Reserveer
Direct >
Alcoholvrije drankjes van Van Nahmen

Waar Marcus de scepter zwaait in de keuken van Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert, doet Pascalle dat in het restaurant. Pascalle is naast gastvrouw degene die je alles kan vertellen over de wijnen die worden geschonken bij Herberg Stevensweert. Toch wordt er steeds vaker gevraagd naar non-alcoholische oftewel alcoholvrije drankjes als alternatief voor wijn. En ook hier weet Pascalle alles van.

Privatkelterei Van Nahmen

Nog niet zo bekend maar bezig met een stevige opmars zijn de sappen van Van Nahmen . 

Ooit begonnen in 1917 als een stroopfabriek maar al snel overgestapt op het maken van appelsappen. Hiervoor werden de appels van de hoogstambomen van de regio’s Niederrein en Münsterland gebruikt. Deze bomen stonden in de, voor deze regio typische, valfruit weien. Tot op heden draagt ​​Van Nahmen bij aan de instandhouding van dit stukje cultureel erfgoed door deze appels te verwerken in hun sappen.

Maar ze gaan inmiddels verder dan dat.

Herberg Stevenweert en alcoholvrije taartenAlcoholvrije wijnen van Van Nahmen

Buiten appels worden er veel meer fruitsoorten verwerkt tot alcoholvrije dranken. Denk bijvoorbeeld aan morellen, rabarber, abrikozen, frambozen. En de ontwikkelingen gaan door. Behalve non-alcoholische wijnen zijn er nu ook fruit-secco’s te krijgen, ciders, juicy tea’s enz. Waarmee de heerlijkste alcoholvrije drankjes gemixt kunnen worden. De mogelijkheden blijken eindeloos.

Sap-arrangement van Van Nahmen

Uiteraard maakt Pascalle gebruik van de mogelijkheden van de alcoholvrije producten van Van Nahmen. Zij heeft een bijpassend sap-arrangement als alternatief voor het wijnarrangement bij de menu’s van Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert . Het is echt een aanrader om het een keer te proberen. Pascalle kan u precies vertellen welk sap waarbij het lekkerst smaakt.

Alcoholvrij aperitief

Maar ook alcoholvrije gin en heerlijke mocktails zitten in Pascalles assortiment. Wellicht is het leuk om als aperitief een keertje een niet-alcoholisch drankje te nemen. Laat u door Pascalle verrassen met een heerlijk mix-drankje of een frisse fruit-secco.

Santé alvast!

Gerelateerde berichten


Herberg Stevensweert en dank aan hun gasten

Herberg Stevensweert doet het goed!

Herberg Stevensweert doet het goed. De waarderingen stromen binnen. Niet alleen van de gasten maar ook van de kenners. Gault Millau Dit jaar hebben Marcus en Pascalle opnieuw een mooie score behaald bij Gault Millau Nederland. Maar liefst 13 van de 20 punten. We zullen het bericht voor zich laten spreken. Navenant Wie kent Navenant […]

19.05.2022
Hemelvaart bij de Herberg

Himmelfahrt ;der erste Hummer

Himmlisches Geniessen am 26. Mai  | Himmelfahrt   Am Donnerstag den 26 . Mai sind wir auch mittags ab 12.00 Uhr  für ein kulinarisches Lunch Menü geöffnet ., sowie ab 17.30 Uhr für unser Diner. An diesem Himmelfahrt Tag bieten wir dieses Menü an für mittags sowie auch abends.Dieses Menü bieten wir auch am Sonntag […]

16.05.2022

Hemelvaart; de eerste kreeft

Hemels genieten met hemelvaart op donderdag 26 mei   Op donderdag 26 mei ; HEMELVAART zijn wij zowel s ’middags vanaf 12.00 uur als s ’avonds vanaf 17.30 uur geopend voor een hemels menu. Op hemelvaart serveren wij dit menu de hele dag. Zondags 29 mei serveren wij dit menu alleen s ‘middags vanaf 12.00 […]

16.05.2022