous Vide gegaarde Iberico wangen
verschillende bereidingen van uien | Truffeljus
**
Frÿslander ossenhaas
de eerste asperges | Sauce Bearnaise | Port sjalotten
of
Tarbot uit de Atlantische oceaan
asperges | aardappel karnemelk puree | Saffraanschuim
**
Kaaswagen
druiven | Dadels | roggenbrood | stroop
of
De eerste rabarber