Reserveer
Direct >
Alcoholvrije drankjes van Van Nahmen

Waar Marcus de scepter zwaait in de keuken van Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert, doet Pascalle dat in het restaurant. Pascalle is naast gastvrouw degene die je alles kan vertellen over de wijnen die worden geschonken bij Herberg Stevensweert. Toch wordt er steeds vaker gevraagd naar non-alcoholische oftewel alcoholvrije drankjes als alternatief voor wijn. En ook hier weet Pascalle alles van.

Privatkelterei Van Nahmen

Nog niet zo bekend maar bezig met een stevige opmars zijn de sappen van Van Nahmen . 

Ooit begonnen in 1917 als een stroopfabriek maar al snel overgestapt op het maken van appelsappen. Hiervoor werden de appels van de hoogstambomen van de regio’s Niederrein en Münsterland gebruikt. Deze bomen stonden in de, voor deze regio typische, valfruit weien. Tot op heden draagt ​​Van Nahmen bij aan de instandhouding van dit stukje cultureel erfgoed door deze appels te verwerken in hun sappen.

Maar ze gaan inmiddels verder dan dat.

Herberg Stevenweert en alcoholvrije taartenAlcoholvrije wijnen van Van Nahmen

Buiten appels worden er veel meer fruitsoorten verwerkt tot alcoholvrije dranken. Denk bijvoorbeeld aan morellen, rabarber, abrikozen, frambozen. En de ontwikkelingen gaan door. Behalve non-alcoholische wijnen zijn er nu ook fruit-secco’s te krijgen, ciders, juicy tea’s enz. Waarmee de heerlijkste alcoholvrije drankjes gemixt kunnen worden. De mogelijkheden blijken eindeloos.

Sap-arrangement van Van Nahmen

Uiteraard maakt Pascalle gebruik van de mogelijkheden van de alcoholvrije producten van Van Nahmen. Zij heeft een bijpassend sap-arrangement als alternatief voor het wijnarrangement bij de menu’s van Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert . Het is echt een aanrader om het een keer te proberen. Pascalle kan u precies vertellen welk sap waarbij het lekkerst smaakt.

Alcoholvrij aperitief

Maar ook alcoholvrije gin en heerlijke mocktails zitten in Pascalles assortiment. Wellicht is het leuk om als aperitief een keertje een niet-alcoholisch drankje te nemen. Laat u door Pascalle verrassen met een heerlijk mix-drankje of een frisse fruit-secco.

Santé alvast!

Gerelateerde berichten


Chateaubriand bij De Herberg

Klassiekers bij De Herberg!

Marcus heeft 2023 uitgeroepen tot het jaar van de klassiekers bij De Herberg. En daar hoort chateaubriand zeker bij! Klassiekers bij De Herberg Waar denkt Marcus dan aan, zullen jullie je afvragen. Om te beginnen natuurlijk de aangekondigde chateaubriand. En verder kalfszwezerik, zeetong, tartaar. Allemaal later dit jaar. Ook de luxere klassiekers komen langs. De […]

16.03.2023

Vegetarisches Menu met Pasen

Vegetarisch Paasmenu Menu €.60.- 3 Vegetarische Paasgroeten uit de keuken ** Carpaccio van knolselderij van de Green Egg Daslookdressing | Tomaten | Noten | Cress ** Roomkaas Panna Cotta Geitenkaas | Aarde van Peterselie | Pikante tomaat | Cracker ** Groente Tortilla Aardappel | Ricotta | Asperges | Bieslookolie ** Kaasvariatie van Frederic van Tricht […]

09.03.2023

Pasen in Stevensweert

Pasen in Stevensweert Vieren van het leven Het ultieme Paasfeest vandaag de dag: een heerlijk lentezonnetje, de dag rustig beginnen, lekker wandelen of fietsen, in de tuin of op een terras zitten en genieten van een heerlijke lunch of diner. Die je bij voorkeur niet zelf hoeft klaar te maken. Je hoofd achterover, je ogen […]

09.03.2023