
Moederdag, zondag 13 mei
Moederdag, een dag om moeder te verwennen.
Gun haar een uitslaapmoment en laat het kokkerellen voor deze dag niet aan haar maar aan ons over. Op deze dag staan we even stil en zeggen “dank je wel “ voor alles wat zo vanzelfsprekend lijkt maar toch zo bijzonder is. Hoewel de moeders die dag op extra veel aandacht aanspraak maken, is het toch een feestje voor het hele gezin. Wij hebben lunch van 12.00 -14.00 uur en s’avonds vanaf 18.00 uur.
Menu €.40.-
Amuse Gueule
Veloute van asperges
kwartelei | bieslook
**
Hamachifilet met Japanse ingredienten
komkommer | Dille | Wasabi | Caviar Sturgeon Perlas Esturion
of
Caesar Salade 2.0
Kropsla |Crouton | Sous Vide gegaarde Maispoularde | Parmezaan | Ansjovis mayonaise
**
zalmforel in daslookboter
Tagliatelle van witte asperges | Beurre Blanc
of
Gebakken eendenlever
Rabarber | Truffeljus
**
Hollandse Kalfsrug in een morieltjes roomsauce
Mousseline van de “Dore” aardappel | groene en witte asperges
of
Corvina ( Baars) uit de Middellandse zee
citroentijm Hollandaise | aspergeragout
**
Aardbei „Romanoff“
met Tonka bonenijs en vanille room
of
Pascalle haar kaaswagen
Kompot | druiven | Dadels | Brood