
Lieve mensen,
Soms komt inspiratie vanzelf met een beetje hulp van jullie. Een menu met een beetje “Winterse flair“.
Wekelijks ontvang ik veel van jullie reacties op mijn persoonlijke Instagram en het account van Herberg Stadt Stevenswaert. Ondanks dat dit het gastcontact in ons restaurant niet evenaart, is dit wel een manier om jullie respons te horen. Jullie positieve bijdrages maken ons altijd blij!
We moeten waarschijnlijk nog even geduld hebben, maar voor nu:
Enjoy The Week,
Onze succesvolle afhaalservice kunt u telefonisch 0475552376, via de app 0640998566 of mail info@herberg-stevensweert.nl, www.herberg-stevensweert.nl bestellen tot 16.00uur, ophalen van 17.00 tot 19.00 uur. Leveren buiten Stevensweert bedraagt €. 5.-
Wintermenu voor Thuis met Receptuur om het zelf af te werken
€. 24.50 voor 3 Gangen €. 30.- voor 4 Gangen
Handgesneden Rundertartaar | Piccalilli | Kappertjes | anjovis |Mosterd | gepocheerd Eitje
of
Salade met Japanse invloeden en Tataki van Noorse zalmfilet
“Edamame” soja bonen | mihoen |Wakame | Wasabimayonaise |Little gem | dressing van Gember Bier
**
Zacht gegaarde zwarte Heilbotfilet
Curry Venkel | Romanesco | Limoenolie
**
US Tournados Ossenhaas
Prei | Knolselderij | Truffeljus | Tortellone parmezaan
**
3 Kazen | Dadels | Brood | Honing uit Stevensweert
of
Brownie van Callebaut Chocolade | in Vanillefond gepocheerde Mandarijnen | Orangenmarmelade