Reserveer
Direct >
Pascalle in the picture

Pascalle in the picture: ze heeft het wel niet zo graag en toch mag wel eens naar voren komen dat Pascalle, behalve het gezicht van het restaurant, de sturende kracht op de achtergrond is.

Nieuw jasje voor De HerbergGeregel

De drukke maanden zijn begonnen. Voor Pascalle en Marcus houdt dit in dat zij het mooie terras in gebruik hebben genomen. Maar voor dat dat kon, is er heel wat geregel aan te pas gekomen. En inderdaad, jullie raden het al. Zulke dingen neemt Pascalle voor haar rekening. Maar het resultaat mag er zijn. De nieuwe schermen, de aankleding met bloemen en planten, de mooi gedekte tafels. Het wordt heerlijk toeven daar de komende periode.

Wijn en meer

Behalve het gezicht van het restaurant en de aansturing van haar team, heeft Pascalle de wijnkelder onder haar hoede, heeft ze zich verdiept in non-alcoholische bijpassende dranken voor Marcus’ gerechten, doet ze al het benodigde papierwerk dat bij een eigen bedrijf komt kijken en zoekt ze de lekkerste kaasjes uit om de laatste gaatjes te vullen bij het natafelen. Dat laatste is eigenlijk Pascalles geheime liefde ofschoon we dat ‘geheime’ nu wel weg kunnen laten. Het kaaswagentje en Pascalle, die horen bij elkaar voor de gasten.

Natafelen

Na heerlijk gegeten te hebben kiezen de meeste gasten ervoor om af te sluiten met een lekkere kop koffie, in welke vorm dan ook. Steeds vaker vragen gasten echter om een lekker kopje thee. Om ook deze gasten tegemoet te komen is Pascalle een zoektocht begonnen om ook thee op een bijzondere manier te kunnen presenteren. Het stoorde haar dat er op koffiegebied zoveel mogelijkheden zijn qua presentatie en smaken. Ze vond dat het op theegebied ook mogelijk moest zijn om iets speciaals te kunnen serveren. En natuurlijk is ze daar in geslaagd.

Essentials

In Essentials tea heeft Pascalle precies gevonden wat ze zocht. De zoektocht van Essentials om thee te kunnen bieden van bijvoorbeeld Fairtrade boeren spreekt haar aan. De unieke presentaties die mogelijk zijn, zoals het presenteren van thee in hittebestendige wijnglazen, passen helemaal in haar straatje. En dan de mogelijkheden die ook dit concept weer biedt qua smaken en mixen met en zonder alcohol. Kortom, Pascalle is helemaal in haar nopjes met Essentials tea.

Pascalle in the picture

Al die feestdagen zorgen voor drukke tijden bij De Herberg. Het is prettig om als gast heerlijk te kunnen genieten van al dat lekkers wat ons wordt voorgeschoteld. Maar dat hier heel wat tijd en liefde voor het vak en alles erom heen in gaat zitten, dat mogen we zeker niet vergeten. En daarom mag dit ook wel eens: Pascalle in the picture!

Gerelateerde berichten


In the picture: Pascalle Schmidt

In the picture: Pascalle Schmidt

Waar Marcus de scepter zwaait in de keuken, kennen we Pascalle als rustige aanwezigheid in het restaurant. Samen vormen zij het hart van Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert. Vandaag daarom in the picture: Pascalle Schmidt .  Gastvrouw en sommelier Wie Herberg Stevensweert binnen loopt wordt meestal ontvangen door Pascalle. Ze neemt de jas aan, begeleidt je […]

10.11.2021