Reserveer
Direct >

Pasen: een feest voor de hele familie!!!!

De dagen worden weer langer en het voorjaar laat nu niet meer zo lang op zich wachten. De eerste bloemen steken al hun kop boven de grond. Pasen, het ultieme feest om met je familie gezellig bij elkaar te zijn. Op paaszaterdag, zondag en maandag serveren wij ons paasmenu zowel s’middags als s’avonds.

Paasmenu €. 38.-

Paasgroet uit onze keuken
Gebakken jakobsschelp met peterselie-couscous en avocado-dip

Krokant kwartelei in een nest met kalfscarpaccio
Spanazie / waterkers / asperges
of
Zalmforel in een fond van gember en citroengras
Sesam / kroepoek / appelwortel / rettich

Mul met daslook
Pijnboompitten – aardappelrisotto / heldere tomatensauce
of
De eerste asperges
Langoustines / hollandaise

Medaillon van lam met een walnotenkorst
Ravioli van geitenkaas en mint / paprika / jus van honing en tijm
of
Filet van dorade royal met een paprikasauce
Spinazie / artisjokken / pasta

Kaasvariatie van pascalle’s kaaswagen
Met chutney’s en stroop
of
Macaron
Vanilla / aardbeien / rabarber

Gerelateerde berichten


Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Degenen die Marcus en Pascalle vaker bezoeken zijn bekend met Pascalles kaaswagentje. Sinds jaar en dag kopen Marcus en Pascalle hun kazen via de familie Van Tricht uit Berchem, Antwerpen. Ze staan bekend als Kaasaffineurs Van Tricht. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs van Tricht  zijn een gouden combinatie.  Maar wat is dat eigenlijk, een […]

02.08.2021
zeevruchten

PLATEAUVRUCHTEN DE MER in Augustus

PLATEAUVRUCHTEN DE MER Geniet van oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus……. Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven terugvinden. Van vrijdag 13 […]

29.07.2021
Lunchen bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

LunchTime met Mosselen

Beste gasten, De mosselen uit Zeeland zijn weer bij Marcus in de keuken gearriveerd. Deze mosselen zijn beroemd voor hun smaak en structuur. Mosselen kun je op verschillende manieren bereiden; koken, bakken, wokken, gefrituurd…. Ze kunnen ook met verschillende ingrediënten gecombineerd worden. Op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus is er van 12.00 tot […]

08.07.2021