Reserveer
Direct >

Eindelijk pasen! Eindelijk komt er een einde aan de winter met zijn regen en vele stormen. Er komt weer leven in de natuur. De hyachinten en narcissen steken weer de kop boven de grond en de dagen worden weer lichter. Tijd om weer uit de winterslaap te ontwaken. Gedurende de paasdagen willen wij u weer culinair verwennen met lichte lentegerechten. Goede vrijdag, paaszaterdag zijn wij vanaf 18.00 uur geopend, zondag en maandag zijn wij voor de lunch van 12.00 tot 14.00 uur geopend en s’avonds vanaf 18.00 uur.

Menu 4 Gangen € 49.-

Verschillende kleine paas-amuses

**
Cobia Black Kingfish (een Soort Japanse Makreel)
Vinaigrette van Kombucha en Peterselie | Rettich | Kress
of
Schotse lamrugfilet
Salat van Rode wijn pasta | Salsa Verde | Tartaar van rode bietjes | Jus van gefermenteerde knoflook
**
Schelvisfilet
Erwten | gefrituurde bieten Gnocchi | daslookolie
of
Sous Vide gegaarde Iberico wangen
verschillende bereidingen van uien | Truffeljus

**
Frÿslander ossenhaas
de eerste asperges | Sauce Bearnaise | Port sjalotten
of
Tarbot uit de Atlantische oceaan
asperges | aardappel karnemelk puree | Saffraanschuim
**
Kaaswagen
druiven | Dadels | roggenbrood | stroop
of
De eerste rabarber

Gerelateerde berichten


Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Degenen die Marcus en Pascalle vaker bezoeken zijn bekend met Pascalles kaaswagentje. Sinds jaar en dag kopen Marcus en Pascalle hun kazen via de familie Van Tricht uit Berchem, Antwerpen. Ze staan bekend als Kaasaffineurs Van Tricht. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs van Tricht  zijn een gouden combinatie.  Maar wat is dat eigenlijk, een […]

02.08.2021
zeevruchten

PLATEAUVRUCHTEN DE MER in Augustus

PLATEAUVRUCHTEN DE MER Geniet van oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus……. Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven terugvinden. Van vrijdag 13 […]

29.07.2021
Lunchen bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

LunchTime met Mosselen

Beste gasten, De mosselen uit Zeeland zijn weer bij Marcus in de keuken gearriveerd. Deze mosselen zijn beroemd voor hun smaak en structuur. Mosselen kun je op verschillende manieren bereiden; koken, bakken, wokken, gefrituurd…. Ze kunnen ook met verschillende ingrediënten gecombineerd worden. Op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus is er van 12.00 tot […]

08.07.2021