Reserveer
Direct >

Lieve Gasten,

SINTERKLAAS STAAT VOOR DE DEUR!!!! Als surprise hebben wij een kleine verrassing voor u.

Onze speelregels

?Niks In De Fridge
?ALLEEN TWEE WEEKENDEN:
29 November, 30 November en 1 December ( zondags vanaf 12.00 uur )
6, 7 en 8 December ?
Af en toe moet de koelkast en wijnkelder leeg en moeten wij onze inventaris tellen. Uitleggen wat ons “Niks In De Fridge menu” inhoudt en welke smaken er aan bod komen, is bijna onmogelijk.
Niks In De Fridge MOET je namelijk gewoon proberen!
In het kort:
?u boekt een tafel voor ons NIDF menu
?u en uw gasten krijgen GEEN menukaart
?u geeft eventuele allergieeen door en laat u verder VOLLEDIG VERRASSEN

?chef kookt wat de chef heeft
?het NIDF menu is 5-gangen voor € 35,-
?diverse open wijnen zijn € 5,- per glas
en misschien wel het allerbelangrijkste… ALLES MOET OP!

Gerelateerde berichten


Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs Van Tricht

Degenen die Marcus en Pascalle vaker bezoeken zijn bekend met Pascalles kaaswagentje. Sinds jaar en dag kopen Marcus en Pascalle hun kazen via de familie Van Tricht uit Berchem, Antwerpen. Ze staan bekend als Kaasaffineurs Van Tricht. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert en Kaasaffineurs van Tricht  zijn een gouden combinatie.  Maar wat is dat eigenlijk, een […]

02.08.2021
zeevruchten

PLATEAUVRUCHTEN DE MER in Augustus

PLATEAUVRUCHTEN DE MER Geniet van oesters, Coquilles, Langoustines, krab, Bulots en Bigorneaux, Noordzee garnalen, Mosselen en octopus……. Plateau Fruit de mer zijn in de Bretagne erg geliefd en worden daar gedurende het hele jaar aangeboden. Op vakantie in de Bretagne kun je al deze zeevruchten op de markt in de haven terugvinden. Van vrijdag 13 […]

29.07.2021
Lunchen bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

LunchTime met Mosselen

Beste gasten, De mosselen uit Zeeland zijn weer bij Marcus in de keuken gearriveerd. Deze mosselen zijn beroemd voor hun smaak en structuur. Mosselen kun je op verschillende manieren bereiden; koken, bakken, wokken, gefrituurd…. Ze kunnen ook met verschillende ingrediënten gecombineerd worden. Op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus is er van 12.00 tot […]

08.07.2021