Reserveer
Direct >
Alcoholvrije drankjes van Van Nahmen

Waar Marcus de scepter zwaait in de keuken van Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert, doet Pascalle dat in het restaurant. Pascalle is naast gastvrouw degene die je alles kan vertellen over de wijnen die worden geschonken bij Herberg Stevensweert. Toch wordt er steeds vaker gevraagd naar non-alcoholische oftewel alcoholvrije drankjes als alternatief voor wijn. En ook hier weet Pascalle alles van.

Privatkelterei Van Nahmen

Nog niet zo bekend maar bezig met een stevige opmars zijn de sappen van Van Nahmen . 

Ooit begonnen in 1917 als een stroopfabriek maar al snel overgestapt op het maken van appelsappen. Hiervoor werden de appels van de hoogstambomen van de regio’s Niederrein en Münsterland gebruikt. Deze bomen stonden in de, voor deze regio typische, valfruit weien. Tot op heden draagt ​​Van Nahmen bij aan de instandhouding van dit stukje cultureel erfgoed door deze appels te verwerken in hun sappen.

Maar ze gaan inmiddels verder dan dat.

Herberg Stevenweert en alcoholvrije taartenAlcoholvrije wijnen van Van Nahmen

Buiten appels worden er veel meer fruitsoorten verwerkt tot alcoholvrije dranken. Denk bijvoorbeeld aan morellen, rabarber, abrikozen, frambozen. En de ontwikkelingen gaan door. Behalve non-alcoholische wijnen zijn er nu ook fruit-secco’s te krijgen, ciders, juicy tea’s enz. Waarmee de heerlijkste alcoholvrije drankjes gemixt kunnen worden. De mogelijkheden blijken eindeloos.

Sap-arrangement van Van Nahmen

Uiteraard maakt Pascalle gebruik van de mogelijkheden van de alcoholvrije producten van Van Nahmen. Zij heeft een bijpassend sap-arrangement als alternatief voor het wijnarrangement bij de menu’s van Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert . Het is echt een aanrader om het een keer te proberen. Pascalle kan u precies vertellen welk sap waarbij het lekkerst smaakt.

Alcoholvrij aperitief

Maar ook alcoholvrije gin en heerlijke mocktails zitten in Pascalles assortiment. Wellicht is het leuk om als aperitief een keertje een niet-alcoholisch drankje te nemen. Laat u door Pascalle verrassen met een heerlijk mix-drankje of een frisse fruit-secco.

Santé alvast!

Gerelateerde berichten


Veerkracht bij Herberg Stevensweert

Veerkracht

Wat een ongelooflijke veerkracht wordt er vertoond door de mensen om mij heen. Ieder op hun eigen manier. Neem Pascalle en Marcus. Pascalle en Marcus De voorbereidingen voor de komende feestdagen zijn in volle gang en telkens moeten de ideeën en plannen worden bijgesteld. Wordt vrijdags gemeld dat de deuren om 20.00 uur dicht moeten, […]

03.12.2021

Gastronomie voor thuis

Marcus Gastronomie voor thuis Merci corona ; open dicht, open dicht, wel hulp / geen hulp …. Veel hoop, geen hoop …… maar we gaan door met het idee wij geloven in ons team, onze gasten en leveranciers. We geloven in onze kookkunst dus we gaan door met jullie verwennen, hoe dan ook!!!! Deze week […]

30.11.2021
Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Sinterklaas

Sinterklaas Box voor Thuis

Sinterklaasbox voor thuis Lieve gasten, Merci corona ; open dicht, open dicht, wel hulp / geen hulp …. Veel hoop, geen hoop …… maar we gaan door met het idee wij geloven in ons team, onze gasten en leveranciers. We geloven in onze kookkunst dus we gaan door met jullie verwennen, hoe dan ook!!!!   […]

29.11.2021