Reserveer
Direct >

De gele vinvis, die hamachi wordt genoemd, is afkomstig uit de familie van de makreel en is met name tijdens het winterseizoen een populaire vissoort in Japan. Hamachi wordt rauw gebruikt in sushi, maar is gegrild of gebakken ook erg smakelijk. Voor hamachi geldt: hoe hoger het vetgehalte van de vis, hoe beter de smaak.

Hamachi, ook wel Yellowtail, geelvin makreel, Lechas, Ricciola, Magiaticko, Gelbschwanz Makrele genoemd, behoort tot de familie van horsmakrelen. Hamachi is rijk aan gezonde onverzadigde vetten.

Yellowtail Hamachi kan worden geserveerd als sashimi en in sushi en is al jaren een begrip in de hogere segmenten van de horeca in Japan en de VS. En de populariteit in Europa neemt steeds sneller toe!

Amacore Hamachi is gekweekt naar hoge Japanse kwaliteitseisen en is hierdoor van een superieure kwaliteit, zelfs wanneer vergeleken met zijn gewaardeerde Europese neefje, de geelvin makreel.

De sterke stroming van de Stille Oceaan geeft de Hamachi zijn unieke, stevige structuur en frisse uitstraling.

Geoogst volgens de traditionele Ike-jime techniek, Amacore Hamachi wordt levend gevangen en binnen vier uur ingevroren. Zo blijven de voedingsstoffen bewaard, wat versheid en smaak garandeert.

Volgens Japanse overlevering brengt Hamachi voorspoed en geluk omdat hij voor elke groeifase een aparte naam toegekend krijgt, alsof hij steeds promotie maakt. Hamachi wordt volgens Japanse traditie geserveerd tijdens het vieren van Nieuwjaar om de familie welvaart en succes te wensen voor het komende jaar.

Amacore Hamachi brengt ook u welvaart en succes! Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten.

bron Visoptafel.nl en Amacore.nl

Gerelateerde berichten


Take Away Box

Lieve gasten, Een keertje iets anders, dan je gebruikelijke menu op tafel zetten, is een makkie met onze Home Box. Alleen een beetje liefde toevoegen en je kunt genieten van een heerlijk diner. Voor de gasten die nog aarzelen om een home box te halen, een kleine uitleg over datgene wat u verwachten kan. In […]

05.01.2022

Take Away

Marcus Gastronomie voor thuis   Het nieuwe kabinet stond helaas niet aan onze kant en wij moeten dus nog geduldig wachten op de volgende persconferentie. Geduld is een schone zaak zullen we maar zeggen want het raakt een beetje op.  Ook deze week hebben we weer onze gastronomie voor thuis. Buiten ons Take Away menu […]

05.01.2022
Bezige bijtjes en Herberg Stevensweert

 Bezige bijtjes

Nee, leuk is het zeker allemaal niet. Maar veel tijd om na te denken is er niet. Er moet te snel te veel worden geregeld na de berichtgevingen rondom corona een week voor Kerst. Lees over de bezige bijtjes  bij Herberg Stevensweert. Rust De Kerstdagen zijn nu achter de rug. Na de laatste klap die […]

30.12.2021