Reserveer
Direct >

De Renart Boulon oester is een oester die sinds kort op de markt is. Deze oester wordt gekweekt in een kwekerij die is gevestigd aan de Oosterschelde.
Dankzij de ligging aan de Oosterschelde beschikt de kwekerij over zilt bronwater wat opgepompt wordt vanonder de duinen. Dit zilte bronwater heeft een constante temperatuur en is rijk aan mineralen. Verder bestaat het voedsel voor de oester dat op de kwekerij geproduceerd wordt uit algen met een hoog vetzuur percentage.
Middels de bij de kwekerij aanwezige kennis op het gebied van produceren van de oesters is men dagelijks bezig met het verbeteren van de kwaliteit en de vleeskwantiteit van de oesters.
Dankzij de hiervoor genoemde factoren is de kwekerij in staat om de kwaliteit van de oesters, het hele jaar door, op hoog niveau te brengen en te houden

Gerelateerde berichten


Lieve gasten, Onze Restart is supersnel. We zijn erg blij dat vele gasten onze trouw zijn gebleven en nu heerlijk bij zonnig weer op ons terras van Marcus Culinaire hoogstandjes genieten. We mogen nu ook weer meer van het RIVM maar we willen nog aan de richtlijnen houden en voorzichtig zijn. Wij zullen binnen dan […]

15.06.2021

Lunchtijd | We zijn terug

Lieve Gasten, “we zijn terug” ja, bijna is het zover. Vanaf 5 juni mogen we weer helemaal open, dus ook in de avonduren en binnen. Verdere informatie hebben wij volgende week voor u . Wij verheugen ons erop!!!! lunch! De laatste week dat we alleen “Lunch ” mogen aanbieden. Vanaf volgende week is alles gelukkig […]

27.05.2021

Italiaans Asperges Menu voor Thuis

Italiaanse Week Dit keer een Italiaans menu; misschien halen we de zon in huis. Chef-kok Marcus Schmidt heeft een crimineel lekker menu bedacht Liever een vier gangen dan drie? Dat kan! Je kunt gemakkelijk kiezen tussen een 3- of 4-gangenmenu. De Box kost € 30,- voor 4-gangen, € 25,- voor 3-gangen en is op weg […]

18.05.2021