Reserveer
Direct >
Alcoholvrije drankjes van Van Nahmen

Waar Marcus de scepter zwaait in de keuken van Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert, doet Pascalle dat in het restaurant. Pascalle is naast gastvrouw degene die je alles kan vertellen over de wijnen die worden geschonken bij Herberg Stevensweert. Toch wordt er steeds vaker gevraagd naar non-alcoholische oftewel alcoholvrije drankjes als alternatief voor wijn. En ook hier weet Pascalle alles van.

Privatkelterei Van Nahmen

Nog niet zo bekend maar bezig met een stevige opmars zijn de sappen van Van Nahmen . 

Ooit begonnen in 1917 als een stroopfabriek maar al snel overgestapt op het maken van appelsappen. Hiervoor werden de appels van de hoogstambomen van de regio’s Niederrein en Münsterland gebruikt. Deze bomen stonden in de, voor deze regio typische, valfruit weien. Tot op heden draagt ​​Van Nahmen bij aan de instandhouding van dit stukje cultureel erfgoed door deze appels te verwerken in hun sappen.

Maar ze gaan inmiddels verder dan dat.

Herberg Stevenweert en alcoholvrije taartenAlcoholvrije wijnen van Van Nahmen

Buiten appels worden er veel meer fruitsoorten verwerkt tot alcoholvrije dranken. Denk bijvoorbeeld aan morellen, rabarber, abrikozen, frambozen. En de ontwikkelingen gaan door. Behalve non-alcoholische wijnen zijn er nu ook fruit-secco’s te krijgen, ciders, juicy tea’s enz. Waarmee de heerlijkste alcoholvrije drankjes gemixt kunnen worden. De mogelijkheden blijken eindeloos.

Sap-arrangement van Van Nahmen

Uiteraard maakt Pascalle gebruik van de mogelijkheden van de alcoholvrije producten van Van Nahmen. Zij heeft een bijpassend sap-arrangement als alternatief voor het wijnarrangement bij de menu’s van Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert . Het is echt een aanrader om het een keer te proberen. Pascalle kan u precies vertellen welk sap waarbij het lekkerst smaakt.

Alcoholvrij aperitief

Maar ook alcoholvrije gin en heerlijke mocktails zitten in Pascalles assortiment. Wellicht is het leuk om als aperitief een keertje een niet-alcoholisch drankje te nemen. Laat u door Pascalle verrassen met een heerlijk mix-drankje of een frisse fruit-secco.

Santé alvast!

Gerelateerde berichten


Kerzenfest in Stevensweert

Kerzenfest in Stevensweert In dem kleinen Städtchen Stevensweert an den Maas-Seen findet auch dieses Jahr wieder nach 2 Jahren Corona Pause  das Kerzenfest, das sogenannte „Kaarsenfeest“, statt. Am 16. Dezember ab 18:00 Uhr geht es los.An diesem Abend brennen wieder hunderte Kerzen hinter den Fenstern der prachtvollen Gebäude am Jan van Steffeswertplein. Diese Tradition wurde […]

24.11.2022

Kaarsenfeest in Stevensweert

Kaarsenfeest in Stevensweert In het stadje Stevensweert aan de Maas vindt dit jaar, na 2 jaar coronapauze het Kaarsenfeest weer plaats. Het begint op vrijdag 16 december om 18.00 uur. Op deze avond branden honderden kaarsen achter de ramen van de prachtige panden aan het Jan van Steffeswertplein. In combinatie met muziek en zang in de […]

24.11.2022

Sinterklaas in Stevensweert

Sinterklaas komt Sinterklaas kapoentje, gooi wat in ons schoentje…… Het ideale motto voor het aankondigen van het sinterklaasmenu. Begin december, de start van een drukke tijd voor iedereen, maar misschien heb je wel een plekje om zelfs te genieten van ons sinterklaasmenu. Leun achterover en sluit deze avond af en laat u verwennen met geselecteerde […]

24.11.2022