
Waar Marcus de scepter zwaait in de keuken van Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert, doet Pascalle dat in het restaurant. Pascalle is naast gastvrouw degene die je alles kan vertellen over de wijnen die worden geschonken bij Herberg Stevensweert. Toch wordt er steeds vaker gevraagd naar non-alcoholische oftewel alcoholvrije drankjes als alternatief voor wijn. En ook hier weet Pascalle alles van.
Privatkelterei Van Nahmen
Nog niet zo bekend maar bezig met een stevige opmars zijn de sappen van Van Nahmen .
Ooit begonnen in 1917 als een stroopfabriek maar al snel overgestapt op het maken van appelsappen. Hiervoor werden de appels van de hoogstambomen van de regio’s Niederrein en Münsterland gebruikt. Deze bomen stonden in de, voor deze regio typische, valfruit weien. Tot op heden draagt Van Nahmen bij aan de instandhouding van dit stukje cultureel erfgoed door deze appels te verwerken in hun sappen.
Maar ze gaan inmiddels verder dan dat.
Alcoholvrije wijnen van Van Nahmen
Buiten appels worden er veel meer fruitsoorten verwerkt tot alcoholvrije dranken. Denk bijvoorbeeld aan morellen, rabarber, abrikozen, frambozen. En de ontwikkelingen gaan door. Behalve non-alcoholische wijnen zijn er nu ook fruit-secco’s te krijgen, ciders, juicy tea’s enz. Waarmee de heerlijkste alcoholvrije drankjes gemixt kunnen worden. De mogelijkheden blijken eindeloos.
Sap-arrangement van Van Nahmen
Uiteraard maakt Pascalle gebruik van de mogelijkheden van de alcoholvrije producten van Van Nahmen. Zij heeft een bijpassend sap-arrangement als alternatief voor het wijnarrangement bij de menu’s van Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert . Het is echt een aanrader om het een keer te proberen. Pascalle kan u precies vertellen welk sap waarbij het lekkerst smaakt.
Alcoholvrij aperitief
Maar ook alcoholvrije gin en heerlijke mocktails zitten in Pascalles assortiment. Wellicht is het leuk om als aperitief een keertje een niet-alcoholisch drankje te nemen. Laat u door Pascalle verrassen met een heerlijk mix-drankje of een frisse fruit-secco.